Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.1.3. Це останній патч цього року

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

Cirax: 25.12.2024 22:03Умерла окончательно.
Переустановка игры не помогает.
Переустановка драйвера видео не помогает.
Отключение шейдеров - играть нереально.
Если удаётся запустить - виснет через пару минут, или не реагирует на клавиатуру.
Кеши чистил, с бубном танцевал.
Короче, в топку.

Буду ждать патчей.
4 часа убил на попытку запустить.

Позавчера всё нормально работало.
Сегодня включил, и глухо.
я зловив таке саме. допомогла перезагрузка 2 рази потім все працювало
Cirax
Member

Повідомлення

Inqizitor2022
Вот здесь настоящее украинское качество, смотрите, и радуйтесь:

https://www.google.com/url?sa=t&source= ... GScNNGk4iu
Барбарис
Member

Повідомлення

Inqizitor2022, :lol: :lol: :lol:
Про совкову якість дуже смішно, бо там все залежало від того наскільки багато вкрали.
Не погоджуюсь з прив'язкою українське=погане.
А підв'язка совкоіої цитати про мову до виробництва - взагалі треш. А слова ніби щось руске було якісним - немає як коментувати.
З приводу якості українського(а не перекупів чи брендованих товарів), то велика частина термобілизни крафт шиється в Україні, але маркується вироблено в Литві, в мене класичні пальто та куртка від українського виробника (правда, їх шиють для євробренду) - прекрасна якість і ціна порівняно невисока, кабеля в нас гарні робили, полімери якісні, цегла чи керамічна цегла теж, безліч всього.
А з приводу якості, то це капіталізм винен - все вирішує ринок та купівельна спроможність.
А наявність рускої локалізації кому потрібна? Подібним зросійщеним, щоб далі обирали кравчуків, кучмів та яників, які все державне роздадуть по кумах і будуть в рот рускім заглядати?
Hotspur
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 26.12.2024 15:08 Если делается что-то украинское - оно либо откровенный треш, либо дорогой треш, либо нормальное и пользоваться можно, но дорогое.
бред. якщо ти не взмозі найти гарних виробників це твоя убогість. гарні виробники меблів і одягу. краще ніж іноземні такої ж ціни. стафф і м так для прикладу. так що голову дістань де вона там в тебе є і верни на шию собі
Барбарис
Member

Повідомлення

Hotspur
До речі про меблі: купив був дорогий важкий диван дніпровського виробника, то через пару років пружини повилазили. Виявилось, що основа та перила з дерева, а пружини просто на тонкій двп і зверху трохи поролону, довелося переробити. Брали батькам схожий по габаритах, але без перил і легкий, досі нічого не продавилось хоч і скакали по ньому діти. В магазині казали львівський. Де їх там роблять не знаю, а от дніпровські рекламують постійно. Виглядають і досі гарно, матеріал не затерся, просто в одному якісно зроблене спальне/сидільне :D місце, а в іншому перила, база. І тоді ж, як і зараз, можна купити все з фанери, що під час сну ліжко перекидається.
Он юск в Україну зайшов, меблі з картону та пари дощечок продає і не дешево, а купують.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Cirax: 26.12.2024 15:24 Inqizitor2022
Вот здесь настоящее украинское качество, смотрите, и радуйтесь:

https://www.google.com/url?sa=t&source= ... GScNNGk4iu
А что не так? В военке у нас всё разворовано и это в 2024 кого-то удивляет? Добро пожаловать с Марса на Землю.
То, что хотя-бы такие мины можем делать - это невероятное чудо. Ющенко делал всё для уничтожения обороноспособности страны и добился отличных результатов и воры на местах тоже качественно поработали. Никого не посадили, кто бы сомневался.
Сейчас причастный народ выкладывается, за свой счёт покупает инструмент и прочее, лишь бы что-то выпускалось, есть чудаки на букву м, делающие показанное в видео, но куча нормальных честных мужиков, пытающихся страну и в тылу и на фронте отстаивать :mad:.

