У Diablo IV можна грати безплатно до 3 січня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
den888
Member

Повідомлення

Earanak: 22.12.2024 20:07 den888
Все нормально, шизиков на этом форуме хватает, палаты свободные есть. Люди тут хорошие и God of War ваш вылечим и донатить на помойки научим, все постепенно ;) Вы может ещё не поняли но вы уже попали в капкан безвкусицы, расстегивайте кошелек и не бухтите тут :laugh:
Дякую за підказку Кеп, без вас не обісра… не розібратися, зараз у мамки попрошу 100 гривень, підстригу козлячі вуса, і побіжу грати у «вкусицу»:- , в пагб, фортнайт та пат оф екс …одеколон гвоздика. :up:
Kuroda
Junior

Повідомлення

тут згоден в л2 без грошей робити нема чого :beer:
навіть на не самих дорогих пвп серверах потрібні гроші (чи дуже багато часу - що в принципі те ж саме)
грав у Л2 2012-2016 спочатку одягнути чара ігровим шляхом взагалі було не реально, тому що речі взагалі не падали а голд мінімальний, потім уже через чотири роки щось пофіксували почав дроп падати і золото, але реально одягнеться можна тільки для ПВЕ. Щоб трохи нагинати ПВП 100% помірний донат. А вже якщо хочете стати олімпійцем на той час як мені говорили найскромніший чар від 1 мільйона рублів, тоді на наші гроші десь 350к. Гра по суті візуально двадцять з лишком років графікою практично не змінювалася, для сучасних ігор убога, єдине дуже крута система пвп, я тоді все продав, пощастило потрапив на пік цін і перейшов у WOW 5 років відіграв, дуже красива графіка, класне ПВЕ та ПВП га....но, і що найкласніше можна оплачувати було передплату за ігрову валюту не напружуючись. можна заробити реальні гроші на наданні послуг, найкраще буграм на євро платформах
Earanak
Member

Повідомлення

ramm: 22.12.2024 20:18 Зайди на будь який сайт з білдами і побачиш ті ж самі ~20 скілів. Все інше нежиттєздатне в ендгеймі.
Думаю тут стоит уточнять про какой эндгейм конкретно речь идёт.

Тот который после 6 Актов, это тоже эндгейм. Тот который на 15-ых Мапках тоже эндгейм. Или тот который уже на Убер боссах, тоже эндгейм. Только между ними несоизмеримая разница.

До Убер боссов в ПоЕ2 далеко не все добрались еще и конечно там нежизненноспособных билдов вагон. Но на первых двух стадиях эндгейма можно хоть задницей играть полу голой и качать все подряд :lol:

Думаю от того и разногласия. Кто то поиграл уже 200 часов и понял проблемы лейта в игре а кто то побегал 15 мапки и ещё не понял что в игре достаточно ограниченный набор валидных навыков/билдов.

Ну и ещё я смотрю в целом бывалые поешеры бывают с профдефформациями, так сказать. Это тоже надо иметь ввиду ))
destructX
Member

Повідомлення

den888: 22.12.2024 20:11
destructX: 22.12.2024 20:03
ти хоч таке більше на людях не кажи, засміють :lol:
Які? Типу тебе? Я з такими в житті не спілкуюсь, бо вони з дому не виходять, комплексують, не знаю чого може тому що що прищі на морді постійно вилазять :)
оце ти клоуняра :laugh: :rotate: :rotate: :rotate:
den888
Member

Повідомлення

destructX: 22.12.2024 20:36
den888: 22.12.2024 20:11
Які? Типу тебе? Я з такими в житті не спілкуюсь, бо вони з дому не виходять, комплексують, не знаю чого може тому що що прищі на морді постійно вилазять :)
оце ти клоуняра :laugh: :rotate: :rotate: :rotate:
Та ти тоже ничего так, мамкин петросян :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

den888: 22.12.2024 20:04
daesz: 22.12.2024 19:59
God of War - це слешер, а не рпг для початку :D
Але показує вашу обізнаність в сабжі :lol:
Ой, давай, обізнаний. https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Hack_and_slash
Читай. Ще скажи, що китайській жилі то теж автомобіль і кращий за мерседес, бо там халявна резина в подарунок. Ото лол

Відправлено через 30 секунд:
Слешер угагагаггаа
https://en.wikipedia.org/wiki/God_of_War_(franchise)
Зображення

:facepalm:
В любому випадку кинув в ЧС, бо якийсь не адекватний клоун :rolleyes:
den888
Member

Повідомлення

daesz: 22.12.2024 21:03
den888: 22.12.2024 20:04
Ой, давай, обізнаний. https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Hack_and_slash
Читай. Ще скажи, що китайській жилі то теж автомобіль і кращий за мерседес, бо там халявна резина в подарунок. Ото лол

