Останні статті і огляди
Новини
Electronic Arts не зацікавлена в розвитку серії Dead Space
-
daesz
Member
ЕА зацікавлені в кешграбі, а для цього нічого розвивати не потрібно. Треба просто штампувати одне й те саме з року в рік (фіфа, нхл, нба і тд) та робити ремастери проектів які колись були популярні.
-
Захар Беркут
Member
Процитую розумну, свідому людину -daesz: ↑ 24.12.2024 15:35 ЕА зацікавлені в кешграбі, а для цього нічого розвивати не потрібно. Треба просто штампувати одне й те саме з року в рік (фіфа, нхл, нба і тд) та робити ремастери проектів які колись були популярні.
Зло нічого не може створити нового, оно може тільки зіпсувати та зруйнувати те, що винайшли чи створили сили добра.
-
Afit
Member
Хотел бы поиграть, но отсутствие голосовой локализации в сюжетке убивает напрочь желание. Ты следишь не за эмоциями персонажей, а за строчкой перевода. В сюжетках такое не годится.
-
Феофан Мухин
Member
А я якась біла ворона: коли перша частина вийшла, спробував - "не зайшло". Так і не грав досі ні в одну з частин.
-
SERGBILL
Member
а мені навіть 3 частина зайшла, яку всі хейтятьФеофан Мухин: ↑ 24.12.2024 16:07 А я якась біла ворона: коли перша частина вийшла, спробував - "не зайшло". Так і не грав досі ні в одну з частин.
-
Dremjke
Member
Есть неофициальная голосовая локализация.Afit: ↑ 24.12.2024 16:02Хотел бы поиграть, но отсутствие голосовой локализации в сюжетке убивает напрочь желание.
-
Hotspur
Member
найкраща - старі версії Баттлфілда і нід фор спід. це були реально культові речіDevijack: ↑ 24.12.2024 11:57 dead_rat
Трансгендер не старшніше некроморфа.
Взагалі одна з найкращих ігр від ЕА, якщо не найкраща.
-
Sashkotem
Member
Дуже шкода мені сподобались усі оригінальні серії, в ремасткр поки не грав
-
vsx
Member
и для оригинала и для ремейка есть озвучкаAfit: ↑ 24.12.2024 16:02 Хотел бы поиграть, но отсутствие голосовой локализации в сюжетке убивает напрочь желание. Ты следишь не за эмоциями персонажей, а за строчкой перевода. В сюжетках такое не годится.
-
Alex646
Member
Якось однаково, якщо чесно. Історія Айзека завершена, особисто мені подобається, як саме. Старі ігри виглядають нормально, ремастер тупо не потрібен був.
-
7mindfields
Member
Electronic arts не зацікавлена в розвитку, вцілому я би сказав
-
KimRomik
Member
тобто ти хочеш сказати, що EA раніше була на стороні сили добра, але хтось її зіпсував зсередини, внаслідок чого вона перейшла на сторону зла?Захар Беркут: ↑ 24.12.2024 15:41Процитую розумну, свідому людину -daesz: ↑ 24.12.2024 15:35 ЕА зацікавлені в кешграбі, а для цього нічого розвивати не потрібно. Треба просто штампувати одне й те саме з року в рік (фіфа, нхл, нба і тд) та робити ремастери проектів які колись були популярні.
Зло нічого не може створити нового, оно може тільки зіпсувати та зруйнувати те, що винайшли чи створили сили добра.
напевно нинішній сео Ендрю Вілсон?
-
Phos4
Member
Захар Беркут
Деграданти хто? Єдина помилка віскерал була в тому що вони продалися еа, якщо я захочу пограти те що ви описали я пограю в стелларіс.
Деграданти хто? Єдина помилка віскерал була в тому що вони продалися еа, якщо я захочу пограти те що ви описали я пограю в стелларіс.
-
daesz
Member
KimRomik: ↑ 25.12.2024 01:25 тобто ти хочеш сказати, що EA раніше була на стороні сили добра, але хтось її зіпсував зсередини, внаслідок чого вона перейшла на сторону зла?
- спойлер
-
doc-oc
Member
Не зря ЕА несколько раз получала какаху как худшая компания года!
Эти кретины второй раз хоронят замечательную серию
Я купил игру дважды, для PS5 и уже по скидке в Steam. С удовольствием поиграл и жду продолжения... Но они как всегда. Да продайте уже права в таком случае и не издевайтесь над фанатами серии!!!
Я купил игру дважды, для PS5 и уже по скидке в Steam. С удовольствием поиграл и жду продолжения... Но они как всегда. Да продайте уже права в таком случае и не издевайтесь над фанатами серии!!!
-
Hemul
Member
Это называется дислексия.Afit: ↑ 24.12.2024 16:02 Хотел бы поиграть, но отсутствие голосовой локализации в сюжетке убивает напрочь желание. Ты следишь не за эмоциями персонажей, а за строчкой перевода. В сюжетках такое не годится.
- спойлер
Конечно. Раньше все было лучше. Это озарение приходит с возрастом. Начинается где-то в 30, а после 40 прогрессирует со страшной силой.KimRomik: ↑ 25.12.2024 01:25тобто ти хочеш сказати, що EA раніше була на стороні сили добра, але хтось її зіпсував зсередини, внаслідок чого вона перейшла на сторону зла?Захар Беркут: ↑ 24.12.2024 15:41
Процитую розумну, свідому людину -
напевно нинішній сео Ендрю Вілсон?
-
man1242
Member
только на из под протона деад спейс ремейк играбельна, тут даже без коментариев
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
На пк релиз с статерами похуже чем в сх2 или джедай сурвайв, смех не больше.doc-oc: ↑ 25.12.2024 01:50 Не зря ЕА несколько раз получала какаху как худшая компания года!
-
Megaclite
Member
EA дегенерати, запороли всі серії ігор
-
TerryCone
Member
В другу Батлу AIX2.0 mod досі з друганом іноді граємо))Hotspur: ↑ 24.12.2024 19:34найкраща - старі версії Баттлфілда і нід фор спід. це були реально культові речіDevijack: ↑ 24.12.2024 11:57 dead_rat
Трансгендер не старшніше некроморфа.
Взагалі одна з найкращих ігр від ЕА, якщо не найкраща.