Windows 10

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Bomchik
Member

Повідомлення

Ой Божечки. На дві годинки вийшов з дому і стільки відповідей. Дякую вам)
І так. Вінда в мене прив'язана до заліза(просто купив ключ за пару сотень гривень). В мене окремий ссд під диск С. Я просто хочу замінити сата ссд на більш новий та швидший nvme Samsung PM9A1 такого самого об'єму(256гб). Хоч я і оновив залізо та перейшов з 1150 сокета на 1700, в мене проблем з продуктивністю, стабільністю не виникає. Система працює стабільно, чітко і прогнозовано. Тому в мене головна дилема чи просто клонувати диск чи все ж ставити по новому, щоб вже все було по феншую. Тому й була думка, щоб поставити нову ОС і тиждень доводити її до звичного стану, а у важливих моментах сидіти на старій, щоб підгледіти налаштування та не забути нічого перенести.
VovaII
Member

Повідомлення

Dremjke: 30.12.2024 12:19Я би 5'річну систему на новий диск не переносив. То хіба що встановлено купа специфічного робочого софту з екзотичним розташуванням профілів.
Переконувати не буду, але спробувати мій "лінивий" спосіб, а якщо що, то перевстановити Вінду можна.
Bomchik
Member

Повідомлення

Поставив ОС з нуля на інший ссд. Два дні пригав туди сиюда, щоб перетягнути всі налаштування і т.д. То активація була на обох ОС. Можливо комусь то буде корисно. Ключ купив тут на форумі, з пів року тому(злетіла стара активація, бо залізо замінив).
Відповісти