Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
1985god
Member
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... 2773#diff-
що краще S24 S24FE ? різниця тілкьи і в основному в екрані ? у S24 трохи потужніший процесор ?
що краще S24 S24FE ? різниця тілкьи і в основному в екрані ? у S24 трохи потужніший процесор ?
-
Filabatya
Member
там ж нові зараз будуть представляти, можливо там всюди буде снеп
шо ти мінусуєш ексінос обіжений
тензор ходячий
шо ти мінусуєш ексінос обіжений
тензор ходячий
-
JKrl
Member
Навіщо переплачувати за цей рік? За цю ціну можно взяти 23 ультра.1985god: ↑ 26.12.2024 18:18 https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... 2773#diff-
-
Alexsandr
Member
Бабка просто не в курсе ютуба. Сравнений 15 афона и 24 самсунга хватает.Donate: ↑ 23.12.2024 18:04
Ну так якісь пруфи будуть? А то я тут як в лікарню зайшов і тут бабка сидить розповідаю які таблетки вона п'є і що саме їй допомагає... Оці всі не видумані історії
Опять сказки. Переврать маленько, добавить чего-то и декодер уже ничего не умеетНу так я чекаю пруфи в тому що там встроенний декодер нічого не вміє...
с сайта про 16 айфон
Підтримка форматів HEVC, H.264 і AV1
HDR зі стандартами Dolby Vision, HDR10+/HDR10 та HLG
Очень интересно если речь про видео на торентах шла, а свернула на ютуб с его кодеками. И там и там видео, но как почти незаметно ушли. Давай вопрос напрямую, формат mkv на айфоне пойдет?Особливо цікаво як це можливо так як ютуб вже давно конвертує відео в AV1 та VP9
проверить самому быстрее ведь.Можна відео?
https://www.youtube.com/shorts/8BUKwm9K64k
60 на айфоне ведь плавно? хватает? А китайцы плохие на 60 фпс на экране и в приложении вообще не связаны. Когда у вас открыт чат и ничего не двигается там 0 фпсТепер почались вже розміни. Ти ж я думаю прекрасно розумієш що плавність інтерфейсу це високий фпс а його стабільність ні? І якщо в тебе від софту до софту фпс скакає з 144 до 60 то це все відчувається як лайно.
Эх, вопрос был про другое а тут сразу чуть ли не рут. В общем вопросы похоже надо задавать гуглу который ограничивает ютуб приложение 60 фпс видео. Не искал сколько декодеры фпс выдают, а вот сама програма ютуб похоже жестко выдает 60 фпс. в выборе качества не доступно ничего свыше 60фпс. С браузера 90 фпс экрана без проблем, но вот само видео похоже идет все так же 60. почему-то подозреваю что и само приложение (интерфейс) заточен под 60. Тогда принудительное увеличение фпс никак не повлияет на плавность.http://vtools.omarea.com/
Тримай, як дати права через adb думаю розумієш?
Еще раз. От процессора есть теплоотвод и как бы это не звучало, батарея тоже в нем участвует. Тепло идет во все стороны. Тепловизор это прекрасно показывает.Ще раз температура на корпусі це не температура батареї...
Вопрос как узнать температуру батареи у яблока?
Отправлено спустя 4 минуты 5 секунд:
За 10 К есть поко который быстрее и актуальными декодерами видео и больше памяти. Вот в чем согласен, время G99 и подобных ушло. В принципе они еще тянут приемлемо, но тянут уже только сейчас, через год уже все, не будут справляться.Donate: ↑ 25.12.2024 12:56 А там за 10к маячить M35... І Exynos 1380 це як раз ось той середній сегмент, а не бюджетний як з G99... І навідь доплачувати нічого не потрібно. Тут пробачте як з авто та ситуацією що з кожним роком їхати (бажано) потрібно швидше, і чим більше запасу тим краще...
-
Lesunio
Junior
Доброго дня. Шукаю телефон для дружини бюджет до 25т. грн
Потрібен екран з мінімальним ШІМ або ІПС
Хорошою камерою
І з норм процом не для ігор , але щоб вистачмло на років 4
Хорошою камерою
-
Oleg999
Member
Добрий день
Бачу таких аналогічних питань багато )
Телефон на подарунок , пріоритет камера , можливо автономність.
На ОЛХ продають нові Samsung S22 5G 128GB i Iphone 12 128Gb майже в одну ціну 17000грн+-
Який обрати ?
