Вихідів 2хRCA немає, говорити ні про що. Це як обговорювати що ліпше USB-B або USB-C, коли у тебе на цапі USB-C:)voyt9: ↑ 28.01.2025 20:49То 3.5-2рса замовляю, відкинемо стереотип що 2рса-2рса кращий?
Останні статті і огляди
Новини
Выбор акустики
-
Radio Bay
Member
Востаннє редагувалось 28.01.2025 21:05 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
1 замовляйvoyt9: ↑ 28.01.2025 20:49То 3.5-2рса замовляю, відкинемо стереотип що 2рса-2рса кращий?
2 це не стереотип. я думаю є якісь кабеля десь за 50 000 грн які вирішили ці проблеми але загалом RCA RCA в 5 разів кращі (або дешевші при такій самій якості)
-
Radio Bay
Member
Мінімум розподільний сигнал без загальної землі та окреме екрануванняHotspur: ↑ 28.01.2025 21:05загалом RCA RCA в 5 разів кращі
-
voyt9
Member
Я розумію, але й веду до того, що може таки з наступної зп взяти хоч яку звукову/цап, і не поспішати покиRadio Bay: ↑ 28.01.2025 21:03Вихідів 2хRCA немає, говорити ні про що. Це як обговорювати що ліпше USB-B або USB-C, коли у тебе на цапі USB-C:)voyt9: ↑ 28.01.2025 20:49То 3.5-2рса замовляю, відкинемо стереотип що 2рса-2рса кращий?
-
Radio Bay
Member
Хто ж тут радник чужій кишені? Але то 7К+ й такий шнурок у господарстві ніколи не буде зайвимvoyt9: ↑ 28.01.2025 21:11Я розумію, але й веду до того, що може таки з наступної зп взяти хоч яку звукову/цап, і не поспішати поки
-
voyt9
Member
Може й твоя правда, візьму поки його, а там буде видноRadio Bay: ↑ 28.01.2025 21:16Хто ж тут радник чужій кишені? Але то 7К+ й такий шнурок у господарстві ніколи не буде зайвимvoyt9: ↑ 28.01.2025 21:11Я розумію, але й веду до того, що може таки з наступної зп взяти хоч яку звукову/цап, і не поспішати поки
Не буду спішити, може тут хтось буде продавати по хорошій ціні звукові, буду моніторити
-
Hotspur
Member
цей шнурок хоч 1 має бути. або гарний перехідник під нього. бо 3.5мм поширена штука (телефони ноутбуки оте все саме 3.5)voyt9: ↑ 28.01.2025 21:11Я розумію, але й веду до того, що може таки з наступної зп взяти хоч яку звукову/цап, і не поспішати поки
-
voyt9
Member
на цю тему крайнє питання:
ще знайшов таку пропозицію, ціни схожі: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mezh ... WaySa.html
тут розписано що є що, чи брати за 700 той що обговорили "кабель могамі, подвоєний коаксіал та розʼєми paillics"?
ще знайшов таку пропозицію, ціни схожі: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mezh ... WaySa.html
тут розписано що є що, чи брати за 700 той що обговорили "кабель могамі, подвоєний коаксіал та розʼєми paillics"?
-
Radio Bay
Member
Так, не треба рипатися туди сюди, то не Oyaide Terzo проти Neotech 1002, бери той, першийvoyt9: ↑ 28.01.2025 21:41тут розписано що є що, чи брати за 700 той що обговорили "кабель могамі, подвоєний коаксіал та розʼєми paillics"?
Так, то мастхев, бо без нього починається лютий колхозHotspur: ↑ 28.01.2025 21:29цей шнурок хоч 1 має бути
-
voyt9
Member
Загалом сьогодні вихідний і включив протестити краще нові S2000. На треках з басами чути тріск в правій (в лівій все ок). Запис позаду провів, де роз'єми підключення, враження, ніби тріпочеться там щось.
https://drive.google.com/file/d/1ZKnqgn ... p=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/1ZKnqgn ... p=drivesdk
-
koteyjah
Member
voyt9
Ти ж начебто б/в купляв?
Ти ж начебто б/в купляв?
-
Hotspur
Member
може десь поганий контакт. загалом треба здати майстру щоб подививсяvoyt9: ↑ 30.01.2025 10:40. Запис позаду провів, де роз'єми підключення, враження, ніби тріпочеться там щось.
-
voyt9
Member
так і є.
Відправлено через 6 хвилин 11 секунд:
самому не варто лізти?Hotspur: ↑ 30.01.2025 13:50може десь поганий контакт. загалом треба здати майстру щоб подививсяvoyt9: ↑ 30.01.2025 10:40. Запис позаду провів, де роз'єми підключення, враження, ніби тріпочеться там щось.
-
Radio Bay
Member
Ох, резонанс, может винтик где-то недокручен, это вообще стол может быть. Это не контакт и может вообще не колонка внутри
1. Убери со стола, будет ли повторение
2. Прикладываем ухо, слухаем
Думаю, это можно самому пофиксить. Есть еще супержесть - какой-то винтик или железка, которая прилипла к магниту.
Твикали саб, ловили такой косяк. потому первое правило при сборке корпуса колонки: все винтики кладуться на отдельную коробочку/тарелочку, закрутить надо все
Нифига себе баса наваливает
Відправлено через 4 хвилини 17 секунд:
Да, еще, никогда не забывай ничего в колонке
-
Hotspur
Member
звичайно ніvoyt9: ↑ 30.01.2025 14:32самому не варто лізти?
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
о, це так. може якась штучка на столі стукає об щось. в мене таке було,Radio Bay: ↑ 30.01.2025 15:18Ох, резонанс, может винтик где-то недокручен, это вообще стол может быть. Это не контакт и может вообще не колонка внутри
1. Убери со стола, будет ли повторение
2. Прикладываем ухо, слухаем
-
Radio Bay
Member
Якщо руки не з дупы, то резонанс можна й самому спробувати зловити, але тут треба чітко розуміти свої можливостіHotspur: ↑ 30.01.2025 15:30звичайно ні
-
Radio Bay
Member
Та потрібно бути дуже акуратним та перфекціонистом. Приклад, кабелі я сам не паяю. хоча можу, а розрутити та зібрати колонку не є проблемою
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Відправлено через 8 хвилин 45 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
До речі, може й навіть так, шкарпетки може й непотрібно але шкарпетка у фазіку, то сила великаFilabatya: ↑ 30.01.2025 15:33та просто відсунути від стіни шоб не бубніло, або фазіки шкарпетками затулити
Відправлено через 8 хвилин 45 секунд:
До речі, бувають вставки, які повністю затикаяють отвір, а бувають, що ніFilabatya: ↑ 30.01.2025 15:33там є спеціальні паралонові вставки, якщо від стіни ніяк
- спойлер
-
ELAC FS 210A
https://saanvi.ru/fac.php?filename=txt/ ... -i-kak.txt
Бувають напівкруглі
-
Yellow wall
Junior
Може генератором частот прогнати і подивитися на якій частоті брязкіт відбувається i покрутити колонку і прислухатися, взяти в руки може зникне.В інеті чути багато басів у цієї акустики вони гудять сильно так що як їх можна на столі слухати а не на стійках на відстані я не знаю.