Блогер показав, на що здатна GeForce RTX 5090 у Cyberpunk 2077 з DLSS 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 16:41
kairo: 19.01.2025 16:20Ось ваш гревел за 1к.
ну ти ж знаєш краще мене що в мене за велосипед. ти взагалі як в приміщення заходиш тобі корона не заважає ? мені здається заважає сильно. ні, в мене велосипед сильно інший після апгрейду. і ні, він не коштує 1000
Так на нормальному шосіку їздили чи ні?
VolandInferno
Member

Повідомлення

Жупан DLSS вже й у ровери вбудував..?)
kairo
Member

Повідомлення

VolandInferno: 19.01.2025 16:44 Жупан DLSS вже й у ровери вбудував..?)
:laugh:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 16:37
Enjthesilence: 19.01.2025 16:23
найс вас понесло, хлопці))
на вторичці купити, нє?
Новий дешевший, щоб не перебирати, не міняти ушатане, відшкрібати іржу…
І це з веліка якому було менше 3 років.
та йой, шо там ржавого може бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою? Гальма обслужити, почистити трансмісію на крайняк змінити цепок? я тебе прошу, я ще розумію підвіс брати бу, там вельчік під хвоста отримував і дійсно обслуговування дороге як і расходники

Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
ну в принципі, вже є сучасна підвіска, яка сама налаштовуюється під час їзди, навіть аналог абс на вельчику існує)) ну і якби електровельчіки - це той самий длсс, наче їздиш на вельчіку, а кайф від маслання за тебе робить асістент)
kairo
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.01.2025 16:49
dead_rat: 19.01.2025 16:37
Новий дешевший, щоб не перебирати, не міняти ушатане, відшкрібати іржу…
І це з веліка якому було менше 3 років.
та йой, шо там ржавого может бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою? Гальма обслужити, почистити трансмісію на крайняк змінити цепок? я тебе прошу, я ще розумію підвіс брати бу, там вельчік під хвоста отримував і дійсно обслуговування дороге як і расходники
Та й шосіка важко ушатати, на відмінну від МТБ, де через пісок обвіс рахуй що розходнік. Я взагалі більшість сервісних робіт сам провожу, там їх все одно небагато. Тільки вилку МТБ відправляв на сервіс.
dead_rat
Member

Повідомлення

А ви пропустили? Вже велокомпи огого пішли, пара років і можна бути на них грати в Курвака поки крутиш кудись.
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 16:55
А ви пропустили? Вже велокомпи огого пішли, пара років і можна бути на них грати в Курвака поки крутиш кудись.
:laugh:
спойлер
photo_2025-01-19_16-56-31.jpg
dead_rat
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.01.2025 16:52 та йой, шо там ржавого може бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою?
Я ж кажу про свій власний досвід.
Підшипники стакану і каретки, трохи підседіл, ще вся рама була плівкою оклеєна щоб її, всю трансміссію перебрати і почистити, всі троси з рубашками поміняти, при пересилці зламалася задня перекидка ще її замінити. Ціпок то ясна справа відразу у сміття.

З урахуванням часу новий був би дешевше.
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:01 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

kairo: 19.01.2025 16:54
Enjthesilence: 19.01.2025 16:49
та йой, шо там ржавого может бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою? Гальма обслужити, почистити трансмісію на крайняк змінити цепок? я тебе прошу, я ще розумію підвіс брати бу, там вельчік під хвоста отримував і дійсно обслуговування дороге як і расходники
Та й шосіка важко ушатати, на відмінну від МТБ, де через пісок обвіс рахуй що розходнік. Я взагалі більшість сервісних робіт сам провожу, там їх все одно небагато. Тільки вилку МТБ відправляв на сервіс.
хех, я намагався якось обслужити свого підвіса, але шарніри, вилка, аморт, купа ключів банально щоб розібрати мою вилку, яких не існує аналогів і вони коштують грошей, краще відправити раз на сезон на нормальне ТО, так трохи дорого, але воно того вартує. я купляв бв підвіс, головне це цілісніть рами і наявність запчастин для підвіски, все. типу брати байк, який в магазі 7 баксів коштує, коли можна купити з рук такий за 3-4 к з доками, чому б ні? а з шосіком взагалі проблем не бачу, чому там ломатись?

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
dead_rat: 19.01.2025 16:59
Enjthesilence: 19.01.2025 16:52 та йой, шо там ржавого може бути і ушатаного на вельчику без підвіски з фрігідкою?
Я ж кажу про свій власний досвід.
Підшипники стакану і каретки, трохи підседіл, ще вся рама була плівкою оклеєна щоб її, всю трансміссію перебрати і почистити, всі троси з рубашками поміняти, при пересилці зламалася задня перекидка ще її замінити.

щось не дуже дорого, перебрати і почистити трансмісію можна власноруч, рубашки і троси - копійки, ну перекидка зламалась це неприємно, але якщо це на AXS якийсь (а це не блютук, бо згадувались тросики) то щось не розумію за який прайс ти брав цей бв, коли новий дешевше
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:01 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

kairo: 19.01.2025 16:42Так на нормальному шосіку їздили чи ні?
я їздив на дорогих шосерах і вони мені не подобаються як класс
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 17:01
kairo: 19.01.2025 16:42Так на нормальному шосіку їздили чи ні?
я їздив на дорогих шосерах і вони мені не подобаються як класс
взагалі не розумію прикола в шосерах з нашими дорогами) посадка незручна, жопу натира, руки відбиває, так накат непоганий, це все
dead_rat
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Умовно той бв був ~850, десь 100-150 на розхідники і цілі вихідні якщо не більше колупався, особливо прокляв відтирання плівки з рами.
Тому новий за 1500 мав сенс.

