Предлагаю обсудить ASUS показала нові ігрові ноутбуки ROG з відеокартами GeForce RTX 50-ї серії
Саме стрікс скар на 5090 цікавий. Прийшов час свого діда на 3080 ті замінити! І ще 3-4 роки проблем не знати!
Останні статті і огляди
Новини
ASUS показала нові ігрові ноутбуки ROG з відеокартами GeForce RTX 50-ї серії
-
konb999
Member
-
VolandInferno
Member
Саме по собі словосполучення "Ігровий ноутбук" - це оксюморон.
-
Eduard1980
Member
Коли ти живеш з рюкзаком на підхваті, то це далеко не так.VolandInferno: ↑ 08.01.2025 15:23 Саме по собі словосполучення "Ігровий ноутбук" - це оксюморон.
-
dynacams
Junior
Tuf a18 досить цікавий,ще б по ціні був норм
-
Creature4O
Member
14" 3k екран, а 16" 2к, де логіка?
Added in 8 minutes 52 seconds:
Цікаву творчу гру: "Зроби так, щоб твій ноут дотягнув до наступної розетки"Для творчих особистостей, які люблять ігри, компанія пропонує..
Added in 8 minutes 52 seconds:
Пам'ятаю у асусів були проблеми з завісами в деяких моделях. Не знаю як зараз, але сумніваюсь що в найдешевшій лінійці(TUF) це покращили. В мережі кажуть, що краще взяти легіон. Собі взяв Acer Nitro поки що задоволений, не бачу явних недоліків чи проблем.dynacams: ↑ 08.01.2025 15:45 Tuf a18 досить цікавий,ще б по ціні був норм
-
dynacams
Junior
мені здається кразе вже tuf ,ніж асер нітро,розумію що легіон топ
-
Shader1
Member
ага топ) только как топ, может ставить такие Г динамики в свои ноуты, легион 5 слим, г динамики, легион 5 г динамики, легион 5 про, г динамики, и только в легион 7 про, нормальные динамики, хотя в легионах 2021 все было нормальноdynacams: ↑ 08.01.2025 16:11 мені здається кразе вже tuf ,ніж асер нітро,розумію що легіон топ
-
vladdelkafa
Member
Нічосі прогресПри цьому максимальна товщина пристроїв становить 1,59 і 1,49 мм.
Не знаю що там по тафах, але вже декілька років на різних Zephyrus/SCAR - нуль проблем, при тому що я не з тих хто порошинки з девайсів здуває.Creature4O: ↑ 08.01.2025 15:58 Пам'ятаю у асусів були проблеми з завісами в деяких моделях. Не знаю як зараз, але сумніваюсь що в найдешевшій лінійці(TUF) це покращили. В мережі кажуть, що краще взяти легіон. Собі взяв Acer Nitro поки що задоволений, не бачу явних недоліків чи проблем.
Зате були проблемні HP Омени, а також Acer - але там шось з баджет лінійки, з випливаючим рівнем QC.
По сабжу - шкода, що поки не завезли e-ink панелі на кришку дісплея. Тізер влітку був гарний.
- спойлер
-
N3URO
Member
Creature4O
Кажуть шо це під олед робили щоб текст нормально відображався, там якась технічна мулька через яку ультрабуки олед ліплять з 3к екраном диким
Кажуть шо це під олед робили щоб текст нормально відображався, там якась технічна мулька через яку ультрабуки олед ліплять з 3к екраном диким
-
MrBV
Member
Вопрос, почему стрикс скар без 9955HX3D. Эксклюзивно Интел, только потому что там есть НПУ, ну такое, я бы посмотрел на эту модельку но не на Интеле. Ну и 2.5к Мини ЛЕД не для 18 дюймов.
Очень разочаровали Dell со своими Alienware area51 16/18 на новом поколении, m18 R1/R2 выглядели солидно, красиво и имели лучшее охлаждение на поколение, а на новом поколении только дизайн уже отталкивает, не знаю о чем они думали. И опять экслюзивно Интел, НПУ АИ... ааиии х... с ним, вот как я вижу НПУ блоки в игровых решениях.
Очень разочаровали Dell со своими Alienware area51 16/18 на новом поколении, m18 R1/R2 выглядели солидно, красиво и имели лучшее охлаждение на поколение, а на новом поколении только дизайн уже отталкивает, не знаю о чем они думали. И опять экслюзивно Интел, НПУ АИ... ааиии х... с ним, вот как я вижу НПУ блоки в игровых решениях.