Останні статті і огляди
Новини
Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером
-
w i z a r d
Member
Краще б Київстар для військових активував VoWiFi.
-
moonlight49
Member
Правильно я розумію що київстар технічно забороняє роздавати з iphone свій інтернет в ноутбук на macos?
-
Klon
CG graphikos fan
Народ а яка різниця в "Сім для планшету" і "Сім для роутера"?
бо треба рідним закинути для використування інетом - а у мене підключен безлім і можливо вибрати "суперсилу" додаткову сімку.
в описі нічого нема ... тількі в сім для роутера ще накидують 150 гіг моб інету...
бо треба рідним закинути для використування інетом - а у мене підключен безлім і можливо вибрати "суперсилу" додаткову сімку.
в описі нічого нема ... тількі в сім для роутера ще накидують 150 гіг моб інету...
-
VolandInferno
Member
Сьогодні День Ч
Відправлено через 1 годину 51 хвилину 24 секунди:
Всі абоненти КС FTTB, вмикайте VoWiFi вночі)
-
AlexKuzovkov
Member
Та КС трохи притомив. Ні як пікселі не можуть додати. У них система пише що вони 4G не підтримуютьVolandInferno: ↑ 09.12.2024 15:15 Сьогодні День Ч
-
moonlight49
Member
А чи скасовує vowifi необхідність мати роумінг?VolandInferno: ↑ 09.12.2024 15:15 Всі абоненти КС FTTB, вмикайте VoWiFi вночі)
-
VolandInferno
Member
Для роботи vowifi треба тільки мати активну VoLTE підписку(ims apn)moonlight49: ↑ 12.12.2024 01:03А чи скасовує vowifi необхідність мати роумінг?
-
pelia
Member
Тобто це вже не підпадає під ваше повідомлення про "всіх" абонентів, тому що це тільки для обраних, бо щоб пройти реєстрацію ims, якщо у тебе телефон не з чарівного списку, треба погратися і набрехати 3 коробиVolandInferno: ↑ 12.12.2024 02:43Для роботи vowifi треба тільки мати активну VoLTE підписку(ims apn)moonlight49: ↑ 12.12.2024 01:03А чи скасовує vowifi необхідність мати роумінг?
Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
Ну і ще класний запуск vowifi, коли воно працює тільки на твоєму власному провайдері, а інших десь потім і не факт що взагалі, повна стидоба від "лідера" ринку, котрий, нагадую, почав запускати волте ще у 2020. Припейду то вже волте хоч дають чи ні?
-
Kirakishou
Member
Київстар постійно нав'язує свої нові тарифи. Я майже не користуюся їх послугами, але вони постійно піднімають тариф. Коли через це не поповнюю номер, мені пропонують більш дешевий тариф. І так по колу. З шести гігабайт інтернету, які мені пропонують, я використовую 300-500 мегабайт. Я б може і користувався їх інтернетом, але ні вдома, ні на роботі немає нормального зв'язку.
-
Engineer_1988
Member
З того що читав на проф. форумах: VoWIFI працює (голос) через безпровід. мережу(WIFI) при наявності сигналу опсоса та реєстр. в мережі. Та 10 хв. після останньої реєстрації(без мережі і в режимі літака). Після 10хв. потрібна знову переєстрація в мережі. Виглядає як кастрація VoWIFI, він то буде працювати кругом... . Але, той же VoLTE повноцінно працює лише в великих містах - операторів мабуть не цікавить... А те як жруть ці дві технології акумулятор думаю не всім сподобається.
- спойлер
-
VolandInferno
Member
pelia
Я в кс не працюю, так що мімо)
Є таке поняття як омологація девайсів, це точно не до кс питання, а до вендора терміналу.
Трошки пізніше доступ буде відкрито для всіх підмереж IP України. На те були свої причини, що в 2 етапи буде запускатись.
Стосовно 10-ти хвилин. Це не технічні обмеження, а вимога. Аналогічно і у Водафона зроблено.
Я в кс не працюю, так що мімо)
Є таке поняття як омологація девайсів, це точно не до кс питання, а до вендора терміналу.
Трошки пізніше доступ буде відкрито для всіх підмереж IP України. На те були свої причини, що в 2 етапи буде запускатись.
