kairo: ↑
19.01.2025 16:54
Enjthesilence: ↑
19.01.2025 16:49
та йой, шо там ржавого может бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою? Гальма обслужити, почистити трансмісію на крайняк змінити цепок? я тебе прошу, я ще розумію підвіс брати бу, там вельчік під хвоста отримував і дійсно обслуговування дороге як і расходники
Та й шосіка важко ушатати, на відмінну від МТБ, де через пісок обвіс рахуй що розходнік. Я взагалі більшість сервісних робіт сам провожу, там їх все одно небагато. Тільки вилку МТБ відправляв на сервіс.
хех, я намагався якось обслужити свого підвіса, але шарніри, вилка, аморт, купа ключів банально щоб розібрати мою вилку, яких не існує аналогів і вони коштують грошей, краще відправити раз на сезон на нормальне ТО, так трохи дорого, але воно того вартує. я купляв бв підвіс, головне це цілісніть рами і наявність запчастин для підвіски, все. типу брати байк, який в магазі 7 баксів коштує, коли можна купити з рук такий за 3-4 к з доками, чому б ні? а з шосіком взагалі проблем не бачу, чому там ломатись?
Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
dead_rat: ↑
19.01.2025 16:59
Я ж кажу про свій власний досвід.
Підшипники стакану і каретки, трохи підседіл, ще вся рама була плівкою оклеєна щоб її, всю трансміссію перебрати і почистити, всі троси з рубашками поміняти, при пересилці зламалася задня перекидка ще її замінити.
З урахуванням часу новий був би дешевше.
щось не дуже дорого, перебрати і почистити трансмісію можна власноруч, рубашки і троси - копійки, ну перекидка зламалась це неприємно, але якщо це на AXS якийсь (а це не блютук, бо згадувались тросики) то щось не розумію за який прайс ти брав цей бв, коли новий дешевше