ASUS показала нові ігрові ноутбуки ROG з відеокартами GeForce RTX 50-ї серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
konb999
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить ASUS показала нові ігрові ноутбуки ROG з відеокартами GeForce RTX 50-ї серії

Саме стрікс скар на 5090 цікавий. Прийшов час свого діда на 3080 ті замінити! І ще 3-4 роки проблем не знати!
VolandInferno
Member

Повідомлення

Саме по собі словосполучення "Ігровий ноутбук" - це оксюморон.
Eduard1980
Member

Повідомлення

VolandInferno: 08.01.2025 15:23 Саме по собі словосполучення "Ігровий ноутбук" - це оксюморон.
Коли ти живеш з рюкзаком на підхваті, то це далеко не так.
dynacams
Junior

Повідомлення

Tuf a18 досить цікавий,ще б по ціні був норм :-/ :shuffle:
Creature4O
Member

Повідомлення

14" 3k екран, а 16" 2к, де логіка?
Для творчих особистостей, які люблять ігри, компанія пропонує..
Цікаву творчу гру: "Зроби так, щоб твій ноут дотягнув до наступної розетки" :super:

Added in 8 minutes 52 seconds:
dynacams: 08.01.2025 15:45 Tuf a18 досить цікавий,ще б по ціні був норм :-/ :shuffle:
Пам'ятаю у асусів були проблеми з завісами в деяких моделях. Не знаю як зараз, але сумніваюсь що в найдешевшій лінійці(TUF) це покращили. В мережі кажуть, що краще взяти легіон. Собі взяв Acer Nitro поки що задоволений, не бачу явних недоліків чи проблем.
dynacams
Junior

Повідомлення

мені здається кразе вже tuf ,ніж асер нітро,розумію що легіон топ
Shader1
Member

Повідомлення

dynacams: 08.01.2025 16:11 мені здається кразе вже tuf ,ніж асер нітро,розумію що легіон топ
ага топ) только как топ, может ставить такие Г динамики в свои ноуты, легион 5 слим, г динамики, легион 5 г динамики, легион 5 про, г динамики, и только в легион 7 про, нормальные динамики, хотя в легионах 2021 все было нормально
vladdelkafa
Member

Повідомлення

При цьому максимальна товщина пристроїв становить 1,59 і 1,49 мм.
Нічосі прогрес :gigi:

Creature4O: 08.01.2025 15:58 Пам'ятаю у асусів були проблеми з завісами в деяких моделях. Не знаю як зараз, але сумніваюсь що в найдешевшій лінійці(TUF) це покращили. В мережі кажуть, що краще взяти легіон. Собі взяв Acer Nitro поки що задоволений, не бачу явних недоліків чи проблем.
Не знаю що там по тафах, але вже декілька років на різних Zephyrus/SCAR - нуль проблем, при тому що я не з тих хто порошинки з девайсів здуває.
Зате були проблемні HP Омени, а також Acer - але там шось з баджет лінійки, з випливаючим рівнем QC.

По сабжу - шкода, що поки не завезли e-ink панелі на кришку дісплея. Тізер влітку був гарний.
спойлер
N3URO
Member

Повідомлення

Creature4O
Кажуть шо це під олед робили щоб текст нормально відображався, там якась технічна мулька через яку ультрабуки олед ліплять з 3к екраном диким
MrBV
Member

Повідомлення

Вопрос, почему стрикс скар без 9955HX3D. Эксклюзивно Интел, только потому что там есть НПУ, ну такое, я бы посмотрел на эту модельку но не на Интеле. Ну и 2.5к Мини ЛЕД не для 18 дюймов.
Очень разочаровали Dell со своими Alienware area51 16/18 на новом поколении, m18 R1/R2 выглядели солидно, красиво и имели лучшее охлаждение на поколение, а на новом поколении только дизайн уже отталкивает, не знаю о чем они думали. И опять экслюзивно Интел, НПУ АИ... ааиии х... с ним, вот как я вижу НПУ блоки в игровых решениях.
Відповісти