Стосовно 10-ти хвилин. Це не технічні обмеження, а вимога. Аналогічно і у Водафона зроблено.
-
Mike88
Member
Engineer_1988
Щодо 10 хвилин - вимога СБУ, для всіх операторів без виключень
Щодо 10 хвилин - вимога СБУ, для всіх операторів без виключень
-
Roaster
Member
Engineer_1988
Моего города нет в этом списке, но значок VoLTE отображается в статусбаре. Телефон врет?
Моего города нет в этом списке, но значок VoLTE отображается в статусбаре. Телефон врет?
-
Engineer_1988
Member
то приклад одного із операторів (лайфа або водафона), якщо Ви про картинку вище. А що у Вас по факту - уточнюйте у свого ОпСоСа\самостійно перевіряйте працездатність VoLTERoaster: ↑ 12.12.2024 14:06 Engineer_1988
-
Roaster
Member
Engineer_1988
У меня Киевстар.
У меня Киевстар.
-
Dremjke
Member
Так это рабочий лайфхак. У меня вторая симка Киевстар с 2022 года, просто чтобы была. Редко пополняю, в итоге тариф 75/грн в месяц за 15гб интернета, безлимит внутри и 225минут на остальные + всякие бонусы вроде КиевстарТВ и тому подобное. Пользуюсь всем этим редко и мало, но за 75грн в месяц сойдёт. Повысят тариф, забиваем снова на это дело, пока не снизят "по акции", а не снизят, так пофиг вообще.Kirakishou: ↑ 12.12.2024 08:29Коли через це не поповнюю номер, мені пропонують більш дешевий тариф. І так по колу.
-
1985god
Member
у київстара вже є vowifi ???? дайте інструкцію як то включити на Poco M6 pro ? або де про то почитати ?
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
https://kyivstar.ua/vowifi#check
все через жо... тільки для Айфонів ... а власники андроїда не люди , а лайф вміє на всіх телефонах https://www.lifecell.ua/uk/volte/
ще одна причина купити надгризене яблуко .... або перейти на французський лайф ?
а оце робить використання VoWiFi абсолютно не потрібним .... я думав можна буде в бомбосховищі користуватися а ось воно як
У лайфа хто знає теж така сама фігня з VoWiFi ? не можна використовувати якщо не був у мережі ? я думав за кордоном або взагалі без мобільної мережі користуватися а тут такий облом
Відправлено через 59 секунд:
Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
у лайфа та сама фігня
Чи буде працювати VoWiFi в режимі «польоту»?
Так, якщо телефон був востаннє зареєстрований у мобільній мережі не пізніше, ніж 10 хв тому.
це епік фейл
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
https://kyivstar.ua/vowifi#check
все через жо... тільки для Айфонів ... а власники андроїда не люди , а лайф вміє на всіх телефонах https://www.lifecell.ua/uk/volte/
ще одна причина купити надгризене яблуко .... або перейти на французський лайф ?
а оце робить використання VoWiFi абсолютно не потрібним .... я думав можна буде в бомбосховищі користуватися а ось воно як
Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:Чи буде працювати VoWiFi в режимі «польоту»?
Так, якщо телефон був востаннє зареєстрований у мобільній мережі не пізніше, ніж 10 хв тому.
У лайфа хто знає теж така сама фігня з VoWiFi ? не можна використовувати якщо не був у мережі ? я думав за кордоном або взагалі без мобільної мережі користуватися а тут такий облом
Відправлено через 59 секунд:
нажаль ні бо треба бути щонайменше 10 хв тому зареєстрованим в мережі мобільного звязку КСmoonlight49: ↑ 12.12.2024 01:03А чи скасовує vowifi необхідність мати роумінг?VolandInferno: ↑ 09.12.2024 15:15 Всі абоненти КС FTTB, вмикайте VoWiFi вночі)
Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
у лайфа та сама фігня
Чи буде працювати VoWiFi в режимі «польоту»?
це епік фейл
-
Graveworm
Member
1985god
та вище писали десь, що вимога сбушників
та вище писали десь, що вимога сбушників
-
VolandInferno
Member
Ну шо там?
-
VolandInferno
Member
Всіх запустив з точки зору ІР підмереж, перевіряйте.