так хомяки или уважающие себя люди?)man1242: ↑ 15.12.2024 22:24 чтоб такие же хомяки ради киберпанка бежали и покупали ртх 4000 по 8-12гб
Останні статті і огляди
Новини
Розкрито характеристики відеокарти GeForce RTX 5070 Ti: графічний процесор GB203-300 та 16 ГБ GDDR7
-
vsx
Member
-
man1242
Member
Длсс это премиальный апскейлер которого у амд нету, запускаем киберпанк ... .vsx: ↑ 15.12.2024 22:45так хомяки или уважающие себя люди?)man1242: ↑ 15.12.2024 22:24 чтоб такие же хомяки ради киберпанка бежали и покупали ртх 4000 по 8-12гб
-
vsx
Member
Неправда. В играх в которые я играл fsr не всегда был хуже xess. Чаще наоборот.Enjthesilence: ↑ 15.12.2024 22:39 ахах, "ломают умышлено", чому інтелевський xess не ломають умішлєно? фср найгірший апскейлер з усіх можливих, жодної гри де він виглядає краще за длсс чи xess, це ж скільки нвідія чумаданов занесла, ще ржу коли в гру додають сторонню підтримку длсс модами, а вона все ще краще виглядає за фср
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
И?man1242: ↑ 15.12.2024 22:47 Длсс это премиальный апскейлер которого у амд нету, запускаем киберпанк ... .
А что мне с того киберпанка, я эту игру вообще не люблю.
-
Enjthesilence
Member
Вірю. Назови хоча б 3 такі гри, де фср не виглядає як шмат мерехтливого чогось, ще й виглядає краще за xessvsx: ↑ 15.12.2024 22:59Неправда. В играх в которые я играл fsr не всегда был хуже xess. Чаще наоборот.Enjthesilence: ↑ 15.12.2024 22:39 ахах, "ломают умышлено", чому інтелевський xess не ломають умішлєно? фср найгірший апскейлер з усіх можливих, жодної гри де він виглядає краще за длсс чи xess, це ж скільки нвідія чумаданов занесла, ще ржу коли в гру додають сторонню підтримку длсс модами, а вона все ще краще виглядає за фср
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:И?man1242: ↑ 15.12.2024 22:47 Длсс это премиальный апскейлер которого у амд нету, запускаем киберпанк ... .
-
FastBullet
Member
ну ви такий цікавийkairo: ↑ 15.12.2024 21:567800ХТ на Розетці на 3к грн дешевше за 4070, що логічно, враховуючи її недоліки.По-друге, давайте подивимось скільки коштує 7800ХТ чи 7700ХТ, тому ціна 8800ХТ може бути такою самою, питання саме про її реальну швидкодію…На даний момент Інтел викатив лише конкурента 4060. Тобто, нове покоління Інтел буде конкурувати із старим поколінням Нвідії. І ми ще не знаємо реальні ціни в магазинах.Ну і по-третє, так чи інакше, рано чи пізно, то Інтел напише дрова, та випустить нові картиВолодя?))Тому якщо ще рік чи два продавати те саме, то вже інтел буде топовою картоюМи поки що живемо в 2024-му.Тому як мінімум в 2026 році за 30к (700-800 баксів) грн за попукану 4070 тільки нуб сможе віддати.
1. по-перше для змагань з 4070 все ще інсує за 14-15к 6800ХТ
2. клозетка - це ще ті бариги, хоча інші не кращі
3. а чи ви не здогадуєтесь що за В580 з'явиться В780 і можливо вже наступить на горло 4070???
