То міняй temperatute в запиті, поки не отримаєш правильний результат!
Останні статті і огляди
Новини
OpenAI анонсувала ШІ нового покоління o3
-
dead_rat
Member
-
maxud_b
Member
Спробував: " Spell word "strawberry" by letters like 's', 't' and others and count 'r'.dead_rat: ↑ 23.12.2024 14:44 Пише, пише, але досі не може порахувати кількість літер ʼrʼ в слові Strawberry
Sure! Here's the spelling of "strawberry" by individual letters:
s, t, r, a, w, b, e, r, r, y
Now, counting the occurrences of 'r', there are 3 'r's in the word "strawberry"."
Головне - правильний запит.
-
Scoffer
Member
maxud_b
Підганяти питання під відповідь я теж вмію
Підганяти питання під відповідь я теж вмію
- спойлер
-
Tesseract
Member
Хтось в курсі яке в цього o3 вхідне вікно? З проектом в районі 1 MLOC впорається, чи як раніше, забуде з чого починав, поки дійде до кінця?
-
DesMusic
Member
ChatCPT может дать куда более осмысленный ответ на большинство вопросов, чем 90% людей, о каких мышах вообще речь. Люди не в состоянии трезво мыслить в принципе, либо опираются на какие-то шаблоны\социум в котором живут. ИИ же дает ответ исходя из точной логики, без эмоциональной привязки к чему-либо.Scoffer: ↑ 23.12.2024 13:20 maxud_b
Ти плутаєш два принципово різні завдання: класифікація і генерація. З класифікацією нейронки пораються +/- нормально. Осмислена генерація для них взагалі не доступна. Для осмислення треба незрівнянно більше обчислювальних потужностей. Зараз справжні штучні інтелекти в лабораторних зразках знаходяться десь між стадією дуже розумного таргана і максимально тупої миші. А ти хочеш щоб нейронка тобі внятний код писала
-
dead_rat
Member
ШІ відповість на основі усередненого значення текстів написаного тими самими лємінгами. Він просто статистично підбирає слова по тому як часто зустрічав іх у даних з навчання. Все.DesMusic: ↑ 24.12.2024 17:51 ИИ же дает ответ исходя из точной логики, без эмоциональной привязки к чему-либо.
- спойлер
-
Дуже впевнено і абсолютно логічно, але я чомусь не певен…
3. To get 36:
This looks to be the easiest, as we already have 36 in the expression.
Try:
(36) - (11 * 2) + (2 * 10) = 36 - 22 + 20 = 36
It works.
-
arno22
Junior
Це далеко вже не так. Середньо статичний користувач пише набагато більше дурні. Подобається вам чим ніж але ШІ стрімко вже місяцями а не роки відбирає відсоток вмінь що поки що людина може краще.dead_rat: ↑ 24.12.2024 19:41ШІ відповість на основі усередненого значення текстів написаного тими самими лємінгами. Він просто статистично підбирає слова по тому як часто зустрічав іх у даних з навчання. Все.DesMusic: ↑ 24.12.2024 17:51 ИИ же дает ответ исходя из точной логики, без эмоциональной привязки к чему-либо.
- спойлер
- Дуже впевнено і абсолютно логічно, але я чомусь не певен…
3. To get 36:
This looks to be the easiest, as we already have 36 in the expression.
Try:
(36) - (11 * 2) + (2 * 10) = 36 - 22 + 20 = 36
It works.
-
Scoffer
Member
Отак і виросло покоління погромістів, котрі не тільки не читають документацію, а ще й думають що нейронка про щось там думає.
