Donate
Якого функціоналу не вистачає? Список в студію.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Scoffer
Member
-
kolesnukm
Member
Ну в пікселя є свій прикол із додавання VoLTE I VoWI-FI звісно якщо оператор не Лайф ) тому десь щось через adb видаляєш десь додаєш ))
-
Donate
Member
Притензії:
1. Порушення API Android із за якого частина софту просто не працює як треба. Наприклад встановлення APKs через SAI потребує виключення оптимізації MIUI. І це проблема тільки на сяомі, у інших вендорів такої проблеми я не бачив.
2. Із-за першої проблеми, вилізає друга в тому що параметри енергосбереження в них ще й свої. Тому якщо в тебе просто вилітає софт з фону це взагалі база... Встановлюй кастом якщо він є там такої проблеми немає... На стоці забудь...
3. Софт телефону в них теж свій але оновлення отримує лише частина, частина через google play частина через свії оновлювач а частина взагалі не отримує. Тому якщо китаєць щось забув оновити, або той софт бажний будеш чекати рік коли з оновленням відра приїде оновлення системного компоненту. ОФК можна побігати по смітникам типа apkpure та пошукати оновлення та встановити його...
4. Віджети виглядають як лайно, їх навідь масштабувати неможливо.
В результаті ось такий крінж
- спойлер
- спойлер
7. Системи контролю заряду немає, встановлюй софт який буде сигналити...
8. Ось цю фігню поправити вже невідомо скільки не можуть.
https://drive.google.com/file/d/10mmMG0 ... sp=sharing
9. 60 fps в ютубі невідомо скільки пофіксити не можуть.
10. Немає показу ФПС в іграшках...
11. Відсутність єдиної політики підтримки.
12. Реклама в аппаратах незалежно від їх ціни...
13. Складний доступ до розблокування завантажувача. З приходом до hyperOS взагалі схоже на цирк...
14. Заблоковані регіональні функції. Деякий функціонал доступний лише з певним регіоном... Наприклад в темах
15. Немає єдиності інтерфейсу. Наприклад як At a Glance на пікселях...
Можна там ще багато чого напевно згадати... Наприклад нульвому оптимізацію. Але товку взагалі люди підуть і куплять китайсмарт за штуку баксів, тому що він красивий Ось тут напевно як роки півтори куча срачів, а товку
-
JKrl
Member
Каких решениях? Китайскому мусору?Alexsandr: ↑ 22.01.2025 16:44Сказал тот, кто ни слова не отписался о предложенных решениях или уточнениях. Сливаться надо красивее.JKrl: ↑ 22.01.2025 12:22 От и все. Великий конкретист сливается одним простым движением.
-
Scoffer
Member
Donate
Не пробував юзати телефон як телефон?
З жодною вищеописаною проблемою за 7 років використання міюі не бачив. Окрім реклами звісно, але вона легко випилюється через адб+регіон.
І шо тобі далась та штука баксів шо ти про неї вже тричі згадуєш, наче це твоя . Так, я купив китайфон за тищу бо він красивий. Був би соні не контрабасом - взяв бо його за півтори бо він ще красивіший.
З жодною вищеописаною проблемою за 7 років використання міюі не бачив. Окрім реклами звісно, але вона легко випилюється через адб+регіон.
І шо тобі далась та штука баксів шо ти про неї вже тричі згадуєш, наче це твоя . Так, я купив китайфон за тищу бо він красивий. Був би соні не контрабасом - взяв бо його за півтори бо він ще красивіший.
-
Donate
Member
Телефон коштує 500 гривень, можна зробити звінок і відправити СМС без питань, ще бонусом там куча всякого є.Scoffer: ↑ 22.01.2025 21:32 Donate
А це смартфон, який вже років 20 вийшов за межі просто телефону...
На рахунок недоліків потрібно бути сліпим...
https://dontkillmyapp.com/ ось на рахунок ігнорування API є цілий сайт ось на скільки проблемма массова
-
Engineer_1988
Member
І як, впали ?antigore: ↑ 27.12.2024 16:35Купляти після виходу 25 серії, там місяць лишився, ціни на них впадуть відразу1985god: ↑ 26.12.2024 18:18
що краще S24 S24FE ? різниця тілкьи і в основному в екрані ? у S24 трохи потужніший процесор ?
-
Scoffer
Member
Donate
У тебе надумані проблеми. На рахунок того ж апі, враховуючи масштаби розповсюдження китайфонів, розробники або пристосовуються, або йдуть лісом. Приблизно як з сайтами в часи 6го віслюка.
Особисто я жодної! непрацюючої проги в очі не бачив. А те що виробники надають перевагу автономності, так це плюс, а не мінус. Мені не треба шоб мільйон прог на телефоні шось там робило поки я взагалі не в курсі. Мені треба шоб батарейку тримало.
Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
До речі моторола, котра там в списку типу дуже гарна, в реальності неймовірно глючна. У мене є корпоративний сінкфон. От вже не знаю як їм вдалось зламати майже стоковий відроїд, але таки вдалось.
У тебе надумані проблеми. На рахунок того ж апі, враховуючи масштаби розповсюдження китайфонів, розробники або пристосовуються, або йдуть лісом. Приблизно як з сайтами в часи 6го віслюка.
Особисто я жодної! непрацюючої проги в очі не бачив. А те що виробники надають перевагу автономності, так це плюс, а не мінус. Мені не треба шоб мільйон прог на телефоні шось там робило поки я взагалі не в курсі. Мені треба шоб батарейку тримало.
До речі моторола, котра там в списку типу дуже гарна, в реальності неймовірно глючна. У мене є корпоративний сінкфон. От вже не знаю як їм вдалось зламати майже стоковий відроїд, але таки вдалось.
-
Donate
Member
Ну ото можна окуклитись і не бачити проблем, сидіти до останнього як і нокія в свої часи... Можна даже не нокію привести, а мейзуScoffer: ↑ 22.01.2025 23:10 Donate
Потім все всрати в одночас так як своє модернізувати дорого і довго, а конкурент вже вас переплюнув
-
Scoffer
Member
Donate
Ти реально думаєш шо мені не все одно шо там станеться з конторою сяомі в якомусь майбутньому?)
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Ну і враховуючи оцю картинку
https://www.statista.com/statistics/271 ... rter-2009/
скоріше треба за самс переживати, шось якось тенденції у них не дуже
Ти реально думаєш шо мені не все одно шо там станеться з конторою сяомі в якомусь майбутньому?)
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
Ну і враховуючи оцю картинку
https://www.statista.com/statistics/271 ... rter-2009/
скоріше треба за самс переживати, шось якось тенденції у них не дуже