Для людей які грають тільки ААА тайтли на не топових ВК - це, можливо, вагомий аргументTetronga: ↑ 16.12.2024 00:49 Можна тихо посміятись з того, що люди всерйоз розводять срач про найліпший милоапскейл? Дякую.

Для людей які грають тільки ААА тайтли на не топових ВК - це, можливо, вагомий аргументTetronga: ↑ 16.12.2024 00:49 Можна тихо посміятись з того, що люди всерйоз розводять срач про найліпший милоапскейл? Дякую.
Вы только случайно не посмотрите описание рендера картинки в играх, а то ведь узнаете, что там всегда были промежуточные разрешения того или иного буфера, каскад этих буферов с понижающимся разрешением и так далее. Смысл выражения "нативная картинка", скажем так, несколько поблекнет. Очень мягко говоря.Tetronga: ↑ 16.12.2024 00:49Напевне саме для того прогрес і йшов, щоб замість нативної картинки або dsr грати в милоапскейл на новеньких відеокартах.![]()
Я перечислил игры что сам играл и тестировал ручками апскейлеры, ксес в статике хорош но в динамике на амд картах не торт. Вот пример из сх2 где волосы и мелкие детали на фср явно лучше работают + в движении все отлично с фрейм геном и имеет отличный импут лаг, также и с фф16 и харайзеном с год оф вар. Мигающие края и на ТАА в нативе есть но не сказал что мыло длсс этл лучший компромисс к перешарпленому фср но лучше шарп чем мыло имхо. Партикулы да, на фср кал полный тут без спору. Зато на уровне дров есть фср1.0 вместо блилейного скейлера с хорошим качеством для старых игрушек, в принца персии недавно проходил отлично смотритсяEnjthesilence: ↑ 15.12.2024 23:29
Майже кожна з названих тобою ігор не має підтримки XESSВ бг3 фср нормально виглядає? шимерінг на рослинності не заважає, да й XESS там нема, длсс він програє там без шансів. короче, зрозуміло з тобою, хоч і не тобі питання ставив
А почему нет, это вам теперь не полутора кратная разница в чипе как была между 4080 и 4090, теперь она тупо двукратная, а вдвое больший чип стоит обычно даже чуть больше чем в два раза из-за больших потерь на браке, увидите, теперь разница в цене между топом и предтопом вырастет, если не появится промежуточный чип типа 5080ти.maxud_b: ↑ 15.12.2024 14:14А хто казав про різницю в ціні в 2 рази? Я очікую $2000 за 5090 і $1500 за 5080. Не дивно що в такому поспіху звертають виробництво середього і топового сигменту 40**. Бо на мою думку буде щось 4070s = 5070, 5080 = 4080ті а ціна буде в 1.5 рази вище.Melofon: ↑ 15.12.2024 13:53 Я уже выше написал что такая глупая логика не работает, особенно здесь когда между предтопом и топом будет двукратная разница в цене![]()
давайте так, 1600$ за 4090 было уже чем-то очень мифическим, в реальности карты стоили дороже. Сейчас цена будет просто 2000 плюс интерес продаванов. Это ожидаемо, учитывая что теперь 32гб врам вместо 24.Melofon: ↑ 16.12.2024 07:04А почему нет, это вам теперь не полутора кратная разница в чипе как была между 4080 и 4090, теперь она тупо двукратная, а вдвое больший чип стоит обычно даже чуть больше чем в два раза из-за больших потерь на браке, увидите, теперь разница в цене между топом и предтопом вырастет, если не появится промежуточный чип типа 5080ти.maxud_b: ↑ 15.12.2024 14:14
А хто казав про різницю в ціні в 2 рази? Я очікую $2000 за 5090 і $1500 за 5080. Не дивно що в такому поспіху звертають виробництво середього і топового сигменту 40**. Бо на мою думку буде щось 4070s = 5070, 5080 = 4080ті а ціна буде в 1.5 рази вище.
И какая ещё 4080ти?![]()
Что тут не понятного ? Инвесторам надо стрелочки в гору вот и будут доить китов.Shaolin_Style: ↑ 16.12.2024 10:48давайте так, 1600$ за 4090 было уже чем-то очень мифическим, в реальности карты стоили дороже. Сейчас цена будет просто 2000 плюс интерес продаванов. Это ожидаемо, учитывая что теперь 32гб врам вместо 24.Melofon: ↑ 16.12.2024 07:04
А почему нет, это вам теперь не полутора кратная разница в чипе как была между 4080 и 4090, теперь она тупо двукратная, а вдвое больший чип стоит обычно даже чуть больше чем в два раза из-за больших потерь на браке, увидите, теперь разница в цене между топом и предтопом вырастет, если не появится промежуточный чип типа 5080ти.
