У Diablo IV можна грати безплатно до 3 січня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
den888
Member

Повідомлення

Earanak: 22.12.2024 20:07 den888
Все нормально, шизиков на этом форуме хватает, палаты свободные есть. Люди тут хорошие и God of War ваш вылечим и донатить на помойки научим, все постепенно ;) Вы может ещё не поняли но вы уже попали в капкан безвкусицы, расстегивайте кошелек и не бухтите тут :laugh:
Дякую за підказку Кеп, без вас не обісра… не розібратися, зараз у мамки попрошу 100 гривень, підстригу козлячі вуса, і побіжу грати у «вкусицу»:- , в пагб, фортнайт та пат оф екс …одеколон гвоздика. :up:
Kuroda
Junior

Повідомлення

тут згоден в л2 без грошей робити нема чого :beer:
навіть на не самих дорогих пвп серверах потрібні гроші (чи дуже багато часу - що в принципі те ж саме)
грав у Л2 2012-2016 спочатку одягнути чара ігровим шляхом взагалі було не реально, тому що речі взагалі не падали а голд мінімальний, потім уже через чотири роки щось пофіксували почав дроп падати і золото, але реально одягнеться можна тільки для ПВЕ. Щоб трохи нагинати ПВП 100% помірний донат. А вже якщо хочете стати олімпійцем на той час як мені говорили найскромніший чар від 1 мільйона рублів, тоді на наші гроші десь 350к. Гра по суті візуально двадцять з лишком років графікою практично не змінювалася, для сучасних ігор убога, єдине дуже крута система пвп, я тоді все продав, пощастило потрапив на пік цін і перейшов у WOW 5 років відіграв, дуже красива графіка, класне ПВЕ та ПВП га....но, і що найкласніше можна оплачувати було передплату за ігрову валюту не напружуючись. можна заробити реальні гроші на наданні послуг, найкраще буграм на євро платформах
Earanak
Member

Повідомлення

ramm: 22.12.2024 20:18 Зайди на будь який сайт з білдами і побачиш ті ж самі ~20 скілів. Все інше нежиттєздатне в ендгеймі.
Думаю тут стоит уточнять про какой эндгейм конкретно речь идёт.

Тот который после 6 Актов, это тоже эндгейм. Тот который на 15-ых Мапках тоже эндгейм. Или тот который уже на Убер боссах, тоже эндгейм. Только между ними несоизмеримая разница.

До Убер боссов в ПоЕ2 далеко не все добрались еще и конечно там нежизненноспособных билдов вагон. Но на первых двух стадиях эндгейма можно хоть задницей играть полу голой и качать все подряд :lol:

Думаю от того и разногласия. Кто то поиграл уже 200 часов и понял проблемы лейта в игре а кто то побегал 15 мапки и ещё не понял что в игре достаточно ограниченный набор валидных навыков/билдов.

Ну и ещё я смотрю в целом бывалые поешеры бывают с профдефформациями, так сказать. Это тоже надо иметь ввиду ))
destructX
Member

Повідомлення

den888: 22.12.2024 20:11
destructX: 22.12.2024 20:03
ти хоч таке більше на людях не кажи, засміють :lol:
Які? Типу тебе? Я з такими в житті не спілкуюсь, бо вони з дому не виходять, комплексують, не знаю чого може тому що що прищі на морді постійно вилазять :)
оце ти клоуняра :laugh: :rotate: :rotate: :rotate:
den888
Member

Повідомлення

destructX: 22.12.2024 20:36
den888: 22.12.2024 20:11
Які? Типу тебе? Я з такими в житті не спілкуюсь, бо вони з дому не виходять, комплексують, не знаю чого може тому що що прищі на морді постійно вилазять :)
оце ти клоуняра :laugh: :rotate: :rotate: :rotate:
Та ти тоже ничего так, мамкин петросян :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

den888: 22.12.2024 20:04
daesz: 22.12.2024 19:59
God of War - це слешер, а не рпг для початку :D
Але показує вашу обізнаність в сабжі :lol:
Ой, давай, обізнаний. https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Hack_and_slash
Читай. Ще скажи, що китайській жилі то теж автомобіль і кращий за мерседес, бо там халявна резина в подарунок. Ото лол

Відправлено через 30 секунд:
Слешер угагагаггаа
https://en.wikipedia.org/wiki/God_of_War_(franchise)
Зображення

