Inno3D розкрила, що Nvidia представить нову версію DLSS і нейронний рендеринг для GeForce RTX 50

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

DuckRider: 19.12.2024 02:12Ой, но почти все берут карту чтоб играть в игры, а не чтоб генерить нюдсы рисованных лолей :facepalm:
Не нравится что большинство берет современные GeForce что бы в игрушки играть :think:
Ну так берите вон Радеоны или играйте на PlayStation. Будьте не таким как эта серая масса ))
Будто это какой то безальтернативный вариант для игрунов в игрушки.

Или я не понял сути наброса :dontknow:
Востаннє редагувалось 19.12.2024 02:28 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

VolandInferno: 19.12.2024 02:16
DuckRider: 19.12.2024 02:12Расскажешь где эти технологии? В шумном тормозящем ртх? В убогом апскейлинге вместо натива? В глючном оверлее с фильтрами, которые умудряются крашить игры?
Так собі наброс. З РТХ все більш ніж файно. З апскейлом також. З оверлеем ну вишла промашка, яка лікується одним тумблером в налаштування. Куда там до АМД.
С ртх всё сверх плохо, но нефанаты не хотят замечать это. С оверлеем проблемы уже года 3. Я про новый баг с падением фпс даже не упоминал

Отправлено спустя 2 минуты 27 секунд:
Earanak: 19.12.2024 02:22
DuckRider: 19.12.2024 02:12Ой, но почти все берут карту чтоб играть в игры, а не чтоб генерить нюдсы рисованных лолей :facepalm:
Не нравится что большинство берет современные GeForce что бы в игрушки играть :think:
Ну так берите вон Радеоны или играйте на PlayStation. Будьте не таким как эта серая масса ))
Будто это какой то безальтернативный вариант для игрунов в игрушки.
Большинство берет 1060/1650/3060/4060 согласно статистике стим за последние пару лет. Будет интересный вариант от амд - перелезу туда, потому что последние два поколения куртки - это какое-то позорище маркетинговое, где не огрызок - это только самая дорогая модель
Earanak
Member

Повідомлення

Я как то наверное утратил суть претензии и негодования :think:

DuckRider
Дык у вас что своей головы нету, че вы на большинство ровняетесь то.
Ну берут и берут, какая вам разница кто что берет по статистике :spy:
DuckRider
Member

Повідомлення

Earanak: 19.12.2024 02:30 DuckRider
Да у вас что своей головы нету, че вы на большинство ровняетесь то, ну берут и берут, какая вам разница кто что берет по статистике :spy:
Earanak: 19.12.2024 02:22 Не нравится что большинство берет современные GeForce что бы в игрушки играть :think:
у вас что своей головы нету, че вы на большинство ровняетесь то, ну берут и берут, какая вам разница кто что берет по статистике
Востаннє редагувалось 19.12.2024 02:34 користувачем DuckRider, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

DuckRider: 19.12.2024 02:12 Ой, но почти все берут карту чтоб играть в игры, а не чтоб генерить нюдсы рисованных лолей :facepalm:
спойлер
:lol:
На око я б сказав що генерація на 7800хт була швидша ніж на 4070с.
А ще на 4070с в АЕ рендерить десь в 5-8 раз швидше ніж на 7800хт :rotate:
man1242
Member

Повідомлення

daesz: 19.12.2024 02:33
DuckRider: 19.12.2024 02:12 Ой, но почти все берут карту чтоб играть в игры, а не чтоб генерить нюдсы рисованных лолей :facepalm:
спойлер
:lol:
На око я б сказав що генерація на 7800хт була швидша ніж на 4070с.
Я тебе дам тут такое на форуме писать, кощунство и святотатство
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 18.12.2024 23:57 яка "зелена" гра і що воно зливає? я не розумію, що це за графік, якщо ти думаєш, що фпс постійно низький через недостачу рам, то ти не розумієш як це працює. Ніяких проблем в індіані в мене нема в 30 фпс я не граю, звідки цей графік і що він показує, я також не розумію, натомість на ютубі можеш подивитись сотню відео 3080 - 6700 і подивитись фпс, дякую. 6700xt гарна карта за свій прайс, але вона програє 3080 25-30% продуктивності.
Карту твою зливає...6700XT...на ультра налаштуваннях... в QHD...в індіані...з променями. Ти ж заради променів "технологічну" карту брав, правда?
А можна ще ниття 4060 згадати на релізі сталкера. Так само через куцу VRAM

а червоні десь там будуть наздоганяти і намагатись щось скопіювати з нових технологій і через їх стогнацію і постійне відставання, зелений барон буде срати нам кінськими цінниками, але це не відміняє об'єктивність того, що карти нвідії кращі.
зелені карти дорогі не тому, що червоні/сині щось там можуть/не можуть, а тому що зелені карти купують за ті гроші. От і все. А от чому зелені купують, то вже інше питання...психології. Бо альтернатива НВ як була в 3000/4000 так і в 5000 буде. Та навіть в 2000 була, бо до 2070S включно АМД конкурувала, а 2080/Ті і так низький % ринку мали.
Об'єктивність така, що твоя 3080 вже змушує скидати повзунки там, де 6700XT цілком себе бадьоро почуває. А далі буде тільки гірше. Але так як куртка дуже гарно вміє пісяти в вуха, то й надалі зелені карти будуть купувати незважаючи на гірший кадр/$ в переважній більшості забавок. Заради 2,5 проєктів за життєвий цикл карти, де карта випередить цінового конкурента.
Відповісти