Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
ApostolCV
Member

Повідомлення

В принципі біос був не рідний :D але не думаю що в тому причина
spoglyadach
Member

Повідомлення

Могло вигоріти щось і до NB чого одразу хоронити, інше питання скільки часу піде то все діагностувати і чи є на то знання та час
acidburn
Member

Повідомлення

*це норма*
я десь тут писав що після подібних експериментів навпаки проц е7500 спалив до КЗ по живленню, а мамка в порядку
spoglyadach
Member

Повідомлення

Ось причина чому я завжди юзаю сучасний дорогий БЖ з усіма захистами, але доводиться підключати перехідник бо 24 не розбірний
Zakarul
Member

Повідомлення

spoglyadach: 10.01.2025 16:58
Zakarul: 10.01.2025 11:56 Привет. Учитывая мизерную стоимость и большую доступность всех этих процессоров, выгоднее всего заиметь все версии.
Ну и 6400+ тоже не забыть прикупить.
А так они ничем по большому счету кроме жора не отличаются.
Не дуже розумію сенс перегонів за 6400+ при регулярній наявності 6000+ та можливості легко його разігнати, в будь-якому випадку ці проци на бюджетні материнки ніхто не ставить. Сам я маю обидва але 6400+ суто випадково вийшло купити на борту дохлої материнки, а так якщо шукати його то может пошук затягнутись. А самый крутий варіант це просто взяти та погнати 5200+ або 5600+ як це робили оверклоцкери того часу :up:
6400? просто чтобы был в коллекции. А так это поганый проц. Для обычной работы или стареньких игр он абсолютно не нужен. Но для полочки самое то :)
ApostolCV
Member

Повідомлення

Оскільки в конференції якась лажа з фотками , поділюся своєю наркоманією)
Вижу не вижу)
Зображення
Непонятно Шпилберг
Зображення
radical
Member

Повідомлення

Ну що, продовжуємо знущатися над дивними створіннями тайванських наркоманів.
У якості піддослідної жаби сьогодні плата під Р4 Asrock 775S61, яка по якомусь випадковому збігу обставин має LGA775 замість сокету 478, хоча чипсет там типовий скоріше для 478, навіть SATA немає.
Я б ніколи її не запідозрив би у тому, що на ній можна запустити щось новіше від прескоттів, як і зазначено на її сторінці на сайті асрока, коли б випадково не натрапив би на повідомлення одного поляка на Вогонсах
Загалом, це така єдина 775 плата у Асрока на чипсеті SIS. Наскільки я знаю, на чипсетах SIS з AGP і підтримкою Conroe плат не було ні в кого взагалі.
Плата ця досить рідкісна, незважаючи на те, що явне сміття і навряд чи комусь потрібна. Мені вона зовсім випадково трапилась на ЛОХу.
Але за якимись дивними обставинами у біосі до цієї плати (2МБіт!) дійсно виявився код і для ініціалізації і Core2 у тому числі. Одна перемичка у сокет і все.
спойлер
775S61.JPG
spoglyadach
Member

Повідомлення

А казав що плати без ISA не приваблюють, понімаю :laugh:

Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
Zakarul: 17.01.2025 21:09 6400? просто чтобы был в коллекции. А так это поганый проц. Для обычной работы или стареньких игр он абсолютно не нужен. Но для полочки самое то :)
Ну хіба що на поличку, бо проц прям реально поганий, не зацінив я його абсолютно. Я так розумію там ще й припою немає під кришкою, бо температури в нього якісь неприйнятні :eek:
Відповісти