Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
1985god
Member

Повідомлення

https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... 2773#diff-

що краще S24 S24FE ? різниця тілкьи і в основному в екрані ? у S24 трохи потужніший процесор ?
Filabatya
Member

Повідомлення

там ж нові зараз будуть представляти, можливо там всюди буде снеп :up:
шо ти мінусуєш ексінос обіжений :gigi:
тензор ходячий
JKrl
Member

Повідомлення

1985god: 26.12.2024 18:18 https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... 2773#diff-

що краще S24 S24FE ? різниця тілкьи і в основному в екрані ? у S24 трохи потужніший процесор ?
Навіщо переплачувати за цей рік? За цю ціну можно взяти 23 ультра.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Donate: 23.12.2024 18:04
Ну так якісь пруфи будуть? А то я тут як в лікарню зайшов і тут бабка сидить розповідаю які таблетки вона п'є і що саме їй допомагає... Оці всі не видумані історії :laugh:
Бабка просто не в курсе ютуба. Сравнений 15 афона и 24 самсунга хватает.
Ну так я чекаю пруфи в тому що там встроенний декодер нічого не вміє...
Опять сказки. Переврать маленько, добавить чего-то и декодер уже ничего не умеет :)
с сайта про 16 айфон

Підтримка форматів HEVC, H.264 і AV1
HDR зі стандартами Dolby Vision, HDR10+/HDR10 та HLG

Особливо цікаво як це можливо так як ютуб вже давно конвертує відео в AV1 та VP9 :rotate:
Очень интересно если речь про видео на торентах шла, а свернула на ютуб с его кодеками. И там и там видео, но как почти незаметно ушли. Давай вопрос напрямую, формат mkv на айфоне пойдет?
Можна відео?
проверить самому быстрее ведь.
https://www.youtube.com/shorts/8BUKwm9K64k
Тепер почались вже розміни. Ти ж я думаю прекрасно розумієш що плавність інтерфейсу це високий фпс а його стабільність ні? І якщо в тебе від софту до софту фпс скакає з 144 до 60 то це все відчувається як лайно.
60 на айфоне ведь плавно? хватает? А китайцы плохие на 60 :) фпс на экране и в приложении вообще не связаны. Когда у вас открыт чат и ничего не двигается там 0 фпс
http://vtools.omarea.com/
Тримай, як дати права через adb думаю розумієш?
Эх, вопрос был про другое :) а тут сразу чуть ли не рут. В общем вопросы похоже надо задавать гуглу который ограничивает ютуб приложение 60 фпс видео. Не искал сколько декодеры фпс выдают, а вот сама програма ютуб похоже жестко выдает 60 фпс. в выборе качества не доступно ничего свыше 60фпс. С браузера 90 фпс экрана без проблем, но вот само видео похоже идет все так же 60. почему-то подозреваю что и само приложение (интерфейс) заточен под 60. Тогда принудительное увеличение фпс никак не повлияет на плавность.
Ще раз температура на корпусі це не температура батареї...
Еще раз. От процессора есть теплоотвод и как бы это не звучало, батарея тоже в нем участвует. Тепло идет во все стороны. Тепловизор это прекрасно показывает.
Вопрос как узнать температуру батареи у яблока?

Отправлено спустя 4 минуты 5 секунд:
Donate: 25.12.2024 12:56 А там за 10к маячить M35... І Exynos 1380 це як раз ось той середній сегмент, а не бюджетний як з G99... І навідь доплачувати нічого не потрібно. Тут пробачте як з авто та ситуацією що з кожним роком їхати (бажано) потрібно швидше, і чим більше запасу тим краще...
За 10 К есть поко который быстрее и актуальными декодерами видео и больше памяти. Вот в чем согласен, время G99 и подобных ушло. В принципе они еще тянут приемлемо, но тянут уже только сейчас, через год уже все, не будут справляться.
Lesunio
Junior

Повідомлення

Доброго дня. Шукаю телефон для дружини бюджет до 25т. грн
Потрібен екран з мінімальним ШІМ або ІПС
Хорошою камерою
І з норм процом не для ігор , але щоб вистачмло на років 4
Oleg999
Member

Повідомлення

Добрий день
Бачу таких аналогічних питань багато )

