ну, якщо вам маразм розрізняти факти, які ви можете підтвердити, і власну думку, яку ви підтвердити нічим не можете, то й не пишіть -- право ваше. є ймовірність, що будете гордо, з високо піднятою головою носити статус балабола, але то вже таке, зато без "маразму".kairo: ↑ 14.01.2025 12:51Писати в кожному пості чи коменті "мені здається", "імхо", "на мою думку, яку я, звісно, також не можу підтвердити" це вже маразм. 99% обговорень в інтернеті та вживу, якось обходиться без постійних попереджень, що дана інформація не є істиною в останній інстанції.
я вам двічі відповів про санкції та 4090. перечитайте, подумайте про те, що я написав.kairo: ↑ 14.01.2025 12:51Я представив факти, які підтверджують мою думку, те що вони вам не підходять, нібито 4090 просто випадково попала під обмеження, їх не спростовують. Також я представив факт того, що в рейтингах накращого заліза для ШІ, 4090 займає одне із найвищих місць.
і шо? це доводить ваше перше твердження про те хто є основним і першочерговим покупцем цих карт? ні, не доводить.kairo: ↑ 14.01.2025 12:51Також я представив факт того, що в рейтингах накращого заліза для ШІ, 4090 займає одне із найвищих місць.
а який стосунок 4090 та 5090 мають до майнінгу? вам треба пруфи, що ці карти не купують під майнінг? що, серйозно? https://www.nicehash.com/profitability- ... a-rtx-4090kairo: ↑ 14.01.2025 12:51А тепер із фактами та посиланнями доведіть, що це "кривий аргумент"
ну, тримайте. підійде такий пруф?