Enjthesilence: ↑
18.12.2024 23:57
яка "зелена" гра і що воно зливає? я не розумію, що це за графік, якщо ти думаєш, що фпс постійно низький через недостачу рам, то ти не розумієш як це працює. Ніяких проблем в індіані в мене нема в 30 фпс я не граю, звідки цей графік і що він показує, я також не розумію, натомість на ютубі можеш подивитись сотню відео 3080 - 6700 і подивитись фпс, дякую. 6700xt гарна карта за свій прайс, але вона програє 3080 25-30% продуктивності.
Карту твою зливає...6700XT...на ультра налаштуваннях... в QHD...в індіані...з променями. Ти ж заради променів "технологічну" карту брав, правда?
А можна ще ниття 4060 згадати на релізі сталкера. Так само через куцу VRAM
а червоні десь там будуть наздоганяти і намагатись щось скопіювати з нових технологій і через їх стогнацію і постійне відставання, зелений барон буде срати нам кінськими цінниками, але це не відміняє об'єктивність того, що карти нвідії кращі.
зелені карти дорогі не тому, що червоні/сині щось там можуть/не можуть, а тому що зелені карти купують за ті гроші. От і все. А от чому зелені купують, то вже інше питання...психології. Бо альтернатива НВ як була в 3000/4000 так і в 5000 буде. Та навіть в 2000 була, бо до 2070S включно АМД конкурувала, а 2080/Ті і так низький % ринку мали.
Об'єктивність така, що твоя 3080 вже змушує скидати повзунки там, де 6700XT цілком себе бадьоро почуває. А далі буде тільки гірше. Але так як куртка дуже гарно вміє пісяти в вуха, то й надалі зелені карти будуть купувати незважаючи на гірший кадр/$ в переважній більшості забавок. Заради 2,5 проєктів за життєвий цикл карти, де карта випередить цінового конкурента.