leif: ↑
16.12.2024 21:30
в іграшках механіка буде набагато краще, але в природі ніби як існують люди, які спробували механічну клавіатуру і повернулись на мембранку. Чи ви відноситись до таких юзерів можна сказати лише спробувавши самому, адже всі люди різні.
За якими критеріями ви взагалі обираєте зараз клавіатуру, окрім можливості налаштувати підсвічування? Бо з вашого посту не сильно зрозуміло.
Дякую!
Проаналізувавши всі мої хотєлки, звів на даний момент вибір до 3х варіантів, прошу уточнити чи правильно я розумію плюси і мінуси:
1.
Razer BlackWidow V4 (Yellow Switch)
+ Наче достатньо м'який натиск, тихі
- Якщо взагалі немає тактильного відклику то це мене не влаштовує.
2.
Razer BlackWidow V4 (Green Switch)
- Боюсь що будуть занадто голосні і важко натискатися.
3.
Razer Huntsman V2 (Purple Optical Switch)
+ Не занадто голосне, але при цьому тактильно відчутне натискання.
+ Довговічність і надійність оптичної технології з точки зору зносу.
- Багато обзорів і відгуків, де кажуть що там щось не змазано і треба змазувати. Це для мене прямо ДУЖЕ критично.
- Відсутність підсвітки локалізованого шрифту.
Для розуміння - я звик до razer ornata chroma (гібрид мембрани і механіки) але хотів би трохи більше "механічного", але не як в друкарській машинці.
P.S.
Мої критерії:
Ціль використання: Ігри - типу WoW, diablo, poe (все інше - в основному стратегії де якість не принципова) + необхідність набирати текст по роботі.
1. Хочу спробувати отримати той самий кайф від механічної клавіатури, про який так багато кажуть, в тому числі в управляємості і кращому "відклику тактильному" від клавіатури в іграх.
2. Хочу мати зручний, і максимально доступний без прикладання значних розумових зусиль софт для налаштування всяких макросів ітд.
3. НЕ хочу ніяк довбатися з клавіатурою. Взагалі. Ніяк її змазувати, нічого там міняти, не підфарбовувати кнопки, нічого такого не хочу робити - мені занять вистачає.
4. Ергономіка - має значення! Підставка для рук, яка на жаль пооблазила - для мене важлива.
5. Хочу щоб воно прослужило довго і якісно, а не розчарувало через рік-два тим, що щось почне западати, відпадати, не натискатися, тощо.