Телефон на подарунок , пріоритет камера , можливо автономність.
На ОЛХ продають нові Samsung S22 5G 128GB i Iphone 12 128Gb майже в одну ціну 17000грн+-
Який обрати ?
Donate
Member

Повідомлення

Alexsandr: 27.12.2024 10:08
Donate: 23.12.2024 18:04
Ну так якісь пруфи будуть? А то я тут як в лікарню зайшов і тут бабка сидить розповідаю які таблетки вона п'є і що саме їй допомагає... Оці всі не видумані історії :laugh:
Бабка просто не в курсе ютуба. Сравнений 15 афона и 24 самсунга хватает.
Ну так я чекаю пруфи в тому що там встроенний декодер нічого не вміє...
Опять сказки. Переврать маленько, добавить чего-то и декодер уже ничего не умеет :)
с сайта про 16 айфон

Підтримка форматів HEVC, H.264 і AV1
HDR зі стандартами Dolby Vision, HDR10+/HDR10 та HLG

Особливо цікаво як це можливо так як ютуб вже давно конвертує відео в AV1 та VP9 :rotate:
Очень интересно если речь про видео на торентах шла, а свернула на ютуб с его кодеками. И там и там видео, но как почти незаметно ушли. Давай вопрос напрямую, формат mkv на айфоне пойдет?
Можна відео?
проверить самому быстрее ведь.
https://www.youtube.com/shorts/8BUKwm9K64k
Тепер почались вже розміни. Ти ж я думаю прекрасно розумієш що плавність інтерфейсу це високий фпс а його стабільність ні? І якщо в тебе від софту до софту фпс скакає з 144 до 60 то це все відчувається як лайно.
60 на айфоне ведь плавно? хватает? А китайцы плохие на 60 :) фпс на экране и в приложении вообще не связаны. Когда у вас открыт чат и ничего не двигается там 0 фпс
http://vtools.omarea.com/
Тримай, як дати права через adb думаю розумієш?
Эх, вопрос был про другое :) а тут сразу чуть ли не рут. В общем вопросы похоже надо задавать гуглу который ограничивает ютуб приложение 60 фпс видео. Не искал сколько декодеры фпс выдают, а вот сама програма ютуб похоже жестко выдает 60 фпс. в выборе качества не доступно ничего свыше 60фпс. С браузера 90 фпс экрана без проблем, но вот само видео похоже идет все так же 60. почему-то подозреваю что и само приложение (интерфейс) заточен под 60. Тогда принудительное увеличение фпс никак не повлияет на плавность.
Ще раз температура на корпусі це не температура батареї...
Еще раз. От процессора есть теплоотвод и как бы это не звучало, батарея тоже в нем участвует. Тепло идет во все стороны. Тепловизор это прекрасно показывает.
Вопрос как узнать температуру батареи у яблока?

Отправлено спустя 4 минуты 5 секунд:
Donate: 25.12.2024 12:56 А там за 10к маячить M35... І Exynos 1380 це як раз ось той середній сегмент, а не бюджетний як з G99... І навідь доплачувати нічого не потрібно. Тут пробачте як з авто та ситуацією що з кожним роком їхати (бажано) потрібно швидше, і чим більше запасу тим краще...
За 10 К есть поко который быстрее и актуальными декодерами видео и больше памяти. Вот в чем согласен, время G99 и подобных ушло. В принципе они еще тянут приемлемо, но тянут уже только сейчас, через год уже все, не будут справляться.
Я вже не можу ну така хрінь що зроблена що протестована, що написана :facepalm: Контейнер плутати з відеокодеком, тестувати без плагіну, поко за 10к швидше та з міфічними актуальними декодерами, гугл обмежує 60 фпс в ютубі... Оце повна хрінь як напишеш нормально пінгуй будь ласка.
Oleg999: 27.12.2024 16:08 Добрий день

На ОЛХ продають нові Samsung S22 5G 128GB i Iphone 12 128Gb майже в одну ціну 17000грн+-
Який обрати ?
Ну якщо між нима тільки обома то самсунг...

