Останні статті і огляди
Новини
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
leif
Member
artko
Я ж і кажу, що цей крок з боку кейкрон для мене не зрозумілий. Для чого робити клавіатуру не по "стандарту"
Але видно є якісь особливості, інакше б зробили сумісність з рештою світчів, на ринку вже як мінімум декілька цікавих моделей, чом би не дати юзеру можливість обирати, клава б краще б продавалась.
Я ж і кажу, що цей крок з боку кейкрон для мене не зрозумілий. Для чого робити клавіатуру не по "стандарту"
Але видно є якісь особливості, інакше б зробили сумісність з рештою світчів, на ринку вже як мінімум декілька цікавих моделей, чом би не дати юзеру можливість обирати, клава б краще б продавалась.
-
artko
Member
та самому цікаво. тим більше у того ж гатерона є вже не нові магнітні Jade які наче теж непогані. хтозна Перевірка як будуть інші туди лізти - це одне з найцікавіших у цій моделі для мене завдань. На жаль, магнітку attack shark вже віддав, а то одразу пішли б в тест свічі outemuleif: ↑ 22.01.2025 13:04 artko
-
leif
Member
О, на мехмаркеті OTD 360c сьогодні улетіла за $5500, як гарячій пиріжок на морозі. це ще недорого навіть, на ковідному хайпі їх за 10+ фліпали
-
artko
Member
а чим вона так цікава? за такі гроші можна випиляти вручну мабуть..leif: ↑ 22.01.2025 14:05OTD 360c
-
leif
Member
Просто культова штука, шматок історії, святий грааль колекціонерів. Ось тут трохи детальніше і фотографії:artko: ↑ 22.01.2025 14:12а чим вона так цікава? за такі гроші можна випиляти вручну мабуть..leif: ↑ 22.01.2025 14:05OTD 360c
https://geekhack.org/index.php?topic=12 ... msg3190183
Там цей же продавець ще Джейн V2 CE за 3,5к продає, оце дивне ціноутворення, Джейн хоч і попсова, але з колекційної точки зору менш цікава. І такі гроші за неї просять
-
Lamobot
Member
Kosdnepr
То rd 75 остаточно пролетів? Блін, а я тут сиджу чекаю відгуків…
Шукав на алі рейні 75 і потрапила на очі ця клава. То вона начебто виглядає набагато цікавішою по схожій ціні. Ще й магаз є офіційний на алі… і тут таке…
Взагалі знайшов ось такі аналоги rainy 75 по +-ціні і розкладці:
Rainy 76, Bridge 75, Womier SK75, Womier RD75, щось пропустив?
Отправлено спустя 3 минуты 43 секунды:
leif
Хана, скоро клави на аукціонах продавати будуть, а мільярдери на них бабло відмивати
Оцінщик клавіатур - перспективна професія
То rd 75 остаточно пролетів? Блін, а я тут сиджу чекаю відгуків…
Шукав на алі рейні 75 і потрапила на очі ця клава. То вона начебто виглядає набагато цікавішою по схожій ціні. Ще й магаз є офіційний на алі… і тут таке…
Взагалі знайшов ось такі аналоги rainy 75 по +-ціні і розкладці:
Rainy 76, Bridge 75, Womier SK75, Womier RD75, щось пропустив?
Отправлено спустя 3 минуты 43 секунды:
leif
Хана, скоро клави на аукціонах продавати будуть, а мільярдери на них бабло відмивати
Оцінщик клавіатур - перспективна професія
-
leif
Member
Lamobot
До відмивання грошей на клавіатурах ще далеко, але який не який ринок вже є.
До відмивання грошей на клавіатурах ще далеко, але який не який ринок вже є.
-
leif
Member
врешті-решт недовго я сумнівався і вже сказав продавцю, що матрікс заберу, якщо там все ок з ним. продавати він точно буде. все ж таки шанс купити 2.0add в гарному стані, а тим паче новий, випадає рідко, клавіатурі вже 4 роки. а геонів ф1 побільше і v2 взагалі можна купити в будь-який час, а особливо, коли розішлють основний бетч ГБ юнітів, там глядиш і ціни впадуть на них, все ж таки геон набрав там замовлень під 3000, стільки їх навряд треба, є ненульова вірогідність купити навіть дешевше ГБ ціни.leif: ↑ 21.01.2025 19:29Схиляюсь до матріксу, але щось якось не до кінця. Все таки геони звучать краще, але в той же час геонів у мене вже 2шт є, а матріксів нема
з ф1 ОG, звісно, все складніше, але я ще подумаю, чи потрібен мені той OG за таку переплату, тут щось досі немає впевненості.
Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
у ф1 OG в першу чергу відрізняється фронтальна висота, тобто комфортно за ним сидіти можна лише з підставкою. і відповідно, завдяки цій фронтальній висоті краще звучить пробіл (але не тільки він). наскільки краще можна судити тільки по відгуках власників обох ревізій. на доступних тайпінгах різниці ніфіга не чути (це ж треба! шок), але власники обох версій діляться на два табори: одні переходять на в2, тому що там помітно краще анод, є опція fly дотеру і відповідно можливість юзати h87 пцб, а також нижча фронтальна висота, що для хейтерів підставок під зап'ястя вкрай важливий момент. інші -- продають в2 і залишаються з ОG, тому що зміни в звучанні їх не влаштовують, вони хочуть корейський трушний звучок, а не те що вийшло в в2, більш адаптоване під міжнародні продажі.
Відправлено через 6 хвилин 56 секунд:
а ще OG мені цікавий багато в чому, щоб на власні вуха почути і власними "руками увідєть і глазамі патрогать", як казав двічі несудимий профффесор, з чого власне починався геон з глейром, яке було їх бачення тої самої клавіатури, щоб заявити про себе в кореї і одразу залетіти в вищу лігу клавіатуробудування, спершу на батьківщині, а потім і глобально. тим паче у мене є глейр і ф2, з ними можна ще й порівняти як вони бачили відмінності в різних підходах до клавіаутри, звучання тощо. є підозра, що ф1 v2 вже має інший вайб і тому мені сподобається менше. але різниця в ціні... ладно, про це подумаю пізніше, спочатку з матріксом треба розібратись.
-
klim0056
Junior
Всім привіт. Порекомендуйте, будь ласка, механічну клавіатуру, аби не гучно клацала і було гарним стартом для моддінгу, і так аби не натискалися клавіші від ваги пальця. Бюджет від 100 до 150 us$. Дякую
-
7mindfields
Member
Будь-який алюмінієвий бербоун з гаскет маунтом за 50-80уо (під новий рік наприклад можна було замовити monsgeek m1 v3 за 50$) і сет свічів durock dolphin/daybreakklim0056: ↑ 23.01.2025 12:47 Всім привіт. Порекомендуйте, будь ласка, механічну клавіатуру, аби не гучно клацала і було гарним стартом для моддінгу, і так аби не натискалися клавіші від ваги пальця. Бюджет від 100 до 150 us$. Дякую
-
leif
Member
7mindfields
Давай фотку neo80
Відправлено через 9 хвилин 42 секунди:
До речі. Yurius, ви ще тут? шо там ваша qk80mk2 ? Отримали?
Давай фотку neo80
-
Yurius
Member
на правах реклами,як раз два суперових кіта продаю,гляньте мої теми Відправлено через 51 секунду:klim0056: ↑ 23.01.2025 12:47 Всім привіт. Порекомендуйте, будь ласка, механічну клавіатуру, аби не гучно клацала і було гарним стартом для моддінгу, і так аби не натискалися клавіші від ваги пальця. Бюджет від 100 до 150 us$. Дякую
прийшла,промурижив міст майже місяць на митниці,поки не зібравleif: ↑ 23.01.2025 14:05 7mindfields
Давай фотку neo80
з.і. ще чекаю сет Гмк Хонор дарк з розпродажу Новелкіс під неї
-
leif
Member
Yurius: ↑ 23.01.2025 14:13ще чекаю сет Гмк Хонор дарк з розпродажу Новелкіс під неї
а які світчі плануються в цей білд?
наскільки взагалі у нас продаються вживані клавіатури такого рівня? ніби і не дорого, але мені часом здається, що за межами магазинів взагалі дуже повільно хіба якось пощастить.Yurius: ↑ 23.01.2025 14:13як раз два суперових кіта продаю
-
Yurius
Member
Ну так,питають...але до діла не доходить поки що.leif: ↑ 23.01.2025 14:59
наскільки взагалі у нас продаються вживані клавіатури такого рівня? ніби і не дорого, але мені часом здається, що за межами магазинів взагалі дуже повільно хіба якось пощастить.