Отправлено спустя 51 минуту 56 секунд:
Барбарис: 26.12.2024 15:35 Inqizitor2022, :lol: :lol: :lol:
Про совкову якість дуже смішно, бо там все залежало від того наскільки багато вкрали.
Вообще не факт, если брать советские товары УССР - там всё по госту было и качество нормальное.
Барбарис: 26.12.2024 15:35щось руске було якісним - немає як коментувати.
Было, до конца 2000-х, у нас до середины Ющенка было, потом начали усиленно уничтожать наявную промышленность.
Барбарис: 26.12.2024 15:35велика частина термобілизни крафт шиється в Україні, але маркується вироблено в Литві
Я не пользуюсь, поэтому не в курсе, носки есть отечественные хорошие без всякого. Но я повторюсь, по сравнению с 90-ми и раньше - вообще ничего не осталось почти.
Барбарис: 26.12.2024 15:35в мене класичні пальто та куртка від українського виробника (правда, їх шиють для євробренду) - прекрасна якість і ціна порівняно невисока, кабеля в нас гарні робили, полімери якісні, цегла чи керамічна цегла теж, безліч всього.
Плитка керамическая хорошая, кабели. Но это всё капля в море, хотя кое-что осталось. Если я вижу наш хороший товар - так и говорю, я всегда объективен.
Барбарис: 26.12.2024 15:35А з приводу якості, то це капіталізм винен - все вирішує ринок та купівельна спроможність.
С этим согласен, наш барыга в желании сэкономить ничем не отличается от любого другого барыги.
Барбарис: 26.12.2024 15:35А наявність рускої локалізації кому потрібна? Подібним зросійщеним, щоб далі обирали кравчуків, кучмів та яників, які все державне роздадуть по кумах і будуть в рот рускім заглядати?
Нужна всем тем, кому она нужна. На 3 год войны ты не понял, что русскоязычные украинцы - тоже украинцы и их бомбят сейчас за украиноязычных украинцев и они заслуживают права жить как хотят в своей стране под названием Украина. И это их дело, кого выбирать, на самом деле, если речь идёт о демократической стране. Вон в США такие же как ты презрительно смотрели на реднеков и прочих конфедератов, считали их унтермершами, после чего получили Трампа и полный треш, который будет в США после 20 января. Кто в этом виноват? Вопрос риторический и победившие мягко скажем ультраправые - тому доказательство. Не дай бог у нас такое будет.
Барбарис
Member

Повідомлення

Inqizitor2022, не росязикі, а зросійщені згідно рішення Конституційного Суду України від 21 року.

В мене є туфлі та кросівки від дніпровського виробника, не зносились. Є балаклава та софтшел - костюм з Харкова, все гарної якості. Фільтри аквафор теж звідти, здається, але власники та носії язика розбомбили завод і тепер по якості та кількості у них не виходить вийти на минулі показники. Теж в Харкові класні цукерки роблять. Куди не торкнись бачу багато якісного українського, але не завжди в нього гарна реклама.
Проблема зросійщених, що хейтять українське в тому, що українське не зобов'язане бути виключно якісним. Чого іншим країнам можна, а нам ні?
До чого приплітати Ющенка до виробницитва рускіх товарів? Що за нісенітниця?
Я бачу совкові товари, совкові станки, совкових "спеціалістів", совкові креслення(розраховані на подальшу доробку та покращення, щоб мати бонуси). Там до якості як до неба рачки.
Про оборонку казки. Там є проблема з "менеджерами", які шукають маржу, а не якість, тому замовляють на аутсорсі, а ще із совковими кадрами, які вчать наступні. До того ж міни - то від українсько-іноземного підприємства, наскільки легалізоване те виробництво не зрозуміло. Але, що дійсно дивно як ті міни пройшли воєнпредів, то злоїбуча організація, а цей розмір - найпростіше, що можна в ній перевірити.

І, головне, вже скоро 11 років війни.
Cirax
Member

Повідомлення

спойлер
Барбарис
Беда не только в размерах, там реальная диверсия.
За такое нужно растреливать всех, от изготовителя до больших лампасов принявших это отстоище.
Сотни тысяч штук брака, за который заплатили жизнями десятки тысяч украинцев.
Барбарис
Барбарис
Member

Повідомлення

Cirax, і це дивує зросійщеного? У нас національно несвідома влада з колишніх комуняк та їх нащадків, з бандитів 90-х із совкових тюрем та вихованих комуняками олігархів. Вона розкрадали державу, приймали закони в яких нічого не розуміють та такі, що заводять економіку в тінь, продавали все рускім, слідували за їх законами, бо їм какая разніца. Коли стало зашкварно язиком публічно говорити, то вивчили трохи української, щоб зросійщені могли казати, шо крадуть українською.
А призначення нового міністра та колишнього директора оборонпрому - за межами розумного(людина за 2 роки після внз стала головним конструктором, тут або геній, або неймовірно волохата лапа).
Відповісти