Данная ветка посвящена выбору а так же обсуждению различных вопросов связанных с системами воздушного охлаждения.
Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.
Похожие темы:
Вентиляторы + FAQ. Выбор, обсуждение
СВО (вода) вопросы, проблемы и их решения, советы
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Останні статті і огляди
Новини
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
-
BloodyElf
Member
Дякую) Я вже взяв новий Thermalright Peerless Assassin 120 SE за 1600грн тут на форумі.анти__бот: ↑ 23.12.2024 10:03Гляньте на бв варіанти, я ось придбав be quiet top flow 2 для 5700х3д за 2.3к чудово справляється, ходів бв нокту д15 хромакс щоб охолодження було більше ніж плата, але просто дарк рок тф то стара мрія і взяв йогоBloodyElf: ↑ 04.12.2024 20:59Замовив на Алі 5700X3D
Температура в звичайних задачах ~33-38 градусів, в іграх 60-65, в тесті OCCT нагрівається до 78-80 градусів. Дивлюся по самому гарячому датчику в HWMonitor, бо там їх багато, і на ядрах ще нижчі темперетури показує. В кімнаті 23-24 градуси.
(curve -30 на всіх ядрах 5700X3D)
-
анти__бот
Member
BloodyElf
Так написав же що то мрія стара, я взагалі хотів д15 хромакс бо звичайний д15 мав, а мріяв колись про хромакс, бв тоді ще було складно знайти
Я коли свою систему збирав взагалі на раціональність не опирався
Звичайно ваш варіант краще по ціні ( і може по ефективності) в цьому я згоден, доречі цікаво теж осст прогнати бо я ще на цій системі нічого не тестував
Так написав же що то мрія стара, я взагалі хотів д15 хромакс бо звичайний д15 мав, а мріяв колись про хромакс, бв тоді ще було складно знайти
Я коли свою систему збирав взагалі на раціональність не опирався
Звичайно ваш варіант краще по ціні ( і може по ефективності) в цьому я згоден, доречі цікаво теж осст прогнати бо я ще на цій системі нічого не тестував