На ОЛХ продають нові Samsung S22 5G 128GB i Iphone 12 128Gb майже в одну ціну 17000грн+-
Який обрати ?
-
Donate
Member
Я вже не можу ну така хрінь що зроблена що протестована, що написана Контейнер плутати з відеокодеком, тестувати без плагіну, поко за 10к швидше та з міфічними актуальними декодерами, гугл обмежує 60 фпс в ютубі... Оце повна хрінь як напишеш нормально пінгуй будь ласка.Alexsandr: ↑ 27.12.2024 10:08Бабка просто не в курсе ютуба. Сравнений 15 афона и 24 самсунга хватает.Donate: ↑ 23.12.2024 18:04
Ну так якісь пруфи будуть? А то я тут як в лікарню зайшов і тут бабка сидить розповідаю які таблетки вона п'є і що саме їй допомагає... Оці всі не видумані історії
Опять сказки. Переврать маленько, добавить чего-то и декодер уже ничего не умеетНу так я чекаю пруфи в тому що там встроенний декодер нічого не вміє...
с сайта про 16 айфон
Підтримка форматів HEVC, H.264 і AV1
HDR зі стандартами Dolby Vision, HDR10+/HDR10 та HLG
Очень интересно если речь про видео на торентах шла, а свернула на ютуб с его кодеками. И там и там видео, но как почти незаметно ушли. Давай вопрос напрямую, формат mkv на айфоне пойдет?Особливо цікаво як це можливо так як ютуб вже давно конвертує відео в AV1 та VP9
проверить самому быстрее ведь.Можна відео?
https://www.youtube.com/shorts/8BUKwm9K64k
60 на айфоне ведь плавно? хватает? А китайцы плохие на 60 фпс на экране и в приложении вообще не связаны. Когда у вас открыт чат и ничего не двигается там 0 фпсТепер почались вже розміни. Ти ж я думаю прекрасно розумієш що плавність інтерфейсу це високий фпс а його стабільність ні? І якщо в тебе від софту до софту фпс скакає з 144 до 60 то це все відчувається як лайно.
Эх, вопрос был про другое а тут сразу чуть ли не рут. В общем вопросы похоже надо задавать гуглу который ограничивает ютуб приложение 60 фпс видео. Не искал сколько декодеры фпс выдают, а вот сама програма ютуб похоже жестко выдает 60 фпс. в выборе качества не доступно ничего свыше 60фпс. С браузера 90 фпс экрана без проблем, но вот само видео похоже идет все так же 60. почему-то подозреваю что и само приложение (интерфейс) заточен под 60. Тогда принудительное увеличение фпс никак не повлияет на плавность.http://vtools.omarea.com/
Тримай, як дати права через adb думаю розумієш?
Еще раз. От процессора есть теплоотвод и как бы это не звучало, батарея тоже в нем участвует. Тепло идет во все стороны. Тепловизор это прекрасно показывает.Ще раз температура на корпусі це не температура батареї...
Вопрос как узнать температуру батареи у яблока?
Отправлено спустя 4 минуты 5 секунд:За 10 К есть поко который быстрее и актуальными декодерами видео и больше памяти. Вот в чем согласен, время G99 и подобных ушло. В принципе они еще тянут приемлемо, но тянут уже только сейчас, через год уже все, не будут справляться.Donate: ↑ 25.12.2024 12:56 А там за 10к маячить M35... І Exynos 1380 це як раз ось той середній сегмент, а не бюджетний як з G99... І навідь доплачувати нічого не потрібно. Тут пробачте як з авто та ситуацією що з кожним роком їхати (бажано) потрібно швидше, і чим більше запасу тим краще...
Ну якщо між нима тільки обома то самсунг...Oleg999: ↑ 27.12.2024 16:08 Добрий день
Який обрати ?
Added in 1 minute 11 seconds:
Тільки з людиною під ручкою і нехай дивиться на єкран...Lesunio: ↑ 27.12.2024 11:15 Доброго дня. Шукаю телефон для дружини бюджет до 25т. грн
Хорошою камерою
У деяких від IPS очі напружуються... Хоча тот самий ШИМ там неможливо побачити очима...
