Останні статті і огляди
Новини
Electronic Arts не зацікавлена в розвитку серії Dead Space
-
Sailor Popeye
Member
Все що не можна перетворити в гру сервіс з продажем карточок, як у фіфа, EA нецікаве
-
Захар Беркут
Member
А нащо питати? Якщо одразу і відповідаєте?Phos4: ↑ 25.12.2024 01:35 Захар Беркут
Деграданти хто? Єдина помилка віскерал була в тому що вони продалися еа, якщо я захочу пограти те що ви описали я пограю в стелларіс.
- спойлер
- Хто ще гірше за них? Мабуть тільки Хурделиця посперечається з Творчістю Електриків.
Я навіть знаю хто їх руйнує з середини, вітання диверсантам з Китаю.
-
Afit
Member
Hemul: ↑ 25.12.2024 04:25Это называется дислексия.Afit: ↑ 24.12.2024 16:02 Хотел бы поиграть, но отсутствие голосовой локализации в сюжетке убивает напрочь желание. Ты следишь не за эмоциями персонажей, а за строчкой перевода. В сюжетках такое не годится.Все заценили что ты знашешь определение что и как называется. Но это не имеет ничего общего с моим сообщением. При чём здесь трудность понимания речи? Я где то сказал что я плохо усваиваю прочитанное? Я не хочу читать. Визуальная часть должна быть погружена в происходящее, а звук дополнять её. Даже если ты вундеркинд, тебе всё равно придётся уводить зрение на текст, чего бы ты не делал при локализованой озвучке
- спойлер
-
Hemul
Member
И цитировать вы тоже умеете, просто не хотите, да?
-
daesz
Member
Ні, просто вимикаєте субтитри і насолоджуєтесь англомовним дубляжемAfit: ↑ 25.12.2024 18:19 Даже если ты вундеркинд, тебе всё равно придётся уводить зрение на текст, чего бы ты не делал при локализованой озвучке
-
Afit
Member
Я не знаю Англійської. Навіть в школі Німецьку викладали. Окремі слова й фрази мені знайомі, але щоб насолоджуватись треба достеменно знати мову. Хто володіє Англійською звісно купили й насолоджуютьсяdaesz: ↑ 25.12.2024 21:47Ні, просто вимикаєте субтитри і насолоджуєтесь англомовним дубляжемAfit: ↑ 25.12.2024 18:19 Даже если ты вундеркинд, тебе всё равно придётся уводить зрение на текст, чего бы ты не делал при локализованой озвучке
-
daesz
Member
Ухх, тоді RIP. А німецького дубляжу там немає? (я не грав римейк)Afit: ↑ 25.12.2024 22:31Я не знаю Англійської. Навіть в школі Німецьку викладали. Окремі слова й фрази мені знайомі, але щоб насолоджуватись треба достеменно знати мову. Хто володіє Англійською звісно купили й насолоджуються
Відправлено через 57 секунд:
Погуглив, наче як є
-
Phos4
Member
Захар Беркут
Так ви говорите що серія провалилась бо її не розвивали, але 3 частина якраз провалилась тому що еа захотіли змінити формулу для того щоб продати більше копій, вони додали збір ресурсів, крафт, відкриті подорожі по локаціям, якраз в тому ключі про який ви говорили мала б розвиватись серія, а також набагато зменшили градус хоррора і додали кооператив, і як не дивно любителям класичних дед спейсів воно не зайшло, а любителі батлфілда далі грали батлфілд, отак якось і вмерла серія.
Так ви говорите що серія провалилась бо її не розвивали, але 3 частина якраз провалилась тому що еа захотіли змінити формулу для того щоб продати більше копій, вони додали збір ресурсів, крафт, відкриті подорожі по локаціям, якраз в тому ключі про який ви говорили мала б розвиватись серія, а також набагато зменшили градус хоррора і додали кооператив, і як не дивно любителям класичних дед спейсів воно не зайшло, а любителі батлфілда далі грали батлфілд, отак якось і вмерла серія.