Останні статті і огляди
Новини
Выбор телевизора
-
Ascari
Junior
Добрый день. Посоветуйте ТВ для родителей пенсионеров (просмотр эфирных каналов,мегого, ютуб) 55". Бюджет до 30к. Стабильная работа ,простота в обращении приветствуется
-
den55den
Member
Яке кріплення взяти під 75 діагональ? (400*400 веса)
-
Буровик
Junior
Добрий вечір.
Порадьте, будь ласка, телевізор 65 дюймів.
Бюджет до 1К дол.
Продавці у магазинах радять Хайсенс і TCL, стверджуючи що там матриці від Самсунга.
Бюджет до 1К дол.
Продавці у магазинах радять Хайсенс і TCL, стверджуючи що там матриці від Самсунга.
-
den55den
Member
TCL 65C805, я собі брав на 75 то мені все норм, подобається, + гугл тв, міні лед,Буровик: ↑ 11.12.2024 17:33 Добрий вечір.
Бюджет до 1К дол.
-
Rucha
Member
Скажіть, це норма, що сіровози продають телевізори виключно у відкритих коробках? Типу, "нам треба його перевірити, бо гарантія від нас".
-
Rhizone
Member
Я правильно розумію, що з телевізорами в комплекті не йдуть кабелі HDMI чи це від виробника залежить?
І якщо зазвичай ні, то чи нормальний ось такий варіант у версії 2.1: https://brain.com.ua/ukr/Kabel_multimed ... 08786.html
І якщо зазвичай ні, то чи нормальний ось такий варіант у версії 2.1: https://brain.com.ua/ukr/Kabel_multimed ... 08786.html
-
jekinis
Member
Так кабель не іде з телевізором ,гарної якості та сертифікований ugreen ,замовте тільки з алієкспрес він в половину дешевше.Rhizone: ↑ 31.12.2024 17:54 Я правильно розумію, що з телевізорами в комплекті не йдуть кабелі HDMI чи це від виробника залежить?
https://telemart.ua/ua/products/ugreen- ... AFDZS1cBUq
-
Rhizone
Member
jekinis
Дякую. З алі трохи довго, треба значно швидше
Ще таке питання - бачу, що на деяких кабелях вказано HDR10, а на деяких ні. Це просто маркетинг чи потрібно брати саме такий кабель для HDR?
Дякую. З алі трохи довго, треба значно швидше
Ще таке питання - бачу, що на деяких кабелях вказано HDR10, а на деяких ні. Це просто маркетинг чи потрібно брати саме такий кабель для HDR?
-
Avenger80
Member
Это маркетинг. Важна просто версия кабеля. HDMI 2.0, 2.1. HDMI 2.0 выдерживает 4k (2160p) 60 кадров HDR, если нужна больше герцовка и телевизор поддерживает, то HDMI 2.1.Rhizone: ↑ 31.12.2024 18:22Ще таке питання - бачу, що на деяких кабелях вказано HDR10, а на деяких ні. Це просто маркетинг чи потрібно брати саме такий кабель для HDR?
Отправлено спустя 56 секунд:
jekinis
Vention кабеля хорошие ещё, типа такого - https://telemart.ua/ua/products/vention ... 100-black/ Просто смотря для чего? Если подключать к телевизору андроид-приставку для просмотра видео, то хватит и HDMI 2.0, если подключать игровую приставку с высокой герцовкой и телевизор поддерживает эту герцовку - 120гц, например, то HDMI 2.1.
-
Rhizone
Member
Avenger80
Зрозумів, дякую. Мені якраз треба 4к 144Гц, а це версія 2.1, наскільки я розумію. Спробую, мабуть, той, на який давав посилання раніше - він якраз є в наявності у мене в місті і ціна подобається
А, взагалі, які з кабелем можуть бути нюанси? Типу максимальну герцовку може не тримати?
Зрозумів, дякую. Мені якраз треба 4к 144Гц, а це версія 2.1, наскільки я розумію. Спробую, мабуть, той, на який давав посилання раніше - він якраз є в наявності у мене в місті і ціна подобається
А, взагалі, які з кабелем можуть бути нюанси? Типу максимальну герцовку може не тримати?
-
jekinis
Member
І для HDR і для високої герцовки .Мені прийшов за два тижні,краще взяти нормальний кабель один раз.
-
Avenger80
Member
Если будет некачественный кабель, то могут быть нюансы в выводе изображения, может мигать с разной частотой рандомно или постоянно.Rhizone: ↑ 31.12.2024 19:16А, взагалі, які з кабелем можуть бути нюанси? Типу максимальну герцовку може не тримати?
-
Rhizone
Member
Маєте рацію, але треба вже мати кабель за пару днів, тому такjekinis: ↑ 31.12.2024 19:16І для HDR і для високої герцовки .Мені прийшов за два тижні,краще взяти нормальний кабель один раз.
Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Добре, буду знати тоді на що звертати увагу, дякуюAvenger80: ↑ 31.12.2024 19:17Если будет некачественный кабель, то могут быть нюансы в выводе изображения, может мигать с разной частотой рандомно или постоянно.
-
jekinis
Member
Ось подивитесь там все розповіли про кабелі.
-
strang
Member
У когось є позитивний досвід із "сіровозами"? поділіться контактами/олх/пром/тощо якщо так. Дякую.
-
vladdelkafa
Member
Там LG G5 ще на підльоті якшо шо, з новою технологією панелей (чотири шари замість трьох) - енергоефективніші на 20% (менший жор) та яскравість теж в плюс, а також тепер 165 Hz (було 144). С5, звісно, теж викатять, але тут очікується майнор апгрейд. Чекаємо CES та презентацій (за тиждень).
Як я зрозумів, то G5 знову тіки від 55" будуть, менші в сертифікаціях поки що не пролітали.
Як я зрозумів, то G5 знову тіки від 55" будуть, менші в сертифікаціях поки що не пролітали.
-
Quanton
Junior
Доброго вечора, порадьте телевізор до 20т гривень 50+ дюймів, бажано звісно 55. Потрібен переважно під споживання контента (ютуб, iptv і т.д), ну і інколи пограти в ігри, коли гості є.
-
heidfeld
Member
https://hotline.ua/av-televizory/sharp- ... ?tab=aboutQuanton: ↑ 03.01.2025 22:15 Доброго вечора, порадьте телевізор до 20т гривень 50+ дюймів, бажано звісно 55. Потрібен переважно під споживання контента (ютуб, iptv і т.д), ну і інколи пограти в ігри, коли гості є.
-
Ascari
Junior
Добрый день. Есть ли счастливые обладатели филипсов на Титанс ОС ? Выбираю между Philips 65OLED769/12 и Philips 65OLED718/12 (остался только в эпицентре). Нужен совет/отзыв
-
Telcontar
Member
Всім привіт. Батьки хочуть оновити телевізор, шукаю OLED 65".
Бюджет в районі $1-1,5к. Чи є щось достойне у цьому проміжку чи потрібно розширити? Дякую
Бюджет в районі $1-1,5к. Чи є щось достойне у цьому проміжку чи потрібно розширити? Дякую