-
arno22
Junior
Ага всі керівники технологічних гігантів дурні. Маск там, Білл Гейтс, Альтман і т.д. Тільки звичайний програміст вміє думати краще за них всіх)). У найближчі роки ми побачимо чималу кількість наукових відкриттів зроблених ШІ а хтось і далі буде думати що він тільки може думати)
-
Scoffer
Member
Продавці косих, кривих, тупих і ненадійних лопат.arno22: ↑ 25.12.2024 07:59Маск там, Білл Гейтс, Альтман
Репнуть в осяжному майбутньому. Крах доткомів в порівнянні буде дитячою забавкою.arno22: ↑ 25.12.2024 07:59технологічних гігантів
ШІ поки що не існує. Нейронка не ШІ. Нейронка просто інструмент автоматичної класифікації з якоюсь ненульовою похибкою. Нічим не краще і не гірше інших інструментів. Інструменти не роблять відкриття.arno22: ↑ 25.12.2024 07:59наукових відкриттів зроблених ШІ
-
Avant
Member
Ага, влітку якраз переконався, як і які відкриття воно буде робити. Треба було відключити автоматичну активацію на 30-річній новій сигналці Бош. Відправив цьому вашому опен-ей-ай повну назву, навіть дату випуску, відфотографував схему, її розшифровку і опис функціоналу з рідних мануалів. На виході отримав відповідь в кращому сео стилі про те, як воно в 'більшості системах'. Хоча картинки воно зрозуміло, бо ссилалось на розділ авто-активації там. По факту же, 2 і 2 не склало, в схемі був задіяний кінцевому водійської двері, при замиканні котрого і відбувався відлік авто-активації, про що було сказано трохи іншими словами в описі функцій. Але це вже я, шкіряно-емоційний мішок це зрозумів, ШІ після кількох повідомлень дав відповідь, що для цієї системи це не можливо взагалі. Відкрутив один саморіз, зняв контакт сигналки з кінцевика і заізолював його, уже пів року все працює, як я того і хотів.arno22: ↑ 25.12.2024 07:59 У найближчі роки ми побачимо чималу кількість наукових відкриттів зроблених ШІ а хтось і далі буде думати що він тільки може думати)
Але це, звичайно, дуже вузька ніша, хто ж сьогодні має справу з електросхемами, сигналізаціями, або авто, всі давно в метавсесвіті сидять
-
arno22
Junior
Продавці чи покупці? Вроді самі свої гроші вкладають в процесори. Дивно не правда? Думаєте інвесторів на млрд так легко дурити як пересічного громадянина? Ну попробуйте.Scoffer: ↑ 25.12.2024 09:10Продавці косих, кривих, тупих і ненадійних лопат.arno22: ↑ 25.12.2024 07:59Маск там, Білл Гейтс, АльтманРепнуть в осяжному майбутньому. Крах доткомів в порівнянні буде дитячою забавкою.arno22: ↑ 25.12.2024 07:59технологічних гігантівШІ поки що не існує. Нейронка не ШІ. Нейронка просто інструмент автоматичної класифікації з якоюсь ненульовою похибкою. Нічим не краще і не гірше інших інструментів. Інструменти не роблять відкриття.arno22: ↑ 25.12.2024 07:59наукових відкриттів зроблених ШІ
Доткоми зробили тільки зарано. Якщо ви побачите на чому тепер основний заробіток то це все по суті доткоми. Різні там гугли і т.д.
Коли машинам теж прогнозували крах(навіщо якщо є коні) і наприклад кіно (ніколи не зможе змагатися із театром) чи скажімо інтернет (хіба там скептиків було менше коли в 90тих в інтернет вкладали величезні суми). Так що ваш скептицизм не новий.
Ви теж нейронка. Тільки трохи інша. І напевно для компанії теж певним чином інструмент.
