Заміна µTorrent

Локальные сети и Интернет
Автор
Повідомлення
AI_Avenger
Member

Повідомлення

А хтось взагалі качає відповідними утилітами прямо на NAS або на зовнішній диск, під'єднаний до роутера...
Але погоджуюсь з дописувачами вище - qBittorrent - чудовий зручний інструмент, бо сабж спаскудили вже дуже давно.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Deluge, але він встановлений на NAS.
Dremjke
Member

Повідомлення

Никогда не вернусь на всратый utorrent после того, как открыл для себя qbittorrent.
Utorrent начиная с 3й версии вообще куда-то не туда свернул...
Melki
Member

Повідомлення

были проблемы как и у автора, еще в мирное время, дома, пользовал какую-то старую версию, которая вроде работала. Сейчас её поставил и не качает, qbitorrent работает нормально
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

AI_Avenger
Не знаю чи ще актуально але я качаю. Використовую зв'язку з Jellyseerr + Prowlarr + Radarr + Sonarr + Lidarr + qBittorrent. Працює зручно, швидко і автоматично в бібліотеці Jellyfin індексується. Загалом рекомендую! Якщо будуть запитання по налаштуванню то звертайтесь, в межах своїх знань завжди допоможу.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 12.01.2025 01:35 Використовую зв'язку з Jellyseerr + Prowlarr + Radarr + Sonarr + Lidarr + qBittorrent. Працює зручно, швидко і автоматично в бібліотеці Jellyfin індексується.
Було б цікаво дізнатись, як це працює. Я наразі користуюсь Deluge, додаю контент до Jellyfin вручну. Найбільше складнощів викликає додавання завантажень в Deluge з телефону, не знаю, як це налаштувати коректно.
Yurius
Member

Повідомлення

qBittorrent з темою Дракула , рекомендую , качає з рутрекера норм , це на пк.
ttorrent та управління по вай фай через transdrone це на медіаплеєрі Зіду з хдд.
Відповісти