Останні статті і огляди
Новини
Допоможіть розібратись!
-
Vovuk
Junior
Купив нещодавно ноутбук замовив ап озу з 16 до 32 гб зайшовши CPUID CPU-Z подивися що частота пишеться в скобках вдвічі менша від заявленої у характеристиках це нормально чи є проблема і як її вирішити? На попередньому ноуті чесно кажучи не звертав уваги як було.
- Вкладення
-
-
-
ervin
Member
Все норм. В DDR перша буква D не просто так...
Загалом то перед тим як панікувати можна було спитати гугла.
-
Donate
Member
Double Data Rate
DDR працює на повній швидкості тільки при наявності двух модулів. Інакше отримаеш половину
DDR працює на повній швидкості тільки при наявності двух модулів. Інакше отримаеш половину
-
Vovuk
Junior
гугл пише якусь діч чесно кажучи. Ну і я не знайшов іксмп профіль його походу в цьому біосі нема як і пункту АІ твікер. А взагалі сама пам'ять нормальна чи не оч?ervin: ↑ 26.12.2024 23:56 Все норм. В DDR перша буква D не просто так...
-
Dremjke
Member
Повну діч тут ти пишеш, а гуглиться це все за одну хвилину.Vovuk: ↑ 27.12.2024 00:01гугл пише якусь діч чесно кажучи.
-
Sharkoff
Junior
- спойлер
а як щодо 4-каналу? Стало цікаво просто.Double Data Rate
-
IrosLAV
Member
DDR5 два модулі - це якраз і є 4 канали ніби?Sharkoff: ↑ 27.12.2024 01:41
- спойлер
- 1.jpg
-
destructX
Member
я думаю то був тонкий рофлSharkoff: ↑ 27.12.2024 01:41
- спойлер
- 1.jpg
по сабжу: є реальна та ефективна частота, принцип роботи в внутрішньому подвоєнні (звідси й назва D D R)
все нормально короче, воно так завжди показує, рахуйте за маркетинг як з кількістю пам'яті на флешках і дисках
-
Sharkoff
Junior
IrosLAV
Так в процесорів lga1700 тільки 2 канали пам'яті. 4 канали і не працюватимуть.
Так в процесорів lga1700 тільки 2 канали пам'яті. 4 канали і не працюватимуть.
-
Donate
Member
Ну так можна і трі канали зробити. Основне питання в тому що не треба забивати дурним голову Пара один фін потрібна, а все інше це 1% заліза специфічного притому.Sharkoff: ↑ 27.12.2024 01:41
- спойлер
- 1.jpg
-
Vovuk
Junior
от це понятне пояснення, а не фиркання деяких дякую.destructX: ↑ 27.12.2024 01:59я думаю то був тонкий рофл
по сабжу: є реальна та ефективна частота, принцип роботи в внутрішньому подвоєнні (звідси й назва D D R)
все нормально короче, воно так завжди показує, рахуйте за маркетинг як з кількістю пам'яті на флешках і дисках