-
antigore
Member
Купляти після виходу 25 серії, там місяць лишився, ціни на них впадуть відразу1985god: ↑ 26.12.2024 18:18 https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... 2773#diff-
-
Filabatya
Member
antigore
2
2
-
Alexsandr
Member
Набор бреда прочитан. Да я не углублялся в контейнеры. Может мне еще углубиться в теорию сжатия? Ну что бы вопросов может у кого было меньше. Я так понимаю ты сходу перся в то, что неизвестно какой кодек в контейнере, отсюда плясать сможет воспроизвести или нет. О чем была речь изначально, возможности ограничены. а ты все вокруг и около. Включи в приложении видео 120 фпс и проверь сколько дает выбрать приложение. Все у тебя фантазии копать где угодно только не там где надо. Найти ка мне там 120фпс. не выдает софтина больше, да на дисплее можно поставить и 120, но толку будет нифига при просмотре.Donate: ↑ 27.12.2024 16:14
Я вже не можу ну така хрінь що зроблена що протестована, що написана Контейнер плутати з відеокодеком, тестувати без плагіну, поко за 10к швидше та з міфічними актуальними декодерами, гугл обмежує 60 фпс в ютубі... Оце повна хрінь як напишеш нормально пінгуй будь ласка.
- спойлер
-
Donate
Member
Я офк розумію що люди бувають тупі, але ж не настільки то як тут, це вже третій за рік Я йому про рендерінг інтерфейсу він мені за відео... Якщо тебе влаштовує такє, благословляю тебе на покупку.Alexsandr: ↑ 27.12.2024 16:53Набор бреда прочитан. Да я не углублялся в контейнеры. Может мне еще углубиться в теорию сжатия? Ну что бы вопросов может у кого было меньше. Я так понимаю ты сходу перся в то, что неизвестно какой кодек в контейнере, отсюда плясать сможет воспроизвести или нет. О чем была речь изначально, возможности ограничены. а ты все вокруг и около. Включи в приложении видео 120 фпс и проверь сколько дает выбрать приложение. Все у тебя фантазии копать где угодно только не там где надо. Найти ка мне там 120фпс. не выдает софтина больше, да на дисплее можно поставить и 120, но толку будет нифига при просмотре.Donate: ↑ 27.12.2024 16:14
Я вже не можу ну така хрінь що зроблена що протестована, що написана Контейнер плутати з відеокодеком, тестувати без плагіну, поко за 10к швидше та з міфічними актуальними декодерами, гугл обмежує 60 фпс в ютубі... Оце повна хрінь як напишеш нормально пінгуй будь ласка.
На рахунок mkv ти хоча б поцікавився в чому люди кодують... Не невідомо що а H264 8BIT HEVC 10 BIT AV1... Самий ходовий перший, самий не займаючись місце це 2 та 3, повна срака це h264 10bit тому що нативно його ніхто не вміє Не хочу нічого розбиратися = але верху тут з вумним лицем якусь хрінь
-
1985god
Member
Alexsandr
Що за окремий новий вид збочення дивитися ютуб в смартфоні не в додатку, а у вкладці браузера
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
Що за окремий новий вид збочення дивитися ютуб в смартфоні не в додатку, а у вкладці браузера
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
Для відео 128 мало, хіба одразу скидати на якийсь зовнішній носій чи на хмаруOleg999: ↑ 27.12.2024 16:08 Добрий день
Який обрати ?
-
Oleg999
Member
Для відео 128 мало, хіба одразу скидати на якийсь зовнішній носій чи на хмару
[/quote]
для андроїда згоден мало , для IOS ще можна жити
[/quote]
для андроїда згоден мало , для IOS ще можна жити
-
JKrl
Member
відео - айфонOleg999: ↑ 27.12.2024 16:08 Добрий день
Який обрати ?
фото - піксель
всякі самсунгівські продуктивіти штуки та шерінг - самсунг, в очевидь
-
Donate
Member
для андроїда згоден мало , для IOS ще можна житиOleg999: ↑ 27.12.2024 23:23 Для відео 128 мало, хіба одразу скидати на якийсь зовнішній носій чи на хмару
[/quote]
Це як?
-
JKrl
Member
Це як?Donate: ↑ 27.12.2024 23:35для андроїда згоден мало , для IOS ще можна житиOleg999: ↑ 27.12.2024 23:23 Для відео 128 мало, хіба одразу скидати на якийсь зовнішній носій чи на хмару
[/quote]
айфон може писати на зовнішний носій відео.