:facepalm:
В любому випадку кинув в ЧС, бо якийсь не адекватний клоун :rolleyes:
den888
Member

Повідомлення

daesz: 22.12.2024 21:03
den888: 22.12.2024 20:04
Ой, давай, обізнаний. https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Hack_and_slash
Читай. Ще скажи, що китайській жилі то теж автомобіль і кращий за мерседес, бо там халявна резина в подарунок. Ото лол

Відправлено через 30 секунд:
Слешер угагагаггаа
https://en.wikipedia.org/wiki/God_of_War_(franchise)
Зображення

:facepalm:
В любому випадку кинув в ЧС, бо якийсь не адекватний клоун :rolleyes:
Кинь собі грамів 100 свинячих мізків, може навчишся тактовності та навчишся поводитися зі сторонніми без бидлячого хамства. Хоча про, що… алкогольний угар… хтось не хотів… хтось не старався… гени то не переробиш
Востаннє редагувалось 22.12.2024 21:11 користувачем den888, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

den888: 22.12.2024 21:09 Кинь собі пару грамів 100 свинячих мізків, може навчишся тактовності та навчишся поводитися зі сторонніми без бидлячого хамства. Хоча про, що… алкогольний угар… хтось не хотів… хтось не старався… гени то не переробиш
Зараз би говорити про тактовність в 1 повідомленні і потому висерати ось таке в наступному.
den888: 22.12.2024 20:11 Які? Типу тебе? Я з такими в житті не спілкуюсь, бо вони з дому не виходять, комплексують, не знаю чого може тому що що прищі на морді постійно вилазять :)
Клоун нещасний еталон бидлотактовності :D
Востаннє редагувалось 22.12.2024 21:14 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
den888
Member

Повідомлення

daesz: 22.12.2024 21:11
den888: 22.12.2024 21:09 Кинь собі пару грамів 100 свинячих мізків, може навчишся тактовності та навчишся поводитися зі сторонніми без бидлячого хамства. Хоча про, що… алкогольний угар… хтось не хотів… хтось не старався… гени то не переробиш
Зараз би говорити про тактовність в 1 повідомленні і потому висерати ось таке в наступному.
den888: 22.12.2024 20:11 Які? Типу тебе? Я з такими в житті не спілкуюсь, бо вони з дому не виходять, комплексують, не знаю чого може тому що що прищі на морді постійно вилазять :)
Клоун нещасний, ще щось про там бидло мугикає воно. Так бидло це ти ;)
Та ти ж балабол, про ЧС щось писав :) ну давай, досвіданія, перечитай свою ригню. І не пиши подібне, бо «люди засміють». Подивись в дзеркало, протри очі …
VeronTheOne
Junior

Повідомлення

Earanak: 22.12.2024 20:26
ramm: 22.12.2024 20:18 Зайди на будь який сайт з білдами і побачиш ті ж самі ~20 скілів. Все інше нежиттєздатне в ендгеймі.
Думаю тут стоит уточнять про какой эндгейм конкретно речь идёт.

Тот который после 6 Актов, это тоже эндгейм. Тот который на 15-ых Мапках тоже эндгейм. Или тот который уже на Убер боссах, тоже эндгейм. Только между ними несоизмеримая разница.

До Убер боссов в ПоЕ2 далеко не все добрались еще и конечно там нежизненноспособных билдов вагон. Но на первых двух стадиях эндгейма можно хоть задницей играть полу голой и качать все подряд :lol:

Думаю от того и разногласия. Кто то поиграл уже 200 часов и понял проблемы лейта в игре а кто то побегал 15 мапки и ещё не понял что в игре достаточно ограниченный набор валидных навыков/билдов.

Ну и ещё я смотрю в целом бывалые поешеры бывают с профдефформациями, так сказать. Это тоже надо иметь ввиду ))
Про проф деформацию это точно. Как по мне ПОЕ как явление имеет много общего с Л2 и WOW, не зря их тут вспомнили. Ева онлайн из той же категории. Есть особняком стоящая ПОЕ, которая не плохая и не хорошая, и есть TQ и Grim Dawn, N частей диаблы, Last Epoch, torchlight и.т.д. которые +- хорошие игры под свою аудиторию, но в конечном итоге их время пройдет, их заменит что-то новое. А ПОЕ так и останется. Посмотрим сможет ли ПОЕ 2 повторить успех первой части.
Відповісти