Ти в курсі, що Wii продалась ліпше всіх в своєму поколінні?tornadox: ↑ 17.01.2025 00:00 як і Wii та Wii U, які навіть у світі не стали суперпопулярними.

Ти в курсі, що Wii продалась ліпше всіх в своєму поколінні?tornadox: ↑ 17.01.2025 00:00 як і Wii та Wii U, які навіть у світі не стали суперпопулярними.
І що я не так сказав? На мою думку все вірно.
tornadox: ↑ 17.01.2025 08:33Продажі в Японії не рівнозначно світовій популярності,
North America 45.51
Europe 33.12
Japan 12.77
Rest of World 10.23
Лестить, що ви вважаєте мене зумером. Але нажаль я дещо старший. Ну прирівнювати радянські і тайванські клони оригінальних консолей це занадто не справедливо, бо ні по реалізації ні по якості виконання вони і близько не дотягували. За ті яйця, які 2 з 3 навіть не були рівно підігнані екран з нанесеною поліграфією на неї, я взагалі мовчу. Вони поряд із Game & watch навіть не лежали.Creature4O: ↑ 16.01.2025 23:11типовий стереотип зумера, який не знає ніхчого про совок, і що першу "нінку" совкові майстри вкрали і зробили "ну погоді"
Ну я власне народився під кінець совка і моє дитинство прийшлось якраз таки на розвал, коли відкрились кордони і весь цей низькопробний кал ринув на наші ринки )) Але не оригінальні ігрові системи.Alligator: ↑ 16.01.2025 23:22людина писала про лікарню 2008, що майже через 18 років після розвалу совка сталося.
"Ох, ще один міф під'їхав" як ти любиш випендрюваться, по статистиці більше 80% людей грають у ігри які були випущені 4 або більше років, а за ішною статистикою з кожним роком все менше людей грають в АААА квадрупли і більше приділяють увагу інді і АА іграм.tornadox: ↑ 16.01.2025 22:12 серйозні ААА-ігри та багатий вибір, який пропонує бібліотека Steam, Epic чи Game Pass. І головне – там за ті ж гроші можна грати у сучасне залізо з топовою графікою, а не в перевидання 10-річних ігор за повну ціну.
Я розумію твій напрям мислення, але, враховуючи що сам же пишеш про розвал совка і жебрацтво основної маси населення, не бачу нічого поганого в тому, що я міг грати на якомусь дешевому клоні (Haili LM-888 у мене було) та мінятись картриджами, аніж зовсім не грати, гордо чекаючи, коли зайде "оригінал" за підйомну ціну.alexeygalas: ↑ 17.01.2025 09:36усілякі всраті денді, сюблри і робокопи
Якщо дивитися лише на цифри продажів, то так, вони вражають, але тут аналогія більше схожа на бюджетні смартфони на Android. Wii здебільшого купували казуали. Більшість ігор для Wii були з розряду shovelware - те саме, що зараз заполонило магазини iOS/Android.
От я можу пограти стареньку Half-Life 1 на сучасному залізі, навіть на смартфоні через відкритий рушій. Те ж саме з HL2, Doom, Skyrim - список довгий. А ти можеш запустити ігри від Wii на Switch, не купуючи їх у Нінтендо вдруге за 70 євро?lostsoulforever: ↑ 17.01.2025 10:33"Ох, ще один міф під'їхав" як ти любиш випендрюваться, по статистиці більше 80% людей грають у ігри які були випущені 4 або більше років, а за ішною статистикою з кожним роком все менше людей грають в АААА квадрупли і більше приділяють увагу інді і АА іграм.
Їм просто цікаві лише гроші, але в них особливе відношення до своєї фанбази.VolandInferno: ↑ 17.01.2025 09:47Nintdendo - лайно
https://www.androidauthority.com/ninten ... l-3517187/Головний юрист з інтелектуальної власності в Nintendo погодився з тим, що емулятори технічно законні в комісії з прав інтелектуальної власності.
Вони порушують закон, коли обходять шифрування, відтворюють програми, захищені авторським правом, або вказують користувачам на піратські матеріали.
Юридична команда Nintendo протягом багатьох років агресивно займалася проектами емуляції.
На свіч крім рідної ОС можно поставити андроїд та лінукс (привіт стімtornadox: ↑ 17.01.2025 11:15А ти можеш запустити ігри від Wii на Switch, не купуючи їх у Нінтендо вдруге за 70 євро?
