Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ascari
Junior

Повідомлення

Добрый день. Посоветуйте ТВ для родителей пенсионеров (просмотр эфирных каналов,мегого, ютуб) 55". Бюджет до 30к. Стабильная работа ,простота в обращении приветствуется ;)
den55den
Member

Повідомлення

Яке кріплення взяти під 75 діагональ? (400*400 веса)
Буровик
Junior

Повідомлення

Добрий вечір.
Порадьте, будь ласка, телевізор 65 дюймів.
Бюджет до 1К дол.
Продавці у магазинах радять Хайсенс і TCL, стверджуючи що там матриці від Самсунга.
den55den
Member

Повідомлення

Буровик: 11.12.2024 17:33 Добрий вечір.
Порадьте, будь ласка, телевізор 65 дюймів.
Бюджет до 1К дол.
Продавці у магазинах радять Хайсенс і TCL, стверджуючи що там матриці від Самсунга.
TCL 65C805, я собі брав на 75 то мені все норм, подобається, + гугл тв, міні лед,
Rucha
Member

Повідомлення

Скажіть, це норма, що сіровози продають телевізори виключно у відкритих коробках? Типу, "нам треба його перевірити, бо гарантія від нас".
Rhizone
Member

Повідомлення

Я правильно розумію, що з телевізорами в комплекті не йдуть кабелі HDMI чи це від виробника залежить?
І якщо зазвичай ні, то чи нормальний ось такий варіант у версії 2.1: https://brain.com.ua/ukr/Kabel_multimed ... 08786.html
jekinis
Member

Повідомлення

Rhizone: 31.12.2024 17:54 Я правильно розумію, що з телевізорами в комплекті не йдуть кабелі HDMI чи це від виробника залежить?
Так кабель не іде з телевізором ,гарної якості та сертифікований ugreen ,замовте тільки з алієкспрес він в половину дешевше.
https://telemart.ua/ua/products/ugreen- ... AFDZS1cBUq
Rhizone
Member

Повідомлення

jekinis
Дякую. З алі трохи довго, треба значно швидше :)
Ще таке питання - бачу, що на деяких кабелях вказано HDR10, а на деяких ні. Це просто маркетинг чи потрібно брати саме такий кабель для HDR?
Avenger80
Member

Повідомлення

Rhizone: 31.12.2024 18:22Ще таке питання - бачу, що на деяких кабелях вказано HDR10, а на деяких ні. Це просто маркетинг чи потрібно брати саме такий кабель для HDR?
Это маркетинг. Важна просто версия кабеля. HDMI 2.0, 2.1. HDMI 2.0 выдерживает 4k (2160p) 60 кадров HDR, если нужна больше герцовка и телевизор поддерживает, то HDMI 2.1.

Отправлено спустя 56 секунд:
jekinis
Vention кабеля хорошие ещё, типа такого - https://telemart.ua/ua/products/vention ... 100-black/ Просто смотря для чего? Если подключать к телевизору андроид-приставку для просмотра видео, то хватит и HDMI 2.0, если подключать игровую приставку с высокой герцовкой и телевизор поддерживает эту герцовку - 120гц, например, то HDMI 2.1.
Rhizone
Member

Повідомлення

Avenger80
Зрозумів, дякую. Мені якраз треба 4к 144Гц, а це версія 2.1, наскільки я розумію. Спробую, мабуть, той, на який давав посилання раніше - він якраз є в наявності у мене в місті і ціна подобається :)

А, взагалі, які з кабелем можуть бути нюанси? Типу максимальну герцовку може не тримати?
jekinis
Member

Повідомлення

Rhizone: 31.12.2024 18:22 jekinis
для HDR?
І для HDR і для високої герцовки .Мені прийшов за два тижні,краще взяти нормальний кабель один раз.
Avenger80
Member

Повідомлення

Rhizone: 31.12.2024 19:16А, взагалі, які з кабелем можуть бути нюанси? Типу максимальну герцовку може не тримати?
Если будет некачественный кабель, то могут быть нюансы в выводе изображения, может мигать с разной частотой рандомно или постоянно.
Rhizone
Member

Повідомлення

jekinis: 31.12.2024 19:16І для HDR і для високої герцовки .Мені прийшов за два тижні,краще взяти нормальний кабель один раз.
Маєте рацію, але треба вже мати кабель за пару днів, тому так :)

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Avenger80: 31.12.2024 19:17Если будет некачественный кабель, то могут быть нюансы в выводе изображения, может мигать с разной частотой рандомно или постоянно.
Добре, буду знати тоді на що звертати увагу, дякую :)
jekinis
Member

Повідомлення

Ось подивитесь там все розповіли про кабелі.
strang
Member

Повідомлення

У когось є позитивний досвід із "сіровозами"? поділіться контактами/олх/пром/тощо якщо так. Дякую.
vladdelkafa
Member

Повідомлення

Там LG G5 ще на підльоті якшо шо, з новою технологією панелей (чотири шари замість трьох) - енергоефективніші на 20% (менший жор) та яскравість теж в плюс, а також тепер 165 Hz (було 144). С5, звісно, теж викатять, але тут очікується майнор апгрейд. Чекаємо CES та презентацій (за тиждень).
Як я зрозумів, то G5 знову тіки від 55" будуть, менші в сертифікаціях поки що не пролітали.
Quanton
Junior

Повідомлення

Доброго вечора, порадьте телевізор до 20т гривень 50+ дюймів, бажано звісно 55. Потрібен переважно під споживання контента (ютуб, iptv і т.д), ну і інколи пограти в ігри, коли гості є.
heidfeld
Member

Повідомлення

Quanton: 03.01.2025 22:15 Доброго вечора, порадьте телевізор до 20т гривень 50+ дюймів, бажано звісно 55. Потрібен переважно під споживання контента (ютуб, iptv і т.д), ну і інколи пограти в ігри, коли гості є.
https://hotline.ua/av-televizory/sharp- ... ?tab=about
Ascari
Junior

Повідомлення

Добрый день. Есть ли счастливые обладатели филипсов на Титанс ОС ? Выбираю между Philips 65OLED769/12 и Philips 65OLED718/12 (остался только в эпицентре). Нужен совет/отзыв
Telcontar
Member

Повідомлення

Всім привіт. Батьки хочуть оновити телевізор, шукаю OLED 65".
Бюджет в районі $1-1,5к. Чи є щось достойне у цьому проміжку чи потрібно розширити? Дякую :beer:
Відповісти