Єдине що спадає на думку, ikea markus. Кілька років таким користувався, не погане за свої гроші. Але з ергономікою у нього не сильно, підтримка поясниці не регулюється, може не підійти, фіксовані підлокітники можуть бути високоваті, якщо довгі руки, ну і не сильно м'яке.Ijachok: ↑ 14.10.2024 23:06Регулярно обрізаю, але час від часу любить тикнути кігті то в диван, то в кріслоLekrs: ↑ 14.10.2024 16:17 але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.
А не порадите якесь тканинне крісло бюджетом до 8 тис. грн.?Lekrs: ↑ 14.10.2024 16:17
Саме стійке буде тканинне, але краще когті коту регулярно підрізати спеціальними ножицями, і не паритись за крісло.
Були з кожзама, тканини, сітки. Сітка сама комфортна, особливо літом.
На рахунок геймерських, я свого позбувся, і більше крісла такого типу не куплю. На ньому може бути зручно, але воно не ергономічне, що погано для спини.