Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.1.3. Це останній патч цього року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
man1242
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.1.3. Це останній патч цього року

После сегоднешнего патча у все AMD юзеров больше не запускается сталкер2 так-как крашится кеширование шейдеров :lol: Обновлений до середини января ждать не стоит :lol: Отличная реклама карт от NVIDIA как раз случайно перед релизом ртх 5000 :lol: :lol: :lol: Больше скотского поступка я еще не видел. Отобрать доступ к купленой игре потому что у тебя карта АМD ето амейзинг просто, надеюсь социальное порецание сможет достучатся до жадности разработчиков
digitalrex
Junior

Повідомлення

Скажіть, чи пофіксили баг, який уже фіксили, де FPS падає до 10 під час того як дивишся на NPC здебільного?
ervin
Member

Повідомлення

Увімкнув компа, щоб скачати патч. Почитав комент man1242, вимкнув компа від гріха подалі. У мене то нвідіа, але не знаю шо там ще "виправили"))
Ps Гра подобається. Той улюблений симулятор бомжа з радіацією, зомбі і бандюками.
proos
Member

Повідомлення

Главное что с дуалсенс уже можно играть, остальное пофиксят
digitalrex
Junior

Повідомлення

Отобрать доступ к купленой игре потому что у тебя карта АМD ето амейзинг просто, надеюсь социальное порецание сможет достучатся до жадности разработчиков
та ну, я думаю в них там 9999999999 проблем, і поломана AMD - одна з них. Я от монітор собі OLED 4k купив, скачав патч, за 30 хвилин гри - 10 к/c, допомагає тільки вихід з вікна. І що. зараз казати, що монітор - погана покупка?))
Grava
Member

Повідомлення

man1242: 23.12.2024 13:16После сегоднешнего патча у все AMD юзеров больше не запускается сталкер2 так-как крашится кеширование шейдеров
Вони ж це вже ламали та виправляли хотфіксом :lol: але тоді було на всіх начебто
Отличная реклама карт от NVIDIA как раз случайно перед релизом ртх 5000
Так кажете ніби то це проблема амд а не криворуких розробників. На релізі на амд все було ок, а на нвідіа вильоти постійно. Так може то була реклама амд?
man1242
Member

Повідомлення

digitalrex: 23.12.2024 13:22
Отобрать доступ к купленой игре потому что у тебя карта АМD ето амейзинг просто, надеюсь социальное порецание сможет достучатся до жадности разработчиков
та ну, я думаю в них там 9999999999 проблем, і поломана AMD - одна з них. Я от монітор собі OLED 4k купив, скачав патч, за 30 хвилин гри - 10 к/c, допомагає тільки вихід з вікна. І що. зараз казати, що монітор - погана покупка?))
софлт лок для владельцев АМD, я еще за фср ругал а тут просто вишка :rotate:

Відправлено через 45 секунд:
Grava: 23.12.2024 13:26
man1242: 23.12.2024 13:16После сегоднешнего патча у все AMD юзеров больше не запускается сталкер2 так-как крашится кеширование шейдеров
Вони ж це вже ламали та виправляли хотфіксом :lol: але тоді було на всіх начебто
Так кажете ніби то це проблема амд а не криворуких розробників. На релізі на амд все було ок, а на нвідіа вильоти постійно. Так може то була реклама амд?
Указали патчей не будет до середини января а там как раз удобно релиз ртх 5000 :rotate:

Відправлено через 48 секунд:
Grava: 23.12.2024 13:26
7 раз шейдери пробовал переустанавливать зависает на половине ровно даже с чисткой шейдеров через драйвер, знакомий на ртх 2060 щас бегает и радуется :beer:
Fen1xz
Member

Повідомлення

И опять в комментах стима под патчем одни и те же пользователи без игр на аккаунте пишут одну и ту же пасту синим цветом. GSC использует ботов что-бы крутить комментарии, но зачем ?
Grava
Member

Повідомлення

man1242: 23.12.2024 13:29знакомий на ртх 2060 щас бегает и радуется
Ок, треба подумати. Амд нічого не робило, ніяких драйверів, сталкер 2 працює чудово. Розробники сталкера ломають гру патчем на амд - ахаха амд, гарна реклама ртх :rotate:
digitalrex
Junior