4. ні, не Володя
5.ну ви може й живете у 2024, але ж сьогодні 15 грдуня, я ні на що не натякаю)) і вже через місяць нові карти, при наймі анонс
Тому, якщо за традицією 80 карта порве 90 карту минулого покоління, то ціна на 4090 вже аж ніяк не втримається

-
Volodya811
Member
Внесу правку. Не не можуть запропонувати, а НЕ хочуть запропонувати. Немає жодних проблем для АМД знизити ціну, продавати з мінімальною маржею, але тримати свою частку ринку. Проте, Ліза цього робити не хоче. Їй краще перечекати 1-2 роки до виходу нового покоління від АМД, чим привчати людей до нормальних цін на відеокарти.kairo: ↑ 15.12.2024 18:17Тут варто дякувати Лізі. NVIDIA діє так, як діяла б будь-яка інша компанія в умовах, коли попит перевищує пропозицію, а конкуренти не можуть запропонувати гідні продукти.vsx: ↑ 15.12.2024 17:56 поэтому 5050 наше фсе. Спасибо тебе дядя Хуанг что сделал гейминг таким доступным.
-
man1242
Member
Enjthesilence: ↑ 15.12.2024 23:06Вірю. Назови хоча б 3 такі гри, де фср не виглядає як шмат мерехтливого чогось, ще й виглядає краще за xessvsx: ↑ 15.12.2024 22:59
Неправда. В играх в которые я играл fsr не всегда был хуже xess. Чаще наоборот.
Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
И?
Релизы сони как минимум + дельтафорс, фф16, балдур гейт3 даже, резик4
-
den888
Member
А шо не так? Зараз в мене nvidia, до цього був 290x, який тримався років 7-8. Коли його «колега» по рокам - GeForce 970ti перетворився в гарбуза. До 290x був GeForce 560ti, ще раніше теж була nvidia аж до riva128. Просто я обʼєктивно дивлюся, dlss та rtx це круто, а обрізок чипу, 16гб хай і ddr7, та 350вт це так собі. Чи це мастхев/бестбай?man1242: ↑ 15.12.2024 22:38Удачи в покупке пмдden888: ↑ 15.12.2024 22:32 Ох холли щит. Урізаний чип та 350вт? Я не дивився в сторону радеонів останні покоління, із-за трасування та жору, а зараз … навіть не знаю. Була ідея замінити 3070 на 5080/5070ti/5070. Виходить в 5070 знову 192біта. Поки розчарування, треба чекати новин від amd.![]()
-
man1242
Member
Ну если денег много то бест бай но тот же индиана уже с этими технологиями уже упирается в 16гб буфер, если бабки это пыль это другое но не стоит забывать что икс бокс сериас сс лучше чем любой пкden888: ↑ 15.12.2024 23:21А шо не так? Зараз в мене nvidia, до цього був 290x, який тримався років 7-8. Коли його «колега» по рокам - GeForce 970ti перетворився в гарбуза. До 290x був GeForce 560ti, ще раніше теж була nvidia аж до riva128. Просто я обʼєктивно дивлюся, dlss та rtx це круто, а обрізок чипу, 16гб хай і ddr7, та 350вт це так собі. Чи це мастхев/бестбай?

-
Enjthesilence
Member
man1242: ↑ 15.12.2024 23:18Enjthesilence: ↑ 15.12.2024 23:06
Вірю. Назови хоча б 3 такі гри, де фср не виглядає як шмат мерехтливого чогось, ще й виглядає краще за xess
Релизы сони как минимум + дельтафорс, фф16, балдур гейт3 даже, резик4
Майже кожна з названих тобою ігор не має підтримки XESS

-
Azerty
Member
Не порве 80 карта 90 тому що її буде не можливо продати в КитаїFastBullet: ↑ 15.12.2024 23:11ну ви такий цікавийkairo: ↑ 15.12.2024 21:56
7800ХТ на Розетці на 3к грн дешевше за 4070, що логічно, враховуючи її недоліки.
На даний момент Інтел викатив лише конкурента 4060. Тобто, нове покоління Інтел буде конкурувати із старим поколінням Нвідії. І ми ще не знаємо реальні ціни в магазинах.
Володя?))
Ми поки що живемо в 2024-му.
1. по-перше для змагань з 4070 все ще інсує за 14-15к 6800ХТ
2. клозетка - це ще ті бариги, хоча інші не кращі
3. а чи ви не здогадуєтесь що за В580 з'явиться В780 і можливо вже наступить на горло 4070???