И какая ещё 4080ти?![]()
Цікаво, який конфіг у автора даного повідомлення. Бо зазвичай таке пишуть люди із якимись древніми відеокартами, які, по суті, хорошу графіку хіба що на YouTube бачили))Tetronga: ↑ 16.12.2024 00:49 Можна тихо посміятись з того, що люди всерйоз розводять срач про найліпший милоапскейл? Дякую.
Напевне саме для того прогрес і йшов, щоб замість нативної картинки або dsr грати в милоапскейл на новеньких відеокартах.![]()
![]()
А для чего еще шел прогресс? Я вот с детства мечтал когда включу наконец апскейлер и смогу насладиться этим божественным графоном. А лучи мне только снились.Tetronga: ↑ 16.12.2024 00:49 Напевне саме для того прогрес і йшов, щоб замість нативної картинки або dsr грати в милоапскейл на новеньких відеокартах.![]()
![]()
Для такого ФПС треба вже не карта, а потужний CPU. В мене 4К 144Гц монітор і в 99,999% ігор я можу грати в натив із високою герцовкою на ультра налаштуваннях. Ігор, які не витягнуть такі налаштування на даний момент штук 10-15.Люди різні, залізо в них різне, але реальність така, що ті, хто купив собі монітор 4к 200Гц+ має проблему в тому, що відеокарта в сучасних забавках в нативі не може видати адекватний фпс з такою роздільною здатністю.
Наче до апскейлерів всі грали на ультра 240ФПС, а тут почалось)) Грали на низьких налаштуваннях, ще й часто в нерідній роздільній здатності, якщо карта не тягнула.Тому від безвиході кидаються в апскейл
Порівнюють не кількість FPS, а якість картинки. Я на своєму 32'' моніторі не можу побачити різниці між 4К нативом та DLLSQ. Звісно, якщо грати в 1080р на DLLSB/P, різницю буде помітно. Із FSR все набагато гірше - мило.та порівнюють, в якому з апскейлів вдалося витиснути побільше фпс
Я в дитинстві грав на Лоу, ще й в нерідній роздільній здатності в більшості випадків. ФПС був 25-30, якщо повезе. Зараз Ультра РТ 4К 144Гц. Поки одні плачуть, інші отримують задоволення від ігорvsx: ↑ 16.12.2024 12:20 А для чего еще шел прогресс? Я вот с детства мечтал когда включу наконец апскейлер и смогу насладиться этим божественным графоном. А лучи мне только снились.
Потужна, безсмертна рикса588kairo: ↑ 16.12.2024 12:07Цікаво, який конфіг у автора даного повідомлення. Бо зазвичай таке пишуть люди із якимись древніми відеокартами, які, по суті, хорошу графіку хіба що на YouTube бачили))Tetronga: ↑ 16.12.2024 00:49 Можна тихо посміятись з того, що люди всерйоз розводять срач про найліпший милоапскейл? Дякую.
Напевне саме для того прогрес і йшов, щоб замість нативної картинки або dsr грати в милоапскейл на новеньких відеокартах.![]()
![]()
я проходив gta4 в 640x480 з 20 fps і радів життюkairo: ↑ 16.12.2024 12:45Я в дитинстві грав на Лоу, ще й в нерідній роздільній здатності в більшості випадків.
В мене було щось типу 1280 x 720 на Лоу налаштуваннях. Порт ГТА4 був жахливої якості, але сама гра була крутою.phobosse: ↑ 16.12.2024 12:59я проходив gta4 в 640x480 з 20 fps і радів життюkairo: ↑ 16.12.2024 12:45Я в дитинстві грав на Лоу, ще й в нерідній роздільній здатності в більшості випадків.![]()
вот за что я люблю оверы, так это за юмор.Inqizitor2022: ↑ 16.12.2024 12:27 Какая Куртка серьёзная, даже 16 гиг памяти не пожалел на 5070ти, мне даже ржать уже неохота, вот это лохотронище. Видно, что кроме 5090 в 5000 серии видеокарт нет, а, учитывая цену, и 5090 помойная карта.![]()
Грали, але таки почалось! Бо такого засилля "ігрових" моніторів 2к - 4к з купою Гц колись не було, але в якийсь момент почалося і зараз це стало нормою. Тому апскейл і пошуки кращого апскейла.Наче до апскейлерів всі грали на ультра 240ФПС, а тут почалось)) Грали на низьких налаштуваннях, ще й часто в нерідній роздільній здатності, якщо карта не тягнула.
