Останні статті і огляди
Новини
Драйвер GeForce 572.16 WHQL забезпечив програмну підтримку GeForce RTX 5080 та RTX 5090
-
FurryGentleman
Member
Пропоную обговорити Драйвер GeForce 572.16 WHQL забезпечив програмну підтримку GeForce RTX 5080 та RTX 5090
нету еще никаких новых драйверов ни на сайте ни в приложении
нету еще никаких новых драйверов ни на сайте ни в приложении
-
VolandInferno
Member
-
Enjthesilence
Member
ну шо, понєслась
https://hard.rozetka.com.ua/ua/asus-rog ... 471415334/
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
VolandInferno
Member
Береш?) насправді майже норм ціна)
-
Aleksandr1502
Junior
-
Enjthesilence
Member
нє, за астрал занадто багато просять)) подивусь більш бюджетні моделі, в мене є варік через знайому в Данії взяти середні моделі за 56-60к, але то якщо наші пани захочуть занадто багато за такі.
Відправлено через 59 секунд:
дивіться це ж вони, акційні стартові ціни на +40% від наших добродіїв, блін стара версія геймрока прикольніша була з камінчиками
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
Востаннє редагувалось 30.01.2025 16:30 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
-
s1nedus
Member
Нифига себе, пофиксили дрожание для олед мониторов
хочу в отпуск, добраться до монитора проверить)
![eek :eek:](./images/smilies/eek.gif)
хочу в отпуск, добраться до монитора проверить)
-
gavr
Member
Разница в цене 5т между Розетка и Телемартом ))
-
VolandInferno
Member
наконєцто я дождався скільки сидів ждав ждав і все такі єсть(с)
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
- спойлер
-
Kullerok
Member
Ну чё кто там ждал карту за 1200 баксов.
согласен только с тем шо сильно дорого. Прийдеться раскошелиться плаки плаки.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
vandroiy
Junior
Я якось не дуже розумію +500$ за +10% потужності та +3 фейкових кадра
. На кого це взагалі розраховано?
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
-
Enjthesilence
Member
я чекаю 9070хт з продуктивністю 4080с за 500 долларівKullerok: ↑ 30.01.2025 16:35 Ну чё кто там ждал карту за 1200 баксов.согласен только с тем шо сильно дорого. Прийдеться раскошелиться плаки плаки.
-
FurryGentleman
Member
это теперь наконец то не нужно юзать левый софт и всякие инспекторы что бы убирать мыло и гостинг?VolandInferno: ↑ 30.01.2025 16:34 наконєцто я дождався скільки сидів ждав ждав і все такі єсть(с)![]()
- спойлер
![eek :eek:](./images/smilies/eek.gif)
-
Nortrom
Member
ага, щас. 600-650 будетEnjthesilence: ↑ 30.01.2025 16:37я чекаю 9070хт з продуктивністю 4080с за 500 долларівKullerok: ↑ 30.01.2025 16:35 Ну чё кто там ждал карту за 1200 баксов.согласен только с тем шо сильно дорого. Прийдеться раскошелиться плаки плаки.
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Kullerok
Member
На обеспеченных людей. Не переживай не на тебяvandroiy: ↑ 30.01.2025 16:36 Я якось не дуже розумію +500$ за +10% потужності та +3 фейкових кадра![]()
. На кого це взагалі розраховано?
-
Enjthesilence
Member
мої ви бубочки, ви тільки гляньте на цих добродіїв, вже знижка. все для нас <3
- Вкладення
-
-
Nikoliasik_Zeus
Member
"Тiльки сьогоднi"Enjthesilence: ↑ 30.01.2025 16:48 мої ви бубочки, ви тільки гляньте на цих добродіїв, вже знижка. все для нас <3
-
Dilfin
Member
Зазомбований маркетолухами споживач, як бачить слово АКЦІЯ біжить в банк за кредитом і бере дві.) Еххх, вологі мрії продаванів.)Enjthesilence: ↑ 30.01.2025 16:48 мої ви бубочки, ви тільки гляньте на цих добродіїв, вже знижка. все для нас <3
-
VolandInferno
Member
Ну до цього була дуже зручна софтіна DLSS Wrapper.FurryGentleman: ↑ 30.01.2025 16:38это теперь наконец то не нужно юзать левый софт и всякие инспекторы что бы убирать мыло и гостинг?
-
FurryGentleman
Member
Да я часто на неё натыкался но всё лень было использовать - так какой пресет то самый хороший сейчас ?VolandInferno: ↑ 30.01.2025 16:56Ну до цього була дуже зручна софтіна DLSS Wrapper.FurryGentleman: ↑ 30.01.2025 16:38это теперь наконец то не нужно юзать левый софт и всякие инспекторы что бы убирать мыло и гостинг?