Останні статті і огляди
Новини
Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.1.3. Це останній патч цього року
-
man1242
Member
Пропоную обговорити Для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшло оновлення 1.1.3. Це останній патч цього року
После сегоднешнего патча у все AMD юзеров больше не запускается сталкер2 так-как крашится кеширование шейдеров Обновлений до середини января ждать не стоит Отличная реклама карт от NVIDIA как раз случайно перед релизом ртх 5000 Больше скотского поступка я еще не видел. Отобрать доступ к купленой игре потому что у тебя карта АМD ето амейзинг просто, надеюсь социальное порецание сможет достучатся до жадности разработчиков
После сегоднешнего патча у все AMD юзеров больше не запускается сталкер2 так-как крашится кеширование шейдеров Обновлений до середини января ждать не стоит Отличная реклама карт от NVIDIA как раз случайно перед релизом ртх 5000 Больше скотского поступка я еще не видел. Отобрать доступ к купленой игре потому что у тебя карта АМD ето амейзинг просто, надеюсь социальное порецание сможет достучатся до жадности разработчиков
-
digitalrex
Junior
Скажіть, чи пофіксили баг, який уже фіксили, де FPS падає до 10 під час того як дивишся на NPC здебільного?
-
ervin
Member
Увімкнув компа, щоб скачати патч. Почитав комент man1242, вимкнув компа від гріха подалі. У мене то нвідіа, але не знаю шо там ще "виправили"))
Ps Гра подобається. Той улюблений симулятор бомжа з радіацією, зомбі і бандюками.
Ps Гра подобається. Той улюблений симулятор бомжа з радіацією, зомбі і бандюками.
-
proos
Member
Главное что с дуалсенс уже можно играть, остальное пофиксят
-
digitalrex
Junior
та ну, я думаю в них там 9999999999 проблем, і поломана AMD - одна з них. Я от монітор собі OLED 4k купив, скачав патч, за 30 хвилин гри - 10 к/c, допомагає тільки вихід з вікна. І що. зараз казати, що монітор - погана покупка?))Отобрать доступ к купленой игре потому что у тебя карта АМD ето амейзинг просто, надеюсь социальное порецание сможет достучатся до жадности разработчиков
-
Grava
Member
Вони ж це вже ламали та виправляли хотфіксом але тоді було на всіх начебтоman1242: ↑ 23.12.2024 13:16После сегоднешнего патча у все AMD юзеров больше не запускается сталкер2 так-как крашится кеширование шейдеров
Так кажете ніби то це проблема амд а не криворуких розробників. На релізі на амд все було ок, а на нвідіа вильоти постійно. Так може то була реклама амд?Отличная реклама карт от NVIDIA как раз случайно перед релизом ртх 5000
-
man1242
Member
софлт лок для владельцев АМD, я еще за фср ругал а тут просто вишкаdigitalrex: ↑ 23.12.2024 13:22та ну, я думаю в них там 9999999999 проблем, і поломана AMD - одна з них. Я от монітор собі OLED 4k купив, скачав патч, за 30 хвилин гри - 10 к/c, допомагає тільки вихід з вікна. І що. зараз казати, що монітор - погана покупка?))Отобрать доступ к купленой игре потому что у тебя карта АМD ето амейзинг просто, надеюсь социальное порецание сможет достучатся до жадности разработчиков
Відправлено через 45 секунд:
Указали патчей не будет до середини января а там как раз удобно релиз ртх 5000Grava: ↑ 23.12.2024 13:26Вони ж це вже ламали та виправляли хотфіксом але тоді було на всіх начебтоman1242: ↑ 23.12.2024 13:16После сегоднешнего патча у все AMD юзеров больше не запускается сталкер2 так-как крашится кеширование шейдеровТак кажете ніби то це проблема амд а не криворуких розробників. На релізі на амд все було ок, а на нвідіа вильоти постійно. Так може то була реклама амд?Отличная реклама карт от NVIDIA как раз случайно перед релизом ртх 5000
Відправлено через 48 секунд:
7 раз шейдери пробовал переустанавливать зависает на половине ровно даже с чисткой шейдеров через драйвер, знакомий на ртх 2060 щас бегает и радуетсяGrava: ↑ 23.12.2024 13:26Вони ж це вже ламали та виправляли хотфіксом але тоді було на всіх начебтоman1242: ↑ 23.12.2024 13:16После сегоднешнего патча у все AMD юзеров больше не запускается сталкер2 так-как крашится кеширование шейдеровТак кажете ніби то це проблема амд а не криворуких розробників. На релізі на амд все було ок, а на нвідіа вильоти постійно. Так може то була реклама амд?Отличная реклама карт от NVIDIA как раз случайно перед релизом ртх 5000
-
Fen1xz
Member
И опять в комментах стима под патчем одни и те же пользователи без игр на аккаунте пишут одну и ту же пасту синим цветом. GSC использует ботов что-бы крутить комментарии, но зачем ?