Відправлено через 30 секунд:
Слешер угагагаггаа
https://en.wikipedia.org/wiki/God_of_War_(franchise)
Зображення

:facepalm:
В любому випадку кинув в ЧС, бо якийсь не адекватний клоун :rolleyes:
Кинь собі грамів 100 свинячих мізків, може навчишся тактовності та навчишся поводитися зі сторонніми без бидлячого хамства. Хоча про, що… алкогольний угар… хтось не хотів… хтось не старався… гени то не переробиш
Востаннє редагувалось 22.12.2024 21:11 користувачем den888, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

den888: 22.12.2024 21:09 Кинь собі пару грамів 100 свинячих мізків, може навчишся тактовності та навчишся поводитися зі сторонніми без бидлячого хамства. Хоча про, що… алкогольний угар… хтось не хотів… хтось не старався… гени то не переробиш
Зараз би говорити про тактовність в 1 повідомленні і потому висерати ось таке в наступному.
den888: 22.12.2024 20:11 Які? Типу тебе? Я з такими в житті не спілкуюсь, бо вони з дому не виходять, комплексують, не знаю чого може тому що що прищі на морді постійно вилазять :)
Клоун нещасний еталон бидлотактовності :D
Востаннє редагувалось 22.12.2024 21:14 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
den888
Member

Повідомлення

daesz: 22.12.2024 21:11
den888: 22.12.2024 21:09 Кинь собі пару грамів 100 свинячих мізків, може навчишся тактовності та навчишся поводитися зі сторонніми без бидлячого хамства. Хоча про, що… алкогольний угар… хтось не хотів… хтось не старався… гени то не переробиш
Зараз би говорити про тактовність в 1 повідомленні і потому висерати ось таке в наступному.
den888: 22.12.2024 20:11 Які? Типу тебе? Я з такими в житті не спілкуюсь, бо вони з дому не виходять, комплексують, не знаю чого може тому що що прищі на морді постійно вилазять :)
Клоун нещасний, ще щось про там бидло мугикає воно. Так бидло це ти ;)
Та ти ж балабол, про ЧС щось писав :) ну давай, досвіданія, перечитай свою ригню. І не пиши подібне, бо «люди засміють». Подивись в дзеркало, протри очі …
VeronTheOne
Junior

Повідомлення

Earanak: 22.12.2024 20:26
ramm: 22.12.2024 20:18 Зайди на будь який сайт з білдами і побачиш ті ж самі ~20 скілів. Все інше нежиттєздатне в ендгеймі.
Думаю тут стоит уточнять про какой эндгейм конкретно речь идёт.

Тот который после 6 Актов, это тоже эндгейм. Тот который на 15-ых Мапках тоже эндгейм. Или тот который уже на Убер боссах, тоже эндгейм. Только между ними несоизмеримая разница.

До Убер боссов в ПоЕ2 далеко не все добрались еще и конечно там нежизненноспособных билдов вагон. Но на первых двух стадиях эндгейма можно хоть задницей играть полу голой и качать все подряд :lol:

Думаю от того и разногласия. Кто то поиграл уже 200 часов и понял проблемы лейта в игре а кто то побегал 15 мапки и ещё не понял что в игре достаточно ограниченный набор валидных навыков/билдов.

Ну и ещё я смотрю в целом бывалые поешеры бывают с профдефформациями, так сказать. Это тоже надо иметь ввиду ))
Про проф деформацию это точно. Как по мне ПОЕ как явление имеет много общего с Л2 и WOW, не зря их тут вспомнили. Ева онлайн из той же категории. Есть особняком стоящая ПОЕ, которая не плохая и не хорошая, и есть TQ и Grim Dawn, N частей диаблы, Last Epoch, torchlight и.т.д. которые +- хорошие игры под свою аудиторию, но в конечном итоге их время пройдет, их заменит что-то новое. А ПОЕ так и останется. Посмотрим сможет ли ПОЕ 2 повторить успех первой части.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

ramm: 22.12.2024 20:18
Зайди на будь який сайт з білдами і побачиш ті ж самі ~20 скілів. Все інше нежиттєздатне в ендгеймі.
Зайшов на ПоЕ Нінзя - який моніторить поточну інформацію та стату сотень тисяч гравців, відсортував по лвл та контенту, відсортував по вміннях та скілах, відсортував по еквіпу та класах, вийшло - 200+ різних як мінімум, а ваше оце "Зайди на будь який сайт з білдами і побачиш" - усі хто розуміється на ПоЕ знають що маячня, хоча не дивно даю 99% що більшість користуються тут сру ком'юніті, яке давно мертве, та лишень краде 7-8% Англ. та Азія матеріалів, тому навіть не уявляють що написати - "Зайди на будь який сайт з білдами і побачиш" це рівень нижче плінтуса.
skrewdriver111
Member

