Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

voyt9: 28.01.2025 20:49То 3.5-2рса замовляю, відкинемо стереотип що 2рса-2рса кращий?
Вихідів 2хRCA немає, говорити ні про що. Це як обговорювати що ліпше USB-B або USB-C, коли у тебе на цапі USB-C:)
Востаннє редагувалось 28.01.2025 21:05 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

voyt9: 28.01.2025 20:49То 3.5-2рса замовляю, відкинемо стереотип що 2рса-2рса кращий?
1 замовляй
2 це не стереотип. я думаю є якісь кабеля десь за 50 000 грн які вирішили ці проблеми але загалом RCA RCA в 5 разів кращі (або дешевші при такій самій якості)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 28.01.2025 21:05загалом RCA RCA в 5 разів кращі
Мінімум розподільний сигнал без загальної землі та окреме екранування
voyt9
Member

Повідомлення

Radio Bay: 28.01.2025 21:03
Вихідів 2хRCA немає, говорити ні про що. Це як обговорювати що ліпше USB-B або USB-C, коли у тебе на цапі USB-C:)
Я розумію, але й веду до того, що може таки з наступної зп взяти хоч яку звукову/цап, і не поспішати поки
Radio Bay
Member

Повідомлення

voyt9: 28.01.2025 21:11Я розумію, але й веду до того, що може таки з наступної зп взяти хоч яку звукову/цап, і не поспішати поки
Хто ж тут радник чужій кишені? Але то 7К+ й такий шнурок у господарстві ніколи не буде зайвим
voyt9
Member

Повідомлення

Radio Bay: 28.01.2025 21:16
voyt9: 28.01.2025 21:11Я розумію, але й веду до того, що може таки з наступної зп взяти хоч яку звукову/цап, і не поспішати поки
Хто ж тут радник чужій кишені? Але то 7К+ й такий шнурок у господарстві ніколи не буде зайвим
Може й твоя правда, візьму поки його, а там буде видно👌
Не буду спішити, може тут хтось буде продавати по хорошій ціні звукові, буду моніторити
Hotspur
Member

Повідомлення

цей шнурок хоч 1 має бути. або гарний перехідник під нього. бо 3.5мм поширена штука (телефони ноутбуки оте все саме 3.5)
voyt9
Member

Повідомлення

на цю тему крайнє питання:
ще знайшов таку пропозицію, ціни схожі: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mezh ... WaySa.html
тут розписано що є що, чи брати за 700 той що обговорили "кабель могамі, подвоєний коаксіал та розʼєми paillics"?
Radio Bay
Member

Повідомлення

voyt9: 28.01.2025 21:41тут розписано що є що, чи брати за 700 той що обговорили "кабель могамі, подвоєний коаксіал та розʼєми paillics"?
Так, не треба рипатися туди сюди, то не Oyaide Terzo проти Neotech 1002, бери той, перший :)
Hotspur: 28.01.2025 21:29цей шнурок хоч 1 має бути
Так, то мастхев, бо без нього починається лютий колхоз
voyt9
Member

Повідомлення

Загалом сьогодні вихідний і включив протестити краще нові S2000. На треках з басами чути тріск в правій (в лівій все ок). Запис позаду провів, де роз'єми підключення, враження, ніби тріпочеться там щось. 😥
https://drive.google.com/file/d/1ZKnqgn ... p=drivesdk
koteyjah
Member

Повідомлення

voyt9
Ти ж начебто б/в купляв?
Hotspur
Member

Повідомлення

voyt9: 30.01.2025 10:40. Запис позаду провів, де роз'єми підключення, враження, ніби тріпочеться там щось.
може десь поганий контакт. загалом треба здати майстру щоб подивився
voyt9
Member

Повідомлення

koteyjah: 30.01.2025 13:13 voyt9
Ти ж начебто б/в купляв?
так і є.

Відправлено через 6 хвилин 11 секунд:
Hotspur: 30.01.2025 13:50
voyt9: 30.01.2025 10:40. Запис позаду провів, де роз'єми підключення, враження, ніби тріпочеться там щось.
може десь поганий контакт. загалом треба здати майстру щоб подивився
самому не варто лізти?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Ох, резонанс, может винтик где-то недокручен, это вообще стол может быть. Это не контакт и может вообще не колонка внутри

1. Убери со стола, будет ли повторение
2. Прикладываем ухо, слухаем

Думаю, это можно самому пофиксить. Есть еще супержесть - какой-то винтик или железка, которая прилипла к магниту.
Твикали саб, ловили такой косяк. потому первое правило при сборке корпуса колонки: все винтики кладуться на отдельную коробочку/тарелочку, закрутить надо все

Нифига себе баса наваливает

Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
Да, еще, никогда не забывай ничего в колонке :)
Hotspur
Member

Повідомлення

voyt9: 30.01.2025 14:32самому не варто лізти?
звичайно ні

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Radio Bay: 30.01.2025 15:18Ох, резонанс, может винтик где-то недокручен, это вообще стол может быть. Это не контакт и может вообще не колонка внутри

1. Убери со стола, будет ли повторение
2. Прикладываем ухо, слухаем
о, це так. може якась штучка на столі стукає об щось. в мене таке було,
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 30.01.2025 15:30звичайно ні
Якщо руки не з дупы, то резонанс можна й самому спробувати зловити, але тут треба чітко розуміти свої можливості
Filabatya
Member

Повідомлення

та просто відсунути від стіни шоб не бубніло, або фазіки шкарпетками затулити :gigi:
там є спеціальні паралонові вставки, якщо від стіни ніяк
Востаннє редагувалось 30.01.2025 15:37 користувачем Filabatya, всього редагувалось 2 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Та потрібно бути дуже акуратним та перфекціонистом. Приклад, кабелі я сам не паяю. хоча можу, а розрутити та зібрати колонку не є проблемою

Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Filabatya: 30.01.2025 15:33та просто відсунути від стіни шоб не бубніло, або фазіки шкарпетками затулити
До речі, може й навіть так, шкарпетки може й непотрібно але шкарпетка у фазіку, то сила велика :D

Відправлено через 8 хвилин 45 секунд:
Filabatya: 30.01.2025 15:33там є спеціальні паралонові вставки, якщо від стіни ніяк
До речі, бувають вставки, які повністю затикаяють отвір, а бувають, що ні
спойлер
ELAC FS 210A
Зображення

Зображення

https://saanvi.ru/fac.php?filename=txt/ ... -i-kak.txt

Бувають напівкруглі
Filabatya
Member

Повідомлення

купити б у стійки поставити з боків від стінки і направити на себе, ці вставки, це як сажевий фільтр для авто, бас поріжуть
Востаннє редагувалось 30.01.2025 16:01 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Yellow wall
Junior

Повідомлення

Може генератором частот прогнати і подивитися на якій частоті брязкіт відбувається i покрутити колонку і прислухатися, взяти в руки може зникне.В інеті чути багато басів у цієї акустики вони гудять сильно так що як їх можна на столі слухати а не на стійках на відстані я не знаю.
Відповісти