Відправлено через 6 хвилин 28 секунд:
Так вроді вам і ніхто не обіцяв що воно буде розуміти ще в такій вузькій ніші. Та більшість людей вам нічим не допоможуть особливо без доступу до інтернету. Різниця між GPT-4o і о3 як бачимо величезна. Навіть о3 не замінить більшість професій. Тільки поки що поки умовно 1-10 10-100 100-1000, 1000-10000... Хтось бачить тенденцію а хтось вперто її ігнорує.Avant: ↑ 25.12.2024 09:31Ага, влітку якраз переконався, як і які відкриття воно буде робити. Треба було відключити автоматичну активацію на 30-річній новій сигналці Бош. Відправив цьому вашому опен-ей-ай повну назву, навіть дату випуску, відфотографував схему, її розшифровку і опис функціоналу з рідних мануалів. На виході отримав відповідь в кращому сео стилі про те, як воно в 'більшості системах'. Хоча картинки воно зрозуміло, бо ссилалось на розділ авто-активації там. По факту же, 2 і 2 не склало, в схемі був задіяний кінцевому водійської двері, при замиканні котрого і відбувався відлік авто-активації, про що було сказано трохи іншими словами в описі функцій. Але це вже я, шкіряно-емоційний мішок це зрозумів, ШІ після кількох повідомлень дав відповідь, що для цієї системи це не можливо взагалі. Відкрутив один саморіз, зняв контакт сигналки з кінцевика і заізолював його, уже пів року все працює, як я того і хотів.arno22: ↑ 25.12.2024 07:59 У найближчі роки ми побачимо чималу кількість наукових відкриттів зроблених ШІ а хтось і далі буде думати що він тільки може думати)
Але це, звичайно, дуже вузька ніша, хто ж сьогодні має справу з електросхемами, сигналізаціями, або авто, всі давно в метавсесвіті сидять
-
Avant
Member
arno22
Ага, ніша прям дуже вузька. Але через 5 років обов'язково все зміниться, і наше розуміння всесвіту перевернеться догори дригом, завдяки відкриттям ШІ. А ще через 1-2 роки у кожного буде тесла-робот і замість потягів, будемо на Марс літати на багаторазових ракетах
Ага, ніша прям дуже вузька. Але через 5 років обов'язково все зміниться, і наше розуміння всесвіту перевернеться догори дригом, завдяки відкриттям ШІ. А ще через 1-2 роки у кожного буде тесла-робот і замість потягів, будемо на Марс літати на багаторазових ракетах
-
Scoffer
Member
Продавці і перепродавці.arno22: ↑ 25.12.2024 10:23Продавці чи покупці?
Ну звісно ж. Хотять з перепродавця перекваліфікуватись в продавця якщо встигнуть, вигідніше.arno22: ↑ 25.12.2024 10:23Вроді самі свої гроші вкладають в процесори.
Ха-ха-ха. Так, легко.arno22: ↑ 25.12.2024 10:23Думаєте інвесторів на млрд так легко дурити як пересічного громадянина?
Не було такого ніколи.arno22: ↑ 25.12.2024 10:23Коли машинам теж прогнозували крах
Я зараз бачу тенденцію того що роботодавець вкладає суму з дуже багатьма нулями в нейронки, не розуміючи нафіга йому це потрібно і який профіт для головного бізнесу принесе. План просто відсутній, є лише мода і хайп. Мода завжди закінчується і починається інша мода. І я впевнений що не моїм роботодавцем єдиним.arno22: ↑ 25.12.2024 10:23Хтось бачить тенденцію а хтось вперто її ігнорує.
Нейронка це дуже вузьконішевий інструмент, набашато нішевіше ніж ти собі уявляєш. Все що вона може нормально робити це класифікувати по 100500 признакам, коли вломи робити сталий алгоритм, наприклад розпізнавати хто плюнув на портрет вождя, на тому функціонал завершився. Генерація контенту на основі нейромереж самоздохне без підпитки навчальних даних, а де їх має взятись якщо сучасні недолугі чатижпт вже випилососили увесь інтернет, а далі ти пропонуєш заміщати так званим ші шкіряних мішків? Рекурсивно навчатиметься на нейроматеріалі з 8 пальцями на кожній руці?
-
dead_rat
Member
Підтримую.Scoffer: ↑ 25.12.2024 10:45 Я зараз бачу тенденцію того що роботодавець вкладає суму з дуже багатьма нулями в нейронки, не розуміючи нафіга йому це потрібно і який профіт для головного бізнесу принесе. План просто відсутній, є лише мода і хайп.