Повідомлення

Earanak: 21.12.2024 16:15 Интересно, они эту дичь пофиксили или нет - https://youtu.be/8s6Byj63j6A
Я на этом билде с геймпада летал по картам (это на видео еще не максимально разогнанный вариант).
Жмешь 2 кнопки и как на кадиллаке по картам гоняешь с комфортом все перемалывая. Увлекательно прост капец :laugh:

Vlaad13, а мне вот ПоЕ2 показалась скучной, однообразной и поверхностной.
Качнул Deadeye под Fobgun билд до 85лвла и 15-ых порталов, качнул Warbringer-а до 52лвла под 'Крикливый билд', и приуныл от ПоЕ2.
Больше в Last Epoch захотелось поиграть чем продолжать ПоЕ2, даже вот про Diablo IV подумываю. Скорее тут надо быть отбитым фанатом ПоЕ2 :laugh:
И да, я конечно понимаю что ПоЕ2 сейчас в зародыше находится. Добавят классы, акты, леги и новые механики. Это да, но нынешнее состояние - скука смертная.
так а зачем 200 часов играл, раз скучная? сделал бы рефанд в течении двух часов :D
Earanak
Member

Повідомлення

skrewdriver111: 23.12.2024 17:09
Earanak: 21.12.2024 16:15 Интересно, они эту дичь пофиксили или нет - https://youtu.be/8s6Byj63j6A
Я на этом билде с геймпада летал по картам (это на видео еще не максимально разогнанный вариант).
Жмешь 2 кнопки и как на кадиллаке по картам гоняешь с комфортом все перемалывая. Увлекательно прост капец :laugh:

Vlaad13, а мне вот ПоЕ2 показалась скучной, однообразной и поверхностной.
Качнул Deadeye под Fobgun билд до 85лвла и 15-ых порталов, качнул Warbringer-а до 52лвла под 'Крикливый билд', и приуныл от ПоЕ2.
Больше в Last Epoch захотелось поиграть чем продолжать ПоЕ2, даже вот про Diablo IV подумываю. Скорее тут надо быть отбитым фанатом ПоЕ2 :laugh:
И да, я конечно понимаю что ПоЕ2 сейчас в зародыше находится. Добавят классы, акты, леги и новые механики. Это да, но нынешнее состояние - скука смертная.
так а зачем 200 часов играл, раз скучная? сделал бы рефанд в течении двух часов :D
Это так не работает. Что бы до раннего эндгейма дойти новичку который не шарит нужно где то 60 часов, до лейта 150, условно. И то повезло с классом и Биллом от Fobgun-на на Дедайку, и экономика не была сдомана. Иначе это ещё было бы +50 часов . Делать выводы до того как побегаешь по 15-ым мапкам - нету смыслу как по мне. Это не такого плана игра что прошел Акты и все, нет. Тут начинается игра можно сказать только на 60-ом часу плейтайма. И да, эти первые 60 часов это скука смертная. Так в своем отзыве в Стиме я и написал ))
Vlaad13
Member

Повідомлення

Earanak: 23.12.2024 17:14
skrewdriver111: 23.12.2024 17:09

Это так не работает. Что бы до раннего эндгейма дойти новичку который не шарит нужно где то 60 часов, до лейта 150, условно. И то повезло с классом и Биллом от Fobgun-на на Дедайку, и экономика не была сдомана. Иначе это ещё было бы +50 часов . Делать выводы до того как побегаешь по 15-ым мапкам - нету смыслу как по мне. Это не такого плана игра что прошел Акты и все, нет. Тут начинается игра можно сказать только на 60-ом часу плейтайма. И да, эти первые 60 часов это скука смертная. Так в своем отзыве в Стиме я и написал ))
Осуждаю
Pro100SSK
Junior

Повідомлення

Досягнув 25го рівня і все, викинуло з гри і написали дякуємо за гру. Тепер тільки купувати :mad: :mad:
заради цього я 130 гіг завантажував
Kassatka
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 23.12.2024 18:30 Досягнув 25го рівня і все, викинуло з гри і написали дякуємо за гру. Тепер тільки купувати :mad: :mad:
А можна створити іншого персонажа з 1 рівня й розпочати по-новому, чи вже ні?
daesz
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 23.12.2024 18:30 Досягнув 25го рівня і все, викинуло з гри і написали дякуємо за гру. Тепер тільки купувати :mad: :mad:
Так на це й приціл - дати безплатний період, щоб забайтити на покупку. Як там говорив* один із торгашів (Маркус, здається) в другій борді - dont have too much fun :D
Востаннє редагувалось 23.12.2024 20:54 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Lekrs
Member

Повідомлення

Зі знижкою в 60% я би взяв, а так пограю як знову гейм пасс візьму, можливо... Новий клас так собі.
Відповісти