Выбор компьютерного кресла, стола и тп

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Ijachok: 14.10.2024 23:06
Lekrs: 14.10.2024 16:17 але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.
Регулярно обрізаю, але час від часу любить тикнути кігті то в диван, то в крісло

Lekrs: 14.10.2024 16:17
Саме стійке буде тканинне, але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.
Були з кожзама, тканини, сітки. Сітка сама комфортна, особливо літом.
А не порадите якесь тканинне крісло бюджетом до 8 тис. грн.?

Єдине що спадає на думку, ikea markus. Кілька років таким користувався, не погане за свої гроші. Але з ергономікою у нього не сильно, підтримка поясниці не регулюється, може не підійти, фіксовані підлокітники можуть бути високоваті, якщо довгі руки, ну і не сильно м'яке.
Ще як варіант, глянути на kreslalux.ua, у них є недорогі 8500 - 10000 крісла під своїм брендом, як вони не знаю, бажано посидіти перед покупкою.

На рахунок геймерських, я свого позбувся, і більше крісла такого типу не куплю. На ньому може бути зручно, але воно не ергономічне, що погано для спини.
Hotspur
Member

Повідомлення

Vovchic_jrc: 14.10.2024 21:32З урахуванням акції біля 1000
дякую. дорого
Tesseract
Member

Повідомлення

Ijachok: 13.10.2024 21:02маючи кота, який любить зарапнути диван/звичайний стільчик із замінником шкіри?
Купіть коту кігтеточку метра два висотою і зберіть на кухні без усіх поличок, окрім верхньої. І миску з кормом завжди туди кладіть. Щоб не здохнути з голоду, кіт змушений буде щодня нею користуватись і про решту меблів забуде. Я так для бабусиної кішки робив, і усе дуже добре спрацювало. Єдиний нюанс, що довелося металеву миску купити і на поличку хороший магніт прикрутити, щоб кішка мискою не кидалася.
Dark Knight
Member

Повідомлення

Lekrs: 14.10.2024 23:35

Єдине що спадає на думку, ikea markus. Кілька років таким користувався, не погане за свої гроші. Але з ергономікою у нього не сильно, підтримка поясниці не регулюється, може не підійти, фіксовані підлокітники можуть бути високоваті, якщо довгі руки, ну і не сильно м'яке.
Ще як варіант, глянути на kreslalux.ua, у них є недорогі 8500 - 10000 крісла під своїм брендом, як вони не знаю, бажано посидіти перед покупкою.

На рахунок геймерських, я свого позбувся, і більше крісла такого типу не куплю. На ньому може бути зручно, але воно не ергономічне, що погано для спини.
Дяка за наводку, шановний.
Зайшов в кріслалюкс -дійсно, вибір там дуже великий ергономічних кресел. Працює генератор, коли нема світла.
https://kreslalux.ua/uk/kresla-rukovodi ... gonomichne
Ось це чомусь сподобалось, але ціна кусається 31к. Під поперек/ спину мені сподобалося, і таке наче важкеньке.
Але - сидіти в шоурумі то одне відчуття, а дома за столом - зовсім інше. Боюсь раптом через тиждень- два розчаруватися , якщо не звикну :spy:
До речі теж казали, шо люди переходять з геймерських - на ергономічні/ ортопедичні.
Я б шось хотів до 20к, бо це ж крісло.
Hotspur
Member

Повідомлення

Dark Knight: 30.11.2024 00:32Ось це чомусь сподобалось, але ціна кусається 31к.
ергохьюман гарна контора

Відправлено через 27 секунд:
Dark Knight: 30.11.2024 00:32Я б шось хотів до 20к, бо це ж крісло.
курс вже не той
Tesseract
Member

Повідомлення

Dark Knight
У них там ще таке є, від того ж виробника: https://kreslalux.ua/uk/kresla-rukovodi ... onomichnoe Але тут уже трохи більше пластику.
Dark Knight
Member

Повідомлення

Tesseract: 30.11.2024 17:05 Dark Knight
У них там ще таке є, від того ж виробника: https://kreslalux.ua/uk/kresla-rukovodi ... onomichnoe Але тут уже трохи більше пластику.
Я в подібному теж сидів. вся серія Ergohuman - добра, шось буду із цієї серії підбирати.

