Данная ветка посвящена выбору а так же обсуждению различных вопросов связанных с системами воздушного охлаждения.
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Похожие темы:
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Останні статті і огляди
Новини
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
-
Dremjke
Member
skeletor
Ніхто не знає, що у вас там за древній корпус і що в нього влізе або ні. Ваш запит виглядає як "порадьте мені сам не знаю що, але порадьте".
Беріть лінійку та міряйте.
Ніхто не знає, що у вас там за древній корпус і що в нього влізе або ні. Ваш запит виглядає як "порадьте мені сам не знаю що, але порадьте".
-
skeletor
Junior
Вже ж розібралися, що модель складно підібрати, тому оновив вимоги - достатньо нормального виробника. Чи ще щось треба уточнити? Ви можете підказати щось в цьому випадку?Dremjke: ↑ 16.01.2025 18:50 skeletor
-
Hells Angels
Member
в ттх корпуса вказується максимальна висота процесорного кулераskeletor: ↑ 16.01.2025 18:56Чи ще щось треба уточнити?
-
skeletor
Junior
Так, це вище вже пояснили. А якщо невідомий виробник і модель, відповідно неможливо дізнатися ТТХ. Як бути?Hells Angels: ↑ 16.01.2025 18:58в ттх корпуса вказується максимальна висота процесорного кулераskeletor: ↑ 16.01.2025 18:56Чи ще щось треба уточнити?
-
Dremjke
Member
skeletor: ↑ 16.01.2025 18:56тому оновив вимоги - достатньо нормального виробника
Be quiet, Noctua - моделей в них вистачає.skeletor: ↑ 16.01.2025 18:56Ви можете підказати щось в цьому випадку?
Конкретну модель складно порадити без ТТХ корпусу.
Відправлено через 32 секунди:
Міряти самому, інакше ніяк.skeletor: ↑ 16.01.2025 19:00А якщо невідомий виробник і модель, відповідно неможливо дізнатися ТТХ. Як бути?
-
oversteve
Member
викладіть хоча б фото корпусу як воно виглядає, бо фіг його знає що там в реалі і цілком може бути таке, що туди взагалі мало що встане або є зміст і його замінити, якщо там з вентиляцією все дуже сумноskeletor: ↑ 16.01.2025 19:00Так, це вище вже пояснили. А якщо невідомий виробник і модель, відповідно неможливо дізнатися ТТХ. Як бути?
п.с. зазвичай якщо ширина корпусу 175, то це в кращому випадку кулер десь 150мм по висоті, а може бути ще менше
-
Grava
Member
Користуватися гуглом. Шукаємо "корпус пк 17см ширина", знаходимо наприклад mini tower DeepCool Wave V2 шириною 175мм. Довимося макс висоту - 145мм. Від цього і думаємо далі. Для 5800х щось типу be quiet! Dark Rock TF 2skeletor: ↑ 16.01.2025 19:00Як бути?
або noctua nh-c14sSpecifications ; Height, 5.125" / 130.2mm
Height (with fan) 115 / 142 mm
-
skeletor
Junior
Всім дякую!
-
Piter Cantrope
Member
Лінійку, і міряти глибину від кришки процесора до бокової стінки. Інакше ніяк.skeletor: ↑ 16.01.2025 19:00 Як бути?
Але якщо ширина самого корпуса 171мм, то мабуть кулер полізе не вищий, ніж ~140мм. Може й менше
В мене в старенький нонейм корпус 180мм шириною впритик ставала перформа, висота якої 151.
-
oversteve
Member
якщо там боковуха глуха, то то шляпа буде
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
якщо дешево-сердито, не дуже велике по габаритах і добре охолоджує, то це напевно буде оптимальнгий варіант із того, що в нас продаєтьсяskeletor: ↑ 16.01.2025 19:08 Всім дякую!
https://hotline.ua/ua/computer-kulery-i ... 7-xt-slim/
але все одно сфоткайте хочаб корпус, щоб було ясно що там з циркуляцією повітря, чи дірява боковина і т.п.