Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
Якого функціоналу не вистачає? Список в студію. :rotate:
kolesnukm
Member

Повідомлення

Ну в пікселя є свій прикол із додавання VoLTE I VoWI-FI звісно якщо оператор не Лайф ) тому десь щось через adb видаляєш десь додаєш ))
Donate
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 17:55 Donate
Якого функціоналу не вистачає? Список в студію. :rotate:
Притензії:
1. Порушення API Android із за якого частина софту просто не працює як треба. Наприклад встановлення APKs через SAI потребує виключення оптимізації MIUI. І це проблема тільки на сяомі, у інших вендорів такої проблеми я не бачив.
2. Із-за першої проблеми, вилізає друга в тому що параметри енергосбереження в них ще й свої. Тому якщо в тебе просто вилітає софт з фону це взагалі база... Встановлюй кастом якщо він є там такої проблеми немає... На стоці забудь...
3. Софт телефону в них теж свій але оновлення отримує лише частина, частина через google play частина через свії оновлювач а частина взагалі не отримує. Тому якщо китаєць щось забув оновити, або той софт бажний будеш чекати рік коли з оновленням відра приїде оновлення системного компоненту. ОФК можна побігати по смітникам типа apkpure та пошукати оновлення та встановити його...
4. Віджети виглядають як лайно, їх навідь масштабувати неможливо.
В результаті ось такий крінж
спойлер
Зображення
5. Софт має такіж самі проблеми... В тот час як у умовного гугла проблема немає взагалі. Його хоч на 49" 4к телевізор виводь...
спойлер
Зображення
6. Системи профілів крінж. Якщо ти хочеш щоб пристроєм користувались три людини то ніяк взагалі.
7. Системи контролю заряду немає, встановлюй софт який буде сигналити...
8. Ось цю фігню поправити вже невідомо скільки не можуть.
https://drive.google.com/file/d/10mmMG0 ... sp=sharing
9. 60 fps в ютубі невідомо скільки пофіксити не можуть.
10. Немає показу ФПС в іграшках...
11. Відсутність єдиної політики підтримки.
12. Реклама в аппаратах незалежно від їх ціни...
13. Складний доступ до розблокування завантажувача. З приходом до hyperOS взагалі схоже на цирк...
14. Заблоковані регіональні функції. Деякий функціонал доступний лише з певним регіоном... Наприклад в темах :rotate:
15. Немає єдиності інтерфейсу. Наприклад як At a Glance на пікселях...

Можна там ще багато чого напевно згадати... Наприклад нульвому оптимізацію. Але товку взагалі люди підуть і куплять китайсмарт за штуку баксів, тому що він красивий :facepalm: Ось тут напевно як роки півтори куча срачів, а товку :lol:
JKrl
Member

Повідомлення

Alexsandr: 22.01.2025 16:44
JKrl: 22.01.2025 12:22 От и все. Великий конкретист сливается одним простым движением.
Сказал тот, кто ни слова не отписался о предложенных решениях или уточнениях. Сливаться надо красивее.
Каких решениях? Китайскому мусору?
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
Не пробував юзати телефон як телефон? :D
З жодною вищеописаною проблемою за 7 років використання міюі не бачив. Окрім реклами звісно, але вона легко випилюється через адб+регіон.

І шо тобі далась та штука баксів шо ти про неї вже тричі згадуєш, наче це твоя :laugh: . Так, я купив китайфон за тищу бо він красивий. Був би соні не контрабасом - взяв бо його за півтори бо він ще красивіший. :horror:
Donate
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 21:32 Donate
Не пробував юзати телефон як телефон? :D

З жодною вищеописаною проблемою за 7 років використання міюі не бачив. Окрім реклами звісно, але вона легко випилюється через адб+регіон.

І шо тобі далась та штука баксів шо ти про неї вже тричі згадуєш, наче це твоя :laugh: . Так, я купив китайфон за тищу бо він красивий. Був би соні не контрабасом - взяв бо його за півтори бо він ще красивіший. :horror:
Телефон коштує 500 гривень, можна зробити звінок і відправити СМС без питань, ще бонусом там куча всякого є.

А це смартфон, який вже років 20 вийшов за межі просто телефону...

На рахунок недоліків потрібно бути сліпим...
https://dontkillmyapp.com/ ось на рахунок ігнорування API є цілий сайт ось на скільки проблемма массова :rotate:
Engineer_1988
Member

Повідомлення

antigore: 27.12.2024 16:35
1985god: 26.12.2024 18:18
що краще S24 S24FE ? різниця тілкьи і в основному в екрані ? у S24 трохи потужніший процесор ?
Купляти після виходу 25 серії, там місяць лишився, ціни на них впадуть відразу
І як, впали ?
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
У тебе надумані проблеми. На рахунок того ж апі, враховуючи масштаби розповсюдження китайфонів, розробники або пристосовуються, або йдуть лісом. Приблизно як з сайтами в часи 6го віслюка.
Особисто я жодної! непрацюючої проги в очі не бачив. А те що виробники надають перевагу автономності, так це плюс, а не мінус. Мені не треба шоб мільйон прог на телефоні шось там робило поки я взагалі не в курсі. Мені треба шоб батарейку тримало.

Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
До речі моторола, котра там в списку типу дуже гарна, в реальності неймовірно глючна. У мене є корпоративний сінкфон. От вже не знаю як їм вдалось зламати майже стоковий відроїд, але таки вдалось.
Donate
Member

Повідомлення

Scoffer: 22.01.2025 23:10 Donate
У тебе надумані проблеми. На рахунок того ж апі, враховуючи масштаби розповсюдження китайфонів, розробники або пристосовуються, або йдуть лісом. Приблизно як з сайтами в часи 6го віслюка.
Особисто я жодної! непрацюючої проги в очі не бачив. А те що виробники надають перевагу автономності, так це плюс, а не мінус. Мені не треба шоб мільйон прог на телефоні шось там робило поки я взагалі не в курсі. Мені треба шоб батарейку тримало.

Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
До речі моторола, котра там в списку типу дуже гарна, в реальності неймовірно глючна. У мене є корпоративний сінкфон. От вже не знаю як їм вдалось зламати майже стоковий відроїд, але таки вдалось.
Ну ото можна окуклитись і не бачити проблем, сидіти до останнього як і нокія в свої часи... Можна даже не нокію привести, а мейзу :lol:
Потім все всрати в одночас так як своє модернізувати дорого і довго, а конкурент вже вас переплюнув :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

Donate
Ти реально думаєш шо мені не все одно шо там станеться з конторою сяомі в якомусь майбутньому?)

Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Ну і враховуючи оцю картинку
https://www.statista.com/statistics/271 ... rter-2009/
скоріше треба за самс переживати, шось якось тенденції у них не дуже
Відповісти