artko
Я ж і кажу, що цей крок з боку кейкрон для мене не зрозумілий. Для чого робити клавіатуру не по "стандарту"
Але видно є якісь особливості, інакше б зробили сумісність з рештою світчів, на ринку вже як мінімум декілька цікавих моделей, чом би не дати юзеру можливість обирати, клава б краще б продавалась.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
leif
Member
-
artko
Member
та самому цікаво. тим більше у того ж гатерона є вже не нові магнітні Jade які наче теж непогані. хтозна Перевірка як будуть інші туди лізти - це одне з найцікавіших у цій моделі для мене завдань. На жаль, магнітку attack shark вже віддав, а то одразу пішли б в тест свічі outemuleif: ↑ 22.01.2025 13:04 artko
Я ж і кажу, що цей крок з боку кейкрон для мене не зрозумілий. Для чого робити клавіатуру не по "стандарту"
Але видно є якісь особливості, інакше б зробили сумісність з рештою світчів, на ринку вже як мінімум декілька цікавих моделей, чом би не дати юзеру можливість обирати, клава б краще б продавалась.
-
leif
Member
О, на мехмаркеті OTD 360c сьогодні улетіла за $5500, як гарячій пиріжок на морозі. це ще недорого навіть, на ковідному хайпі їх за 10+ фліпали
-
artko
Member
а чим вона так цікава? за такі гроші можна випиляти вручну мабуть..leif: ↑ 22.01.2025 14:05OTD 360c
-
leif
Member
Просто культова штука, шматок історії, святий грааль колекціонерів. Ось тут трохи детальніше і фотографії:artko: ↑ 22.01.2025 14:12а чим вона так цікава? за такі гроші можна випиляти вручну мабуть..leif: ↑ 22.01.2025 14:05OTD 360c
https://geekhack.org/index.php?topic=12 ... msg3190183
Там цей же продавець ще Джейн V2 CE за 3,5к продає, оце дивне ціноутворення, Джейн хоч і попсова, але з колекційної точки зору менш цікава. І такі гроші за неї просять
-
Lamobot
Member
Kosdnepr
То rd 75 остаточно пролетів? Блін, а я тут сиджу чекаю відгуків…
Шукав на алі рейні 75 і потрапила на очі ця клава. То вона начебто виглядає набагато цікавішою по схожій ціні. Ще й магаз є офіційний на алі… і тут таке…
Взагалі знайшов ось такі аналоги rainy 75 по +-ціні і розкладці:
Rainy 76, Bridge 75, Womier SK75, Womier RD75, щось пропустив?
Отправлено спустя 3 минуты 43 секунды:
leif
Хана, скоро клави на аукціонах продавати будуть, а мільярдери на них бабло відмивати
Оцінщик клавіатур - перспективна професія
То rd 75 остаточно пролетів? Блін, а я тут сиджу чекаю відгуків…
Шукав на алі рейні 75 і потрапила на очі ця клава. То вона начебто виглядає набагато цікавішою по схожій ціні. Ще й магаз є офіційний на алі… і тут таке…
Взагалі знайшов ось такі аналоги rainy 75 по +-ціні і розкладці:
Rainy 76, Bridge 75, Womier SK75, Womier RD75, щось пропустив?
Отправлено спустя 3 минуты 43 секунды:
leif
Хана, скоро клави на аукціонах продавати будуть, а мільярдери на них бабло відмивати
Оцінщик клавіатур - перспективна професія
-
leif
Member
Lamobot
До відмивання грошей на клавіатурах ще далеко, але який не який ринок вже є.
До відмивання грошей на клавіатурах ще далеко, але який не який ринок вже є.