Останні статті і огляди
Новини
Допоможіть розібратись!
-
Vovuk
Junior
Купив нещодавно ноутбук замовив ап озу з 16 до 32 гб зайшовши CPUID CPU-Z подивися що частота пишеться в скобках вдвічі менша від заявленої у характеристиках це нормально чи є проблема і як її вирішити? На попередньому ноуті чесно кажучи не звертав уваги як було.
- Вкладення
-
-
-
ervin
Member
Все норм. В DDR перша буква D не просто так...
Загалом то перед тим як панікувати можна було спитати гугла.
-
Donate
Member
Double Data Rate
DDR працює на повній швидкості тільки при наявності двух модулів. Інакше отримаеш половину![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
DDR працює на повній швидкості тільки при наявності двух модулів. Інакше отримаеш половину
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
Vovuk
Junior
гугл пише якусь діч чесно кажучи. Ну і я не знайшов іксмп профіль його походу в цьому біосі нема як і пункту АІ твікер. А взагалі сама пам'ять нормальна чи не оч?ervin: ↑ 26.12.2024 23:56 Все норм. В DDR перша буква D не просто так...
-
Dremjke
Member
Повну діч тут ти пишеш, а гуглиться це все за одну хвилину.Vovuk: ↑ 27.12.2024 00:01гугл пише якусь діч чесно кажучи.
-
Sharkoff
Junior
- спойлер
а як щодо 4-каналу? Стало цікаво просто.Double Data Rate
DDR працює на повній швидкості тільки при наявності двух модулів. Інакше отримаеш половину
-
IrosLAV
Member
DDR5 два модулі - це якраз і є 4 канали ніби?Sharkoff: ↑ 27.12.2024 01:41
- спойлер
- 1.jpg
-
destructX
Member
я думаю то був тонкий рофлSharkoff: ↑ 27.12.2024 01:41
- спойлер
- 1.jpg
по сабжу: є реальна та ефективна частота, принцип роботи в внутрішньому подвоєнні (звідси й назва D D R)
все нормально короче, воно так завжди показує, рахуйте за маркетинг як з кількістю пам'яті на флешках і дисках
-
Sharkoff
Junior
IrosLAV
Так в процесорів lga1700 тільки 2 канали пам'яті. 4 канали і не працюватимуть.
Так в процесорів lga1700 тільки 2 канали пам'яті. 4 канали і не працюватимуть.
-
Donate
Member
Ну так можна і трі канали зробити. Основне питання в тому що не треба забивати дурним головуSharkoff: ↑ 27.12.2024 01:41
- спойлер
- 1.jpg
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
Vovuk
Junior
от це понятне пояснення, а не фиркання деякихdestructX: ↑ 27.12.2024 01:59я думаю то був тонкий рофл
по сабжу: є реальна та ефективна частота, принцип роботи в внутрішньому подвоєнні (звідси й назва D D R)
все нормально короче, воно так завжди показує, рахуйте за маркетинг як з кількістю пам'яті на флешках і дисках
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)