-
leif
Member
Yurius
це ви десь два місяці вже продаєте сайкл приблизно, якщо не помиляюсь.
meh, нехай мій лежить. може, дружині за місяць-другий набридне ерго, то я їй сайкл зберу для різноманіття) здається, її нарешті почало поволі затягувати в клавіатурний світ
meh, нехай мій лежить. може, дружині за місяць-другий набридне ерго, то я їй сайкл зберу для різноманіття) здається, її нарешті почало поволі затягувати в клавіатурний світ
-
Yurius
Member
Саме прикре,я коли Нео80 продав тут ,Сайкла зняв,бо це був єдиний борд вдома і тоді як раз був реальний покупець,так що продаю менше,бо на три тижні знімав обьяву.leif: ↑ 23.01.2025 15:20 Yurius
-
leif
Member
подстава(Yurius: ↑ 23.01.2025 15:28Сайкла зняв,бо це був єдиний борд вдома і тоді як раз був реальний покупець
ага, ну, тоді все ще не так і погано. успіхів з продажем!Yurius: ↑ 23.01.2025 15:28так що продаю менше,бо на три тижні знімав обьяву.
-
klim0056
Junior
monsgeek m3 буде гарним стартом?7mindfields: ↑ 23.01.2025 13:44monsgeek m1 v3klim0056: ↑ 23.01.2025 12:47 Всім привіт. Порекомендуйте, будь ласка, механічну клавіатуру, аби не гучно клацала і було гарним стартом для моддінгу, і так аби не натискалися клавіші від ваги пальця. Бюджет від 100 до 150 us$. Дякую
-
leif
Member
був біас такий:
viewtopic.php?p=3889905#p3889905
приїхав чорний топ, став такий: оскільки топ повністю закриває бокові грані і майже повністю передню і задню, то заміною топу практично отримуєш другий колір клавіатури
а найприємніше, що Байон (власне творець біасу) мені з цим топом надіслав просто купу ніштяків в якості бонуса, різдвяних подарунків і ще фіг зна чого: тільки подивіться на цей скарб, тут навіть на фотці ще не все. ітого я отримав безкоштовно то єсть даром: 3 шт пцб, 2шт дотера, 3шт пцб фоаму (фірмового, унікальний фоам), кілька комплектів грометів (гумових прокладок для кріплення плейту з пцб в кейсі), новенькі алю плейт та PP плейт, комлпект ніжок для корпусу, наклейки та ще якісь дрібниці.
пів дня ходив отакий -> з цієї причини
viewtopic.php?p=3889905#p3889905
приїхав чорний топ, став такий: оскільки топ повністю закриває бокові грані і майже повністю передню і задню, то заміною топу практично отримуєш другий колір клавіатури
а найприємніше, що Байон (власне творець біасу) мені з цим топом надіслав просто купу ніштяків в якості бонуса, різдвяних подарунків і ще фіг зна чого: тільки подивіться на цей скарб, тут навіть на фотці ще не все. ітого я отримав безкоштовно то єсть даром: 3 шт пцб, 2шт дотера, 3шт пцб фоаму (фірмового, унікальний фоам), кілька комплектів грометів (гумових прокладок для кріплення плейту з пцб в кейсі), новенькі алю плейт та PP плейт, комлпект ніжок для корпусу, наклейки та ще якісь дрібниці.
пів дня ходив отакий -> з цієї причини
-
leif
Member
а я ще думав: купувати матрікс, чи ні це все від того, що по ютубам неможливо сформувати нормальне враження про клавіатуру. хоча, якби не купив, то можливо, ніколи б і не дізнався, як багато я втратив.
прекрасна клавіатура, вартує кожного $ cвоєї чималої ціни. оригінальний преміум з іншої частини спектру. зовсім не геон найдивовижніше, що мені пощастило стати власником абсолютно нового 2.0аdd з латунними обважувачами (не всі 2.0аdd йшли з латунними обважчувачами) в 2025 році. він ні разу не збирався, від пцб не були відламані заводські смужки текстоліту, плейт та всі аксесуари запаковані (з пломбами), і так воно лежало цілих 4.5-5 років, адже ГБ був в 2020році на них (і тоді ГБ-ціна була 850 доларів). з GMK Purple night та MTNU (це теж гмк, якщо що) Dolch
прекрасна клавіатура, вартує кожного $ cвоєї чималої ціни. оригінальний преміум з іншої частини спектру. зовсім не геон найдивовижніше, що мені пощастило стати власником абсолютно нового 2.0аdd з латунними обважувачами (не всі 2.0аdd йшли з латунними обважчувачами) в 2025 році. він ні разу не збирався, від пцб не були відламані заводські смужки текстоліту, плейт та всі аксесуари запаковані (з пломбами), і так воно лежало цілих 4.5-5 років, адже ГБ був в 2020році на них (і тоді ГБ-ціна була 850 доларів). з GMK Purple night та MTNU (це теж гмк, якщо що) Dolch