В нашій корпорації просто сказали, щоб кожен департмент зробив за квартал фічу на генератів АІ. Ну хоч шось… Практично ніхто нічого вигадати не зміг, бо де ллм дає профіт - вже рік-два юзаємо і без хайпу.
У товариша в невеликій конторі СЕО взагалі хотів найняти двох датасайнсів на ЛЛМ. Шо би шо? Поки не знаю, але добре що коли вигадаю, а специ по ЛЛМ вже є!
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
І да, я не кажу що воно не треба, я сам умовно карʼєру побудував на машин льорнінг, вже у 2015 грьоб у компаніі де «АІ» вирішував чи давати вам кредит.
-
Scoffer
Member
dead_rat
У нас абсолютно така ж ситуація. Всім терміново шось вигадати (ц)
Так і я не кажу що воно не треба як технологія взагалі. Місцями треба. Просто цей хайп вже починає перетинати всі адекватні межі і стає схожим на спробу довести маразм до логічного завершення.
У нас абсолютно така ж ситуація. Всім терміново шось вигадати (ц)
Так і я не кажу що воно не треба як технологія взагалі. Місцями треба. Просто цей хайп вже починає перетинати всі адекватні межі і стає схожим на спробу довести маразм до логічного завершення.
-
vmsolver
Member
Есть мнение, что общество это заметит далекоооо не сразу.Avant: ↑ 25.12.2024 10:31Ага, ніша прям дуже вузька. Але через 5 років обов'язково все зміниться
Просто боится пропустить что-то важноеScoffer: ↑ 25.12.2024 10:45Я зараз бачу тенденцію того що роботодавець вкладає суму з дуже багатьма нулями в нейронки, не розуміючи нафіга йому це потрібно і який профіт для головного бізнесу принесе.
И часто этого достаточно!Scoffer: ↑ 25.12.2024 10:45Все що вона може нормально робити це класифікувати по 100500 признакам
Наоборот, начнут исследовать и отимизировать. Когда закончатся данные, то есть пройдут путь количества (самый простой путь), начнут идти по пути качества - разрабатывать архитектуры без недостатков старых решений. Так вот эти "старые" решения уже повлияли на всё так, что уже на истерию похоже. Новые решения могут всё изменить ещё сильнее, кардинально сильнее.Scoffer: ↑ 25.12.2024 10:45Генерація контенту на основі нейромереж самоздохне без підпитки навчальних даних, а де їх має взятись якщо сучасні недолугі чатижпт вже випилососили увесь інтернет
Аналогично выше про боязнь пропустить важное.dead_rat: ↑ 25.12.2024 12:00Поки не знаю, але добре що коли вигадаю, а специ по ЛЛМ вже є!
Хорошо же иметь в штате группу, которую можно быстро кинуть на новое направление, бюджеты же на такие вольности есть. Типа, а вдруг конкуренты опередят, значит надо подтягивать новое направление, даже если оно пока ничего не может. Работа с рисками же.Scoffer: ↑ 25.12.2024 12:08Просто цей хайп вже починає перетинати всі адекватні межі і стає схожим на спробу довести маразм до логічного завершення.
-
dead_rat
Member
vmsolver
Ви мабуть у продажах працюєте
Ви мабуть у продажах працюєте
-
Scoffer
Member
Нічо не вийде тому що до того часу інетик буде засраний автозгенереним контентом поганої якості трішки більше ніж повністю і нізвідки буде видрати внятне першоджерело.vmsolver: ↑ 25.12.2024 13:09 Когда закончатся данные, то есть пройдут путь количества (самый простой путь), начнут идти по пути качества - разрабатывать архитектуры без недостатков старых решений.
Кожна наступна велика модель віщатеме галюнів більше за попередню і справа зовсім не в обмеженнях самої технології. Занадто рано їх пустили в комерцію.