-
Grava
Member
Ок, треба подумати. Амд нічого не робило, ніяких драйверів, сталкер 2 працює чудово. Розробники сталкера ломають гру патчем на амд - ахаха амд, гарна реклама ртхman1242: ↑ 23.12.2024 13:29знакомий на ртх 2060 щас бегает и радуется
-
digitalrex
Junior
вчора на 4070ti запускав - фрізи люті, коли дивишся на персонажів, як було на релізі. Дрова - останні. Тому давайте не тойво, погано зараз усім)знакомий на ртх 2060 щас бегает и радуется
-
Геральт
Member
man1242
Прибив те кешування модом і спокійно пройшов гру ще до цих всіх патчів )
-
man1242
Member
статера лютие без кеша ? Но всеровно плохой пример от зеленого монополиста, я еще с реализации фср горел умишлено сломаного а тут смеялисьГеральт: ↑ 23.12.2024 13:32 man1242
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
man1242
В мене таке було на 1.1.2 десь раза з 5 чи 6 го закомпілювалися. І згорнута гра була і розгорнута. В тупу тикав після зависону старт і таки попустило.
В мене таке було на 1.1.2 десь раза з 5 чи 6 го закомпілювалися. І згорнута гра була і розгорнута. В тупу тикав після зависону старт і таки попустило.
-
man1242
Member
2ч убил на танци и забил, не факт что там ошибки били через такой способ что приведет ошибкам в игре в дальнейшем. Просто гениальная реклама ртх 5000Pathfinder: ↑ 23.12.2024 13:34 man1242
-
Геральт
Member
Перше кешування дозволив. А потім вже мод. Не було ні лютих ні лайтових. Все норм.man1242: ↑ 23.12.2024 13:33 статера лютие без кеша ? Но всеровно плохой пример от зеленого монополиста, я еще с реализации фср горел умишлено сломаного а тут смеялись
-
Yaroslav308
Member
Ммм, наше качество, а пахне як!
Очередной нерабочий костыль от джуна, за который он потом будет оправдываться: "У мене локально працювало.".Додано тимчасове рішення для уникнення крашу компіляції шейдерів
-
man1242
Member
на нвидиа проблем нету, костиль не работает так как игра виснет намертвоYaroslav308: ↑ 23.12.2024 13:41 Ммм, наше качество, а пахне як!Очередной нерабочий костыль от джуна, за который он потом будет оправдываться: "У мене локально працювало.".Додано тимчасове рішення для уникнення крашу компіляції шейдерів
Відправлено через 6 хвилин 26 секунд:
У меня чистий драйвер + очистку делал два раза так шо каеф, я надеюсь хот фикс будетГеральт: ↑ 23.12.2024 13:39Перше кешування дозволив. А потім вже мод. Не було ні лютих ні лайтових. Все норм.man1242: ↑ 23.12.2024 13:33 статера лютие без кеша ? Но всеровно плохой пример от зеленого монополиста, я еще с реализации фср горел умишлено сломаного а тут смеялись
-
CT4
Member
Вот, что я не так делаю: 5800х, 1066 - всё запускается, вылетало два раза, когда баловался с настройками в начале релиза (стабильные средне-высокие, да не идеал, но играбельно), чтобы подобрать более-менее качество.
Игра, после патчей и фиксов, становится ещё стабильнее. История погружает в себя.
Игра, после патчей и фиксов, становится ещё стабильнее. История погружает в себя.
-
man1242
Member
Я же пишу что на зелених картах все отлично, красние софтлок(смешной) но все жеCT4: ↑ 23.12.2024 13:59 Вот, что я не так делаю: 5800х, 1066 - всё запускается, вылетало два раза, когда баловался с настройками в начале релиза (стабильные средне-высокие, да не идеал, но играбельно), чтобы подобрать более-менее качество.
-
starinfo
Member
гру пройшов ще до якогось з попередніх патчів 2 рази, зараз стало цікаво чи запуститься просто знову, в мене 6750хт
зайшов чисто перевірити як воно, в мене навіть не запустилась компіляція шейдерів
з модів тіки консоль ще як колись поставив так і є
гра працює, наче все добре
зайшов чисто перевірити як воно, в мене навіть не запустилась компіляція шейдерів
з модів тіки консоль ще як колись поставив так і є
гра працює, наче все добре