Так грайте на Full-HD 60Гц моніторі, і жодні апскейлери вам не знадобляться навіть із картою середнього рівня. Апскейлери — це просто ще один інструмент для налаштування гри під ваше залізо. У типових іграх є десятки налаштувань, які дозволяють погіршити якість візуалу задля підвищення продуктивності. Хочете грати на ультра? Купуйте топові картки. Так було завжди. Єдине, що змінилося, — це ціни на відеокарти через низьку конкуренцію, майнінг і ШІ-бум.AlienFighter: ↑ 16.12.2024 15:08 kairoГрали, але таки почалось! Бо такого засилля "ігрових" моніторів 2к - 4к з купою Гц колись не було, але в якийсь момент почалося і зараз це стало нормою. Тому апскейл і пошуки кращого апскейла.Наче до апскейлерів всі грали на ультра 240ФПС, а тут почалось)) Грали на низьких налаштуваннях, ще й часто в нерідній роздільній здатності, якщо карта не тягнула.
daesz: ↑ 16.12.2024 00:43Качав сталкера (ще коли мав 7800хт) потестити ФГ. Додам що з хесс ексесс дуже сильно флікерять тіні та освітлення. Це тупо не грабельний експірієнс. І це я тестив натив ефесар/теесар/ексесс, на 4070с перетестив всі 4 включно з длаа - і ексесс все так же флікерить тінями та освітленням. Незнаю як в інших іграх, я рідко переключаю із натива.
"отличний инпутлаг" з фреймгеном, ок, далі не читатимуman1242: ↑ 16.12.2024 03:36Я перечислил игры что сам играл и тестировал ручками апскейлеры, ксес в статике хорош но в динамике на амд картах не торт. Вот пример из сх2 где волосы и мелкие детали на фср явно лучше работают + в движении все отлично с фрейм геном и имеет отличный импут лаг, также и с фф16 и харайзеном с год оф вар. Мигающие края и на ТАА в нативе есть но не сказал что мыло длсс этл лучший компромисс к перешарпленому фср но лучше шарп чем мыло имхо. Партикулы да, на фср кал полный тут без спору. Зато на уровне дров есть фср1.0 вместо блилейного скейлера с хорошим качеством для старых игрушек, в принца персии недавно проходил отлично смотритсяEnjthesilence: ↑ 15.12.2024 23:29
Майже кожна з названих тобою ігор не має підтримки XESSВ бг3 фср нормально виглядає? шимерінг на рослинності не заважає, да й XESS там нема, длсс він програє там без шансів. короче, зрозуміло з тобою, хоч і не тобі питання ставив
Вчера играл в резик3 включил фср 1
мыло адовое но через дрова работает в сотни раз по качеству лучше даже чем в сталкере 2
лишний раз показывает что все зависит от разрабов и интеграции в играх
ну то продадуть іншу, тим паче, що вже штати вводять квоти)))Azerty: ↑ 15.12.2024 23:41Не порве 80 карта 90 тому що її буде не можливо продати в КитаїFastBullet: ↑ 15.12.2024 23:11
ну ви такий цікавий
1. по-перше для змагань з 4070 все ще інсує за 14-15к 6800ХТ
2. клозетка - це ще ті бариги, хоча інші не кращі
3. а чи ви не здогадуєтесь що за В580 з'явиться В780 і можливо вже наступить на горло 4070???
4. ні, не Володя
5.ну ви може й живете у 2024, але ж сьогодні 15 грдуня, я ні на що не натякаю)) і вже через місяць нові карти, при наймі анонс
Тому, якщо за традицією 80 карта порве 90 карту минулого покоління, то ціна на 4090 вже аж ніяк не втримається![]()
![]()
![]()
Ні, не можна сміятись...бо напрсавді якщо ти звичайний дурень, то звісно можно і сміятись...але картина така що завдяки апскейлерам можна грати в найсучасніші ігри на картах рівня 2070/5700ХТ, бо краще мати трохи мильну кратинку, аніж постійні лаги і смикання...та й ніхто не примушує використовувати апскейлери, а ти купуй звісно 4090, ми за тебе будемо раді))Tetronga: ↑ 16.12.2024 00:49 Можна тихо посміятись з того, що люди всерйоз розводять срач про найліпший милоапскейл? Дякую.
![]()