Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
pelia
Member

Повідомлення

Ага, справді, навіть на моєму "підвальному" провайдері щойно помітив що дзвінок пройшов по wifi
VolandInferno
Member

Повідомлення

pelia
Це добре

Одразу відповім всім, в кого не завелось - чекайте на оновлення прошивки від вендора.
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

VolandInferno: 19.12.2024 10:14 Всіх запустив з точки зору ІР підмереж, перевіряйте.
Працює.

Відправлено через 1 годину 56 хвилин 41 секунду:
VolandInferno: 19.12.2024 10:48 pelia
Це добре

Одразу відповім всім, в кого не завелось - чекайте на оновлення прошивки від вендора.
А от VoLTE на пікселях як глючило так і глючить. :((((
Crong
Member

Повідомлення

1985god: 14.12.2024 15:07 а оце робить використання VoWiFi абсолютно не потрібним .... я думав можна буде в бомбосховищі користуватися а ось воно як
Чи буде працювати VoWiFi в режимі «польоту»?
Так, якщо телефон був востаннє зареєстрований у мобільній мережі не пізніше, ніж 10 хв тому.
Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
У лайфа хто знає теж така сама фігня з VoWiFi ? не можна використовувати якщо не був у мережі ? я думав за кордоном або взагалі без мобільної мережі користуватися :( а тут такий облом :weep:
Для дзвінків зі свого номера через і-нет, у lifecell'а є BiP IN/OUT.
Востаннє редагувалось 19.12.2024 14:56 користувачем Crong, всього редагувалось 3 разів.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Ще раз для всіх, обмеження 10 хвилин - це вимога відповідних органів. Це не обмеження технології.
sonhador93
Member

Повідомлення

Киевстар это компания гов-но-воз и работают там гов-но-чисты, что обрубают скорость безлимитного контрактного номера, ограничивают скорость до 0,8 когда видео на ютуб грузится только в 144p. А самый смак это происходит вов ремя отключения света, когда трафика хватает на 2 недели, а wi-fi тоже от киевстар и вырубается с выключением света. Руководство компании киевстар сплошные гов-но-чисты :rip:
Shpoker
Member

Повідомлення

sonhador93: 19.12.2024 14:44Киевстар это компания гов-но-воз и работают там гов-но-чисты
плюсую однозначно, но приходится продолжать жрать гов-но бо остальные еще хуже :lol: (я про моб связь, интернет слава богу есть нормальные конторы)
VolandInferno
Member

Повідомлення

sonhador93: 19.12.2024 14:44Киевстар это компания гов-но-воз и работают там гов-но-чисты, что обрубают скорость безлимитного контрактного номера, ограничивают скорость до 0,8 когда видео на ютуб грузится только в 144p. А самый смак это происходит вов ремя отключения света, когда трафика хватает на 2 недели, а wi-fi тоже от киевстар и вырубается с выключением света. Руководство компании киевстар сплошные гов-но-чисты
Shpoker: 19.12.2024 14:48плюсую однозначно, но приходится продолжать жрать гов-но бо остальные еще хуже (я про моб связь, интернет слава богу есть нормальные конторы)
Правільно, туда их, ух, нєгадяі, расстрєлять)
Shpoker
Member

Повідомлення

VolandInferno: 19.12.2024 14:51Правильно, туда їх, ух)
ну так альтернативы нет, приходится либо пользоваться тем что есть, либо просто отказываться от мобильника (уже всерьёз подумываю, бо в чем смысл просто платить за видимость услуги, когда тебя во всём ограничивают?)
1985god
Member

Повідомлення

sonhador93
підчас відключення електроенергії не всі ще перейшли на оптику і не всі її зарезервували , а отже всі перемикаються на мобільний інтернет , а отже він ан це не розрахований, тож нічого дивного що він погано працює коли нема електроенергії, взагалі дивно що він працює коли нема електроенергії . І це стосується всіх мобільних операторів, коли вимикаються стаціонарні інтернет оператори , більшість переключається на мобільних , жодна мережа не розрахована на це що всі 100% абонентів в один момент будуть користуватися інтернетом