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
Enjthesilence: 19.01.2025 17:03
Hotspur: 19.01.2025 17:01 я їздив на дорогих шосерах і вони мені не подобаються як класс
взагалі не розумію прикола в шосерах з нашими дорогами) посадка незручна, жопу натира, руки відбиває, так накат непоганий, це все
1. В мене є дороги
2. Вчіться налаштовувати посадку, тоді нічого не натира
3. Швидкість зовсім інша, враження зовсім інші
спойлер
От рай для шоссіка
Зображення
Востаннє редагувалось 19.01.2025 17:06 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 16:59 Я ж кажу про свій власний досвід.
Підшипники стакану і каретки, трохи підседіл, ще вся рама була плівкою оклеєна щоб її, всю трансміссію перебрати і почистити, всі троси з рубашками поміняти, при пересилці зламалася задня перекидка ще її замінити. Ціпок то ясна справа відразу у сміття.
Підшипники стакану навіть на новому велі за рік два ушатуються через те, що туди затікає вода під час дощу, тут нічого не поробиш. Але можна спокійно їздити доки не почне хрустіти при повороті руля. В мене інтегровані кабелі, то це геморой звісно. А так, навіть на 5 річному шосіку зазвичай нема чого перебирати.

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Hotspur: 19.01.2025 17:01 я їздив на дорогих шосерах і вони мені не подобаються як класс
Це як спортивне авто після звичайного щоденного автомобіля. Та й їздити де на ньому в нас вистачає. Не Німеччина звісно, але все одно.
Hotspur
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 19.01.2025 17:03взагалі не розумію прикола в шосерах з нашими дорогами) посадка незручна, жопу натира, руки відбиває, так накат непоганий, це все
в мене проблема з дорогами і авто. бо асфальт поганий а авто керуються д.....ми які в принципі мають бути в стаціонарі психіатрії. про посадку і все інше - це настроїти можна
kairo
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 17:04 От рай для шоссіка
В нас подібне і в Карпатах є, але то ж треба мати хорошу фізуху для подібних наборів.
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 17:04Швидкість зовсім інша, враження зовсім інші
до 1 вантажівки або великої ями. люди не вміють цим керувати
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 17:04 Enjthesilence
Умовно той бв був ~850, десь 100-150 на розхідники і цілі вихідні якщо не більше колупався, особливо прокляв відтирання плівки з рами.
Тому новий за 1500 мав сенс.

Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:

1. В мене є дороги
2. Вчіться налаштовувати посадку, тоді нічого не натира
3. Швидкість зовсім інша, враження зовсім інші
спойлер
От рай для шоссіка
Зображення
Мені сама посадка не подобається, та й на вельчику я пригаю і катаю з гори, по сходинками і тд, більшу частину стоячи) Повчіть мене налаштовувати посадку, ой
dead_rat
Member

Повідомлення

kairo: 19.01.2025 17:08
dead_rat: 19.01.2025 17:04 От рай для шоссіка
В нас подібне і в Карпатах є, але то ж треба мати хорошу фізуху для подібних наборів.
Набирав максимум 4000 метрів на день.

А це так, горка на 650 метрів. Але дуже красива.

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Enjthesilence: 19.01.2025 17:09 Мені сама посадка не подобається, та й на вельчику я пригаю і катаю з гори, по сходинками і тд, більшу частину стоячи) Повчіть мене налаштовувати посадку, ой
Соромно визнати, що не розібралися з посадкою? Та ніхто не критикує, всі там були
kairo
Member

Повідомлення

Hotspur: 19.01.2025 17:08
dead_rat: 19.01.2025 17:04Швидкість зовсім інша, враження зовсім інші
до 1 вантажівки або великої ями. люди не вміють цим керувати
Я на свому вбитому Спеші із 25мм сліками, їздив і по ушатаній бруківці і навіть по піску.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.01.2025 17:10
kairo: 19.01.2025 17:08
Набирав максимум 4000 метрів на день.

А це так, горка на 650 метрів.

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Enjthesilence: 19.01.2025 17:09 Мені сама посадка не подобається, та й на вельчику я пригаю і катаю з гори, по сходинками і тд, більшу частину стоячи) Повчіть мене налаштовувати посадку, ой
Соромно визнати, що не розібралися з посадкою? Та ніхто не критикує, всі там були
ну що там налаштовувати? ахах, друже це не підвіс, де важливий винос, сег підвіски і річ. звичайно я не налаштовував шосер під себе, бо він не мій, так моєї ростовки і людина схожої комплекції, але камон, здвинути сідушку вперед, чи назад і відрегулювати по висоті - це неймовірні знання, так) не треба зараз розпоівдати про комфортність їзди на шосері без підвіски, дякую) я розумію його плюси, вонт беззаперечні, але це не про комфорт. Теж саме з мотоциклами, стріт нейкед набагато зручніший за спорт байк.
Відповісти