Electronic Arts не зацікавлена в розвитку серії Dead Space

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

ЕА зацікавлені в кешграбі, а для цього нічого розвивати не потрібно. Треба просто штампувати одне й те саме з року в рік (фіфа, нхл, нба і тд) та робити ремастери проектів які колись були популярні.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

daesz: 24.12.2024 15:35 ЕА зацікавлені в кешграбі, а для цього нічого розвивати не потрібно. Треба просто штампувати одне й те саме з року в рік (фіфа, нхл, нба і тд) та робити ремастери проектів які колись були популярні.
Процитую розумну, свідому людину -

Зло нічого не може створити нового, оно може тільки зіпсувати та зруйнувати те, що винайшли чи створили сили добра.
Afit
Member

Повідомлення

Хотел бы поиграть, но отсутствие голосовой локализации в сюжетке убивает напрочь желание. Ты следишь не за эмоциями персонажей, а за строчкой перевода. В сюжетках такое не годится.
Феофан Мухин
Member

Повідомлення

А я якась біла ворона: коли перша частина вийшла, спробував - "не зайшло". Так і не грав досі ні в одну з частин.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Феофан Мухин: 24.12.2024 16:07 А я якась біла ворона: коли перша частина вийшла, спробував - "не зайшло". Так і не грав досі ні в одну з частин.
а мені навіть 3 частина зайшла, яку всі хейтять
Dremjke
Member

Повідомлення

Afit: 24.12.2024 16:02Хотел бы поиграть, но отсутствие голосовой локализации в сюжетке убивает напрочь желание.
Есть неофициальная голосовая локализация.
Hotspur
Member

Повідомлення

Devijack: 24.12.2024 11:57 dead_rat
Трансгендер не старшніше некроморфа.
Взагалі одна з найкращих ігр від ЕА, якщо не найкраща.
найкраща - старі версії Баттлфілда і нід фор спід. це були реально культові речі
Sashkotem
Member

Повідомлення

Дуже шкода мені сподобались усі оригінальні серії, в ремасткр поки не грав
vsx
Member

Повідомлення

Afit: 24.12.2024 16:02 Хотел бы поиграть, но отсутствие голосовой локализации в сюжетке убивает напрочь желание. Ты следишь не за эмоциями персонажей, а за строчкой перевода. В сюжетках такое не годится.
и для оригинала и для ремейка есть озвучка
KimRomik
Member

Повідомлення

Якщо ви прочитаєте про Респавн та їх Апекс що з ними відбувається зараз, то зрозумієте чому :laugh:
ЕА фактично хоронить ігри...
Востаннє редагувалось 24.12.2024 23:51 користувачем KimRomik, всього редагувалось 1 раз.
Alex646
Member

Повідомлення

Якось однаково, якщо чесно. Історія Айзека завершена, особисто мені подобається, як саме. Старі ігри виглядають нормально, ремастер тупо не потрібен був.
7mindfields
Member

Повідомлення

Electronic arts не зацікавлена в розвитку, вцілому я би сказав
KimRomik
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 24.12.2024 15:41
daesz: 24.12.2024 15:35 ЕА зацікавлені в кешграбі, а для цього нічого розвивати не потрібно. Треба просто штампувати одне й те саме з року в рік (фіфа, нхл, нба і тд) та робити ремастери проектів які колись були популярні.

Зло нічого не може створити нового, оно може тільки зіпсувати та зруйнувати те, що винайшли чи створили сили добра.
тобто ти хочеш сказати, що EA раніше була на стороні сили добра, але хтось її зіпсував зсередини, внаслідок чого вона перейшла на сторону зла?
напевно нинішній сео Ендрю Вілсон?
Phos4
Member

Повідомлення

Захар Беркут
Деграданти хто? Єдина помилка віскерал була в тому що вони продалися еа, якщо я захочу пограти те що ви описали я пограю в стелларіс.
daesz
Member

Повідомлення

KimRomik: 25.12.2024 01:25 тобто ти хочеш сказати, що EA раніше була на стороні сили добра, але хтось її зіпсував зсередини, внаслідок чого вона перейшла на сторону зла?
спойлер
Зображення
doc-oc
Member

Повідомлення

Не зря ЕА несколько раз получала какаху как худшая компания года!
Эти кретины второй раз хоронят замечательную серию :mad:
Я купил игру дважды, для PS5 и уже по скидке в Steam. С удовольствием поиграл и жду продолжения... Но они как всегда. Да продайте уже права в таком случае и не издевайтесь над фанатами серии!!!
Hemul
Member

Повідомлення

Afit: 24.12.2024 16:02 Хотел бы поиграть, но отсутствие голосовой локализации в сюжетке убивает напрочь желание. Ты следишь не за эмоциями персонажей, а за строчкой перевода. В сюжетках такое не годится.
Это называется дислексия.
спойлер
Зображення
Отправлено спустя 2 минуты 26 секунд:
KimRomik: 25.12.2024 01:25
Захар Беркут: 24.12.2024 15:41

тобто ти хочеш сказати, що EA раніше була на стороні сили добра, але хтось її зіпсував зсередини, внаслідок чого вона перейшла на сторону зла?
напевно нинішній сео Ендрю Вілсон?
Конечно. Раньше все было лучше. Это озарение приходит с возрастом. Начинается где-то в 30, а после 40 прогрессирует со страшной силой.
man1242
Member

Повідомлення

только на из под протона деад спейс ремейк играбельна, тут даже без коментариев

Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
doc-oc: 25.12.2024 01:50 Не зря ЕА несколько раз получала какаху как худшая компания года!
Эти кретины второй раз хоронят замечательную серию :mad:
Я купил игру дважды, для PS5 и уже по скидке в Steam. С удовольствием поиграл и жду продолжения... Но они как всегда. Да продайте уже права в таком случае и не издевайтесь над фанатами серии!!!
На пк релиз с статерами похуже чем в сх2 или джедай сурвайв, смех не больше.
Megaclite
Member

Повідомлення

EA дегенерати, запороли всі серії ігор
TerryCone
Member

Повідомлення

Hotspur: 24.12.2024 19:34
Devijack: 24.12.2024 11:57 dead_rat
Трансгендер не старшніше некроморфа.
Взагалі одна з найкращих ігр від ЕА, якщо не найкраща.
найкраща - старі версії Баттлфілда і нід фор спід. це були реально культові речі
В другу Батлу AIX2.0 mod досі з друганом іноді граємо))
Відповісти