А я не вказував, що це щось погане. Ми розважались як могли, як то кажуть. Я взагалі грав на ч/б телевізорі через RF, бо кольоровий телик був забитий батьками.Ostin: ↑ 17.01.2025 10:43не бачу нічого поганого в тому, що я міг грати на якомусь дешевому клоні (Haili LM-888 у мене було) та мінятись картриджами, аніж зовсім не грати, гордо чекаючи, коли зайде "оригінал" за підйомну ціну.
Зворотна сумісність - це в принципі не про консолі. Найбільшу кількість поколінь легально могла запускати хіба що PS3 ревізії CECHA/B, де були чіпи EE з PS2 на платі (по суті 2 консолі в 1) і Wii U мабуть. Я теж люблю старенькі ігри тому після XB360 взагалі забив на консолі і зробив PC-консоль і граю на ТВ через геймпад. А сучасні нінтендо мене завжди приваблювали експірієнсом колективних motion ігор (в компанії друзів подурачитись з wiimot-ами в якийсь гольф, рибалку навтіь just dance іноді з дитиною). А Switch може дати це в ТВ режимі + портатив, який можна взяти з собою. Тому Switch некоректно в принципі зі стаціонарками типу PlayStation чи Xbox порівнювати, бо ТВ режим там - додатковий функціонал на решту, як бонус. Основна її ніша - це портатив. Соні вилетіла з портативу, конкурувати їм поки що ні з ким. Який сенс їм знижувати ціни, якщо в цьому сегменті по часу гри в дорозі і ергономіці в них немає з ким конкурувати ))tornadox: ↑ 17.01.2025 11:15От я можу пограти стареньку Half-Life 1 на сучасному залізі
Ти маєш розуміти, що вказаний сетап навіть зараз не дуже масовий для українців. Хтось через відсутність інтересу "не париться", хтось має нагальніші фінансові проблеми. Тому не варто робити на власному досвіді статистику. Я б взагалі сказав, що в середньому люди дивляться якийсь дуже посередній телек і не сильно переймаються цим. Бо він дешевий. Як і в 90-х, коли я грав у клон снес, бо міг його собі дозволити. Ми не стали цивілізованою і багатою нацією, аж ніяк.alexeygalas: ↑ 17.01.2025 11:50захочеться сісти перед своїм великим OLED і сетапом 5.1.4
в них є PS Portalalexeygalas: ↑ 17.01.2025 11:59Соні вилетіла з портативу, конкурувати їм поки що ні з ким. Який сенс їм знижувати ціни, якщо в цьому сегменті по часу гри в дорозі і ергономіці в них немає з ким конкурувати ))
ага, але на останньму далеко не заїдешGrava: ↑ 17.01.2025 11:43 На свіч крім рідної ОС можно поставити андроїд та лінукс (привіт стім). Можно запустити все на що заліза вистачить
Не під проц, але так, лише чіп.tornadox: ↑ 17.01.2025 12:11запаювати спец. плату під процесор
Стареньких? У свіча урізаний проц якому в цьому році виповнюється 10Навіть на стареньких снепах
Що що,а ексклюзивів під сича вистачає,тут чисто діло смаку а не залізаKilo: ↑ 16.01.2025 19:44Имхо под мультиплатформу есть получше выбор портативок с процами посвежее.Тот же Леново Легион С с Стим ОС.alexeygalas: ↑ 16.01.2025 18:23
Зовсім ні )) вся 3 серія GTA, No Man's Sky, Worms W.M.D, Minecraft, Doom/D2, Q1/Q2, Witcher, список можна ще продовжувати. І все більше нової кроссплатформи виходить на свіч теж. А з можливостями нового чіпу буде ще більше
так але старі емулі ніхто не відмінив жrjavyi_pastor: ↑ 17.01.2025 13:21Ну тобто для мене б було гарно мати лайт+ амд портативку розміром з ретроід 5 з оледом та стім ос, або просто амд портативку якби нінка не побанила емулі
цвет действительно ужасный, на китайщину похожеNuclear World: ↑ 17.01.2025 13:07 "и будет выполнено преимущественно в чёрном цвете"
мда...![]()
у меня у самого свитч в цветной версии джойконов, одноцветную даже не рассматривал, так как выглядит очень уныло..., а тут тебе новую версию и в самом ужасном исполнении с эстетической точки зрения..., нет бы хотя бы full белую сделали или цвета на выбор..., а так чисто чёрный сильно обыденно и неинтересно выглядит.
Хотя зная нинтендо, там цена на старте как за стим дек будет))