Особисто у мене HWINFO64 на фоні додає добряче статтерів, також бачив відос з подібною траблою через моніторинг споживання відяхи у MSI Afterburner. Знімайте показники по фпс через CapFrameX. Щодо винуватця серед заліза, то тут тільки методом виключення, скидаючи розгон підозрюваних по черзі. Якщо звісно справа саме в нестабільності, а не кривості самої гри.Entar: ↑ 06.01.2025 14:15 Возможно ли какой-либо программой, при мониторинге определить, что фризы/просадки 0.1% - именно из-за памяти а не из-за процессора ?
Что нужно использовать для мониторинга лучше?
Останні статті і огляди
Новини
Разгон памяти
-
feniks_tm
Member
-
Entar
Member
Цікаво, то може хвінфо мені й заважала)feniks_tm: ↑ 06.01.2025 14:54 Особисто у мене HWINFO64 на фоні додає добряче статтерів, також бачив відос з подібною траблою через моніторинг споживання відяхи у MSI Afterburner. Знімайте показники по фпс через CapFrameX. Щодо винуватця серед заліза, то тут тільки методом виключення, скидаючи розгон підозрюваних по черзі. Якщо звісно справа саме в нестабільності, а не кривості самої гри.
Я думав є якісь просунуті проги по моніторингу які дозволяють відслідкувати моменти коли проц упирається в память.
Просто хочу зрозуміти чи є зміст гнати взагалі враховуючи моє небажання возитися з додатковим охолодженням, підвищеним вольтажом і скиданням біосу.