взагалі якось здалося, шо крісла - за 13, шо за 20, шо за 30к - дуже схожі по відчуттям. не знаю чому так.

при мені людинка взяла крісло оце: (75 к)
Крісло ERGOHUMAN SE (EHSE-AG-HAM-5D-E-D+LM-CH), ергономічне, сіре
https://kreslalux.ua/uk/kresla-rukovodi ... onomichnoe
на ньому посидів - там дійсно поперек під спину якийсь унікальний, і немає аналогів з іншими, і інші відчуття. і коли відхиляєшся назад - воно наче паралельно з твоїм хребтом якось повторює лінію.
але стільки за крісло не готов віддати :eek:

і чим важче крісло, тим краще - все рівно під час довгого сидіння треба трохи ворушитися/ і крісло за тобою не буде так нахилятися.
коли сидиш там в залі 10-15 хв то одне, а дома - мабуть відчуття буде зовсім іншим .
добре шо вони дають тест драйв на 3 дні вдома (але - якщо вносиш повну предоплату наперед), і якщо не сподобалось після тесту - можна повернути назад.
0kie
Member

Повідомлення

:up:
Пацан молодой, зелёный, но здраво рассуждает. :up:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

0kie: 23.12.2024 22:59
:up:
Пацан молодой, зелёный, но здраво рассуждает. :up:
адекватным людям и так понятно что никаких "игровых" кресел не существует, тем более с припиской "геймерский". Все кресла делятся на обычные, для конференций и пр. и эргономичные т.е. те в которых предполагается что человек будет сидеть по 8ч+ в день. Остальное это маркетинговая шелуха. Сидение по 8-10 часов на ковшеобразном табурете можно вообще записать в преступление против человечества.
Hotspur
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 27.12.2024 17:16адекватным людям и так понятно что никаких "игровых" кресел не существует, тем более с припиской "геймерский".
100% :beer:
LiquidStorm
Member

Повідомлення

Сучасні "геймерські ковші" мають регулювання кута нахилу спинки, і без додаткових подушок та з мультиблок механізмом можна дуже комфотно налаштувати крісло, плюс підлокотники також в усіх сторонах регулюються. Інше питання, що усі елементи, які мають регулювання, люфтять з заводу, а на дешевих екземплярах силові елементи роблять з сиром'ятини, через що їх вигинає чи зрізає зуби досить швидко. Ну і там де пишуть типу "150кг", можна сміливо мінусувати 35кг ваги самого крісла, тобто гранична вага "тушки" - 110..115кг макс, або 70+45 без фізнавантажень :rotate:
mult
Member

Повідомлення

А про такі крісла що скажете?
https://kreslalux.ua/uk/kresla-rukovodi ... edicheskoe
Опис дуже заманливий, конструкція незвична.
Я вірю що в шоурумі може навіть сподобатись якщо посидіти.
А от як воно в реальному житті буде при щоденному використанні на роботі наприклад?
Матеріал там текстиль, не кожа і еко кожа що добре як на мене.
Бо на цих екокожах я посидів був то попу прищами обсипало в літку :) тепер тільки текстиль :)
Hotspur
Member

Повідомлення

mult: 28.12.2024 09:52А про такі крісла що скажете?
не знаю. гугліть огляд англійської. перевірене це ергохьюман і окамура з тих що не супер дорогі, або герман міллер
Tesseract
Member

Повідомлення

Великі магазини часто дозволяють взяти крісло на тест, на кілька днів. Якщо вийде взяти на таких умовах, то можна ризикнути. А от в сліпу платити одразу усю суму я б не став.
Відповісти