Відправлено через 33 секунди:
я не захичщаю київстар, просто такі прості речі не знають на технічному форумі - дивно
moonlight49
Member

Повідомлення

Crong: 19.12.2024 14:38
Для дзвінків зі свого номера через і-нет, у lifecell'а є BiP IN/OUT.
О, спасибі! :beer:
LiquidStorm
Member

Повідомлення

VolandInferno: 19.12.2024 10:48в кого не завелось - чекайте на оновлення прошивки від вендора.
А якщо від вендора апдейтів більше не буде?
LG V60 має і VoLTE, і VoWIFI, за кордоном працює без проблем, а на КС - ні :shuffle:
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

LiquidStorm: 20.12.2024 08:07
VolandInferno: 19.12.2024 10:48в кого не завелось - чекайте на оновлення прошивки від вендора.
А якщо від вендора апдейтів більше не буде?
LG V60 має і VoLTE, і VoWIFI, за кордоном працює без проблем, а на КС - ні :shuffle:
КС болт забила на додавання нових телефонів. А лайфі все працює.
VolandInferno
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov
LG дійсно не підтримується, тому що вони вже давно закрили телефонний бізнес. Тут уви. А по іншим брендам - чекайте поки повипускають.

Відправлено через 1 годину 12 хвилин 11 секунд:
LiquidStorm: 20.12.2024 08:07LG V60 має і VoLTE, і VoWIFI
На деяких андроїдах можна вручну прописати адресу epdg.
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

VolandInferno: 20.12.2024 14:09 AlexKuzovkov
LG дійсно не підтримується, тому що вони вже давно закрили телефонний бізнес. Тут уви. А по іншим брендам - чекайте поки повипускають.

Відправлено через 1 годину 12 хвилин 11 секунд:
LiquidStorm: 20.12.2024 08:07LG V60 має і VoLTE, і VoWIFI
На деяких андроїдах можна вручну прописати адресу epdg.
Я про Google Pixel 7pro наприклад, говорив. :)
sanya555
Member

Повідомлення

В Водафоне тоже завелся VoLTE, пришло уведомление в их приложении, зашел, активировал, теперь в звонилке пишет что звонок был через VoLTE. И хотя в приложении было написано что поддерживаются айфоны, и некоторые Сяоми, на моем поко х6 тоже работает
Igor717
Junior

Повідомлення

Life з Vodafone оператори як оператори, ввімкнули тупо усім то volte, vowifi. підтримує телефон працює, не підтримує не працює... І лише цій гівн**київстар випендрюється. на підтримуємих самим київстаром апаратах активуємо, на іншіх, хоч вони і підтримують volte, їдіть геть :))))
Hotspur
Member

Повідомлення

Igor717: 25.12.2024 16:31 І лише цій гівн**київстар випендрюється. на підтримуємих самим київстаром апаратах активуємо, на іншіх, хоч вони і підтримують volte, їдіть геть
мені також це питання не зрозуміле
Cirax
Member

Повідомлення

Ребёнок захотел послушать поздравление с новым годом, дай думаю включу киевстар тв, входит в пакет.
Совершенно не удивился, когда оказалось что ничего не работает.
То коды не приходят, а если приходят - ошибку выбрасывает.
Минут двадцать помучился, и плюнул.
Что за инвалиды там работают.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Cirax: 01.01.2025 00:11Ребёнок захотел послушать поздравление с новым годом, дай думаю включу киевстар тв, входит в пакет.
Я навіть не можу сказати чи це добре чи погано :D
Cirax: 01.01.2025 00:11Что за инвалиды там работают.
Так, баранів там хватає, але їхнє ТБ на аутсорсі з технічної точки зору)
Відповісти