А хтось взагалі качає відповідними утилітами прямо на NAS або на зовнішній диск, під'єднаний до роутера...
Але погоджуюсь з дописувачами вище - qBittorrent - чудовий зручний інструмент, бо сабж спаскудили вже дуже давно.
Останні статті і огляди
Новини
Заміна µTorrent
-
AI_Avenger
Member
-
Ray2000gt
Advanced Member
Deluge, але він встановлений на NAS.
-
Dremjke
Member
Никогда не вернусь на всратый utorrent после того, как открыл для себя qbittorrent.
Utorrent начиная с 3й версии вообще куда-то не туда свернул...
Utorrent начиная с 3й версии вообще куда-то не туда свернул...
-
Melki
Member
были проблемы как и у автора, еще в мирное время, дома, пользовал какую-то старую версию, которая вроде работала. Сейчас её поставил и не качает, qbitorrent работает нормально
-
Ekz0rcyst
Member
AI_Avenger
Не знаю чи ще актуально але я качаю. Використовую зв'язку з Jellyseerr + Prowlarr + Radarr + Sonarr + Lidarr + qBittorrent. Працює зручно, швидко і автоматично в бібліотеці Jellyfin індексується. Загалом рекомендую! Якщо будуть запитання по налаштуванню то звертайтесь, в межах своїх знань завжди допоможу.
Не знаю чи ще актуально але я качаю. Використовую зв'язку з Jellyseerr + Prowlarr + Radarr + Sonarr + Lidarr + qBittorrent. Працює зручно, швидко і автоматично в бібліотеці Jellyfin індексується. Загалом рекомендую! Якщо будуть запитання по налаштуванню то звертайтесь, в межах своїх знань завжди допоможу.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Було б цікаво дізнатись, як це працює. Я наразі користуюсь Deluge, додаю контент до Jellyfin вручну. Найбільше складнощів викликає додавання завантажень в Deluge з телефону, не знаю, як це налаштувати коректно.Ekz0rcyst: ↑ 12.01.2025 01:35 Використовую зв'язку з Jellyseerr + Prowlarr + Radarr + Sonarr + Lidarr + qBittorrent. Працює зручно, швидко і автоматично в бібліотеці Jellyfin індексується.
-
Yurius
Member
qBittorrent з темою Дракула , рекомендую , качає з рутрекера норм , це на пк.
ttorrent та управління по вай фай через transdrone це на медіаплеєрі Зіду з хдд.
ttorrent та управління по вай фай через transdrone це на медіаплеєрі Зіду з хдд.