4. ні, не Володя
5.ну ви може й живете у 2024, але ж сьогодні 15 грдуня, я ні на що не натякаю)) і вже через місяць нові карти, при наймі анонс
Тому, якщо за традицією 80 карта порве 90 карту минулого покоління, то ціна на 4090 вже аж ніяк не втримається![]()
![]()
![]()
-
vsx
Member
Пожалуйста. ghost of tsushima, god of war ragnarok, silent hill 2. это те которые я сходу вспомнил т.к. недавно играл. разумеется их большеEnjthesilence: ↑ 15.12.2024 23:06 Вірю. Назови хоча б 3 такі гри, де фср не виглядає як шмат мерехтливого чогось, ще й виглядає краще за xess
-
Enjthesilence
Member
Silent hill 2. FSR виглядає краще за XESS? в якому місці? у фср найгірший шимерінг з усіх варіантів, xess стабільніший.vsx: ↑ 15.12.2024 23:43Пожалуйста. ghost of tsushima, god of war ragnarok, silent hill 2. это те которые я сходу вспомнил т.к. недавно играл. разумеется их большеEnjthesilence: ↑ 15.12.2024 23:06 Вірю. Назови хоча б 3 такі гри, де фср не виглядає як шмат мерехтливого чогось, ще й виглядає краще за xess
гоуст оф цусіма ну тут що фср, що хесс виглядає погано, але це гарна імплементація фср? графічні артефакти найгірші
Год оф вар теж саме, що й з цусімою, найгірші артефакти і проблеми з партиклями.
але дякую, ти хочаб приклади навів де є XESS
-
kairo
Member
Де ви такі ціни бачили? На барахолці?) На Хотлайні від 19к за стару карту, яка жере на 50% більше. І це ще не факт, що вона в наявності є, там дві чи три штуки в продажі.1. по-перше для змагань з 4070 все ще інсує за 14-15к 6800ХТ
Нормальний магаз. Купу разів робив повернення без будь яких проблем. Але не про це мова.2. клозетка - це ще ті бариги, хоча інші не кращі
Може з'явиться, а може і не з'явиться. Поки навіть слухів немає про неї.3. а чи ви не здогадуєтесь що за В580 з'явиться В780 і можливо вже наступить на горло 4070???
По традиції в четвертому поколінні мала вийти 4080ті із характеристиками близькими до 4090, але набагато кращою ціною. Натомість вийшла 4080С, яка майже не відрізнається від звичайної 4080. 5080 може виявитись слабшою за 4090 або +- такою ж. Але в неї буде 16ГБ ВРАМ, що не дасть їй конкурувати із 4090 із її 24ГБ. Роздуті ціни останньої пов'язані із ШІ, де в першу чергу треба пам'ять.Тому, якщо за традицією 80 карта порве 90 карту минулого покоління, то ціна на 4090 вже аж ніяк не втримається
-
vsx
Member
у меня видеокарта амд и я всегда включаю апскейлеры в игре и сравниваю качество. Но если ты в свою голову вбил что xess априори всегда лучше то разговаривать с тобой бесполезно.
-
Enjthesilence
Member
Я зрозумів, що в тебе АМД, я також маю змогу тестити апскейлери у грі, але на відмінну від тебе маю змогу потестити всі одразу. Я скинув тобі пруф в тобою названних іграх, де твій ФСР далеко не найкращий вибір, чого ти ображаєшся? ну лайно твій фср, що робити? Ну от всім це зрозуміло, в кожному тесті від діджітал фаундрі, чи бенчмаркінга, фср ну не дотягує, але вам це чомусь важко прийняти, хто це бачить вже вигадує якісь дивні історії про нвідія, яка заносить всім розробникам, щоб вони фср душили, чому інтел не душать, а тільки амд? та то інша історія. Ти ж сам на мої слова перший написав, що я брехун, я тебе нічого не запитував, але коли скинув пруфи, ми вже даємо заднюvsx: ↑ 15.12.2024 23:59у меня видеокарта амд и я всегда включаю апскейлеры в игре и сравниваю качество. Но если ты в свою голову вбил что xess априори всегда лучше то разговаривать с тобой бесполезно.