Повідомлення

знакомий на ртх 2060 щас бегает и радуется :beer:
вчора на 4070ti запускав - фрізи люті, коли дивишся на персонажів, як було на релізі. Дрова - останні. Тому давайте не тойво, погано зараз усім)
Геральт
Member

Повідомлення

man1242
Прибив те кешування модом і спокійно пройшов гру ще до цих всіх патчів )
man1242
Member

Повідомлення

Геральт: 23.12.2024 13:32 man1242
Прибив те кешування модом і спокійно пройшов гру ще до цих всіх патчів )
статера лютие без кеша ? Но всеровно плохой пример от зеленого монополиста, я еще с реализации фср горел умишлено сломаного а тут смеялись :lol:
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

man1242
В мене таке було на 1.1.2 десь раза з 5 чи 6 го закомпілювалися. І згорнута гра була і розгорнута. В тупу тикав після зависону старт і таки попустило.
man1242
Member

Повідомлення

Pathfinder: 23.12.2024 13:34 man1242
В мене таке було на 1.1.2 десь раза з 5 чи 6 го закомпілювалися. І згорнута гра була і розгорнута. В тупу тикав після зависону старт і таки попустило.
2ч убил на танци и забил, не факт что там ошибки били через такой способ что приведет ошибкам в игре в дальнейшем. Просто гениальная реклама ртх 5000
Геральт
Member

Повідомлення

man1242: 23.12.2024 13:33 статера лютие без кеша ? Но всеровно плохой пример от зеленого монополиста, я еще с реализации фср горел умишлено сломаного а тут смеялись :lol:
Перше кешування дозволив. А потім вже мод. Не було ні лютих ні лайтових. Все норм.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

Ммм, наше качество, а пахне як!
Додано тимчасове рішення для уникнення крашу компіляції шейдерів
Очередной нерабочий костыль от джуна, за который он потом будет оправдываться: "У мене локально працювало.".
man1242
Member

Повідомлення

Yaroslav308: 23.12.2024 13:41 Ммм, наше качество, а пахне як!
Додано тимчасове рішення для уникнення крашу компіляції шейдерів
Очередной нерабочий костыль от джуна, за который он потом будет оправдываться: "У мене локально працювало.".
на нвидиа проблем нету, костиль не работает так как игра виснет намертво

Відправлено через 6 хвилин 26 секунд:
Геральт: 23.12.2024 13:39
man1242: 23.12.2024 13:33 статера лютие без кеша ? Но всеровно плохой пример от зеленого монополиста, я еще с реализации фср горел умишлено сломаного а тут смеялись :lol:
Перше кешування дозволив. А потім вже мод. Не було ні лютих ні лайтових. Все норм.
У меня чистий драйвер + очистку делал два раза так шо каеф, я надеюсь хот фикс будет :lol:
CT4
Member

Повідомлення

Вот, что я не так делаю: 5800х, 1066 - всё запускается, вылетало два раза, когда баловался с настройками в начале релиза (стабильные средне-высокие, да не идеал, но играбельно), чтобы подобрать более-менее качество.
Игра, после патчей и фиксов, становится ещё стабильнее. История погружает в себя. :up:
man1242
Member

Повідомлення

CT4: 23.12.2024 13:59 Вот, что я не так делаю: 5800х, 1066 - всё запускается, вылетало два раза, когда баловался с настройками в начале релиза (стабильные средне-высокие, да не идеал, но играбельно), чтобы подобрать более-менее качество.
Игра, после патчей и фиксов, становится ещё стабильнее. История погружает в себя. :up:
Я же пишу что на зелених картах все отлично, красние софтлок(смешной) но все же
starinfo
Member

Повідомлення

гру пройшов ще до якогось з попередніх патчів 2 рази, зараз стало цікаво чи запуститься просто знову, в мене 6750хт
зайшов чисто перевірити як воно, в мене навіть не запустилась компіляція шейдерів
з модів тіки консоль ще як колись поставив так і є
гра працює, наче все добре
Відповісти