Added in 1 minute 11 seconds:
Lesunio: 27.12.2024 11:15 Доброго дня. Шукаю телефон для дружини бюджет до 25т. грн
Потрібен екран з мінімальним ШІМ або ІПС
Хорошою камерою
І з норм процом не для ігор , але щоб вистачмло на років 4
Тільки з людиною під ручкою і нехай дивиться на єкран...
У деяких від IPS очі напружуються... Хоча тот самий ШИМ там неможливо побачити очима...
antigore
Member

Повідомлення

1985god: 26.12.2024 18:18 https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... 2773#diff-

Купляти після виходу 25 серії, там місяць лишився, ціни на них впадуть відразу
Filabatya
Member

Повідомлення

antigore
2
Alexsandr
Member

Повідомлення

Donate: 27.12.2024 16:14
Я вже не можу ну така хрінь що зроблена що протестована, що написана :facepalm: Контейнер плутати з відеокодеком, тестувати без плагіну, поко за 10к швидше та з міфічними актуальними декодерами, гугл обмежує 60 фпс в ютубі... Оце повна хрінь як напишеш нормально пінгуй будь ласка.
Набор бреда прочитан. Да я не углублялся в контейнеры. Может мне еще углубиться в теорию сжатия? Ну что бы вопросов может у кого было меньше. Я так понимаю ты сходу перся в то, что неизвестно какой кодек в контейнере, отсюда плясать сможет воспроизвести или нет. О чем была речь изначально, возможности ограничены. а ты все вокруг и около. Включи в приложении видео 120 фпс и проверь сколько дает выбрать приложение. Все у тебя фантазии копать где угодно только не там где надо. Найти ка мне там 120фпс. не выдает софтина больше, да на дисплее можно поставить и 120, но толку будет нифига при просмотре.
спойлер
Screenshot_2024-12-27-16-49-12-88_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
Donate
Member

Повідомлення

Alexsandr: 27.12.2024 16:53
Donate: 27.12.2024 16:14
Набор бреда прочитан. Да я не углублялся в контейнеры. Может мне еще углубиться в теорию сжатия? Ну что бы вопросов может у кого было меньше. Я так понимаю ты сходу перся в то, что неизвестно какой кодек в контейнере, отсюда плясать сможет воспроизвести или нет. О чем была речь изначально, возможности ограничены. а ты все вокруг и около. Включи в приложении видео 120 фпс и проверь сколько дает выбрать приложение. Все у тебя фантазии копать где угодно только не там где надо. Найти ка мне там 120фпс. не выдает софтина больше, да на дисплее можно поставить и 120, но толку будет нифига при просмотре.
Я офк розумію що люди бувають тупі, але ж не настільки то як тут, це вже третій за рік :facepalm: Я йому про рендерінг інтерфейсу він мені за відео... Якщо тебе влаштовує такє, благословляю тебе на покупку.

На рахунок mkv ти хоча б поцікавився в чому люди кодують... Не невідомо що а H264 8BIT HEVC 10 BIT AV1... Самий ходовий перший, самий не займаючись місце це 2 та 3, повна срака це h264 10bit тому що нативно його ніхто не вміє :rotate: Не хочу нічого розбиратися = але верху тут з вумним лицем якусь хрінь :facepalm:
1985god
Member

Повідомлення

Alexsandr
Що за окремий новий вид збочення дивитися ютуб в смартфоні не в додатку, а у вкладці браузера :spy:

Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:

Який обрати ?
Для відео 128 мало, хіба одразу скидати на якийсь зовнішній носій чи на хмару
Oleg999
Member

Повідомлення

Для відео 128 мало, хіба одразу скидати на якийсь зовнішній носій чи на хмару
[/quote]

для андроїда згоден мало , для IOS ще можна жити
JKrl
Member

Повідомлення

Який обрати ?
відео - айфон
фото - піксель
всякі самсунгівські продуктивіти штуки та шерінг - самсунг, в очевидь
Donate
Member

Повідомлення

Oleg999: 27.12.2024 23:23 Для відео 128 мало, хіба одразу скидати на якийсь зовнішній носій чи на хмару
[/quote]

Це як? :spy:
JKrl
Member

Повідомлення

Donate: 27.12.2024 23:35
Oleg999: 27.12.2024 23:23 Для відео 128 мало, хіба одразу скидати на якийсь зовнішній носій чи на хмару
Це як? :spy:
[/quote]
айфон може писати на зовнішний носій відео.
Відповісти