-
vsx
Member
Я в эти игры все играл и сам настраи вал графику и отчетливо видел что там лучше что не лучше. Мне эти ролики из ютуба до одного места. Если бы xess был во всех играх лучше, я бы везде ставил его, я себе хуже делать не буду. Но это не так. И FSR версии 3.1 это далеко не лайно.Enjthesilence: ↑ 16.12.2024 00:01 Я зрозумів, що в тебе АМД, я також маю змогу тестити апскейлери у грі, але на відмінну від тебе маю змогу потестити всі одразу. Я скинув тобі пруф в тобою названних іграх, де твій ФСР далеко не найкращий вибір, чого ти ображаєшся? ну лайно твій фср, що робити? Ну от всім це зрозуміло, в кожному тесті від діджітал фаундрі, чи бенчмаркінга, фср ну не дотягує, але вам це чомусь важко прийняти, хто це бачить вже вигадує якісь дивні історії про нвідія, яка заносить всім розробникам, щоб вони фср душили, чому інтел не душать, а тільки амд? та то інша історія. Ти ж сам на мої слова перший написав, що я брехун, я тебе нічого не запитував, але коли скинув пруфи, ми вже даємо задню
-
Enjthesilence
Member
Добре, переконав.vsx: ↑ 16.12.2024 00:09Я в эти игры все играл и сам настраи вал графику и отчетливо видел что там лучше что не лучше. Мне эти ролики из ютуба до одного места. Если бы xess был во всех играх лучше, я бы везде ставил его, я себе хуже делать не буду. Но это не так. И FSR версии 3.1 это далеко не лайно.Enjthesilence: ↑ 16.12.2024 00:01 Я зрозумів, що в тебе АМД, я також маю змогу тестити апскейлери у грі, але на відмінну від тебе маю змогу потестити всі одразу. Я скинув тобі пруф в тобою названних іграх, де твій ФСР далеко не найкращий вибір, чого ти ображаєшся? ну лайно твій фср, що робити? Ну от всім це зрозуміло, в кожному тесті від діджітал фаундрі, чи бенчмаркінга, фср ну не дотягує, але вам це чомусь важко прийняти, хто це бачить вже вигадує якісь дивні історії про нвідія, яка заносить всім розробникам, щоб вони фср душили, чому інтел не душать, а тільки амд? та то інша історія. Ти ж сам на мої слова перший написав, що я брехун, я тебе нічого не запитував, але коли скинув пруфи, ми вже даємо задню
-
daesz
Member
Качав сталкера (ще коли мав 7800хт) потестити ФГ. Додам що з хесс ексесс дуже сильно флікерять тіні та освітлення. Це тупо не грабельний експірієнс. І це я тестив натив ефесар/теесар/ексесс, на 4070с перетестив всі 4 включно з длаа - і ексесс все так же флікерить тінями та освітленням. Незнаю як в інших іграх, я рідко переключаю із натива.Enjthesilence: ↑ 16.12.2024 00:11Добре, переконав.vsx: ↑ 16.12.2024 00:09
Я в эти игры все играл и сам настраи вал графику и отчетливо видел что там лучше что не лучше. Мне эти ролики из ютуба до одного места. Если бы xess был во всех играх лучше, я бы везде ставил его, я себе хуже делать не буду. Но это не так. И FSR версии 3.1 это далеко не лайно.
-
Tetronga
Member
Можна тихо посміятись з того, що люди всерйоз розводять срач про найліпший милоапскейл? Дякую.
Напевне саме для того прогрес і йшов, щоб замість нативної картинки або dsr грати в милоапскейл на новеньких відеокартах.

Напевне саме для того прогрес і йшов, щоб замість нативної картинки або dsr грати в милоапскейл на новеньких відеокартах.