Останні статті і огляди
Новини
Перші подробиці The Witcher IV
-
Барбарис
Member
erazel, згідно ЛОРу по книгах на неї зілля діяли навіть сильніше ніж на відьмаків.
Це інтерв'ю цікаве - може нарешті зроблять РПГ з Відьмака.
Це інтерв'ю цікаве - може нарешті зроблять РПГ з Відьмака.
-
dead_rat
Member
Kib: ↑ 15.12.2024 15:54На моменті фінта з ціпком в мене флешбек на першу частину стався, перший же сінематик де він стригу б'є.dead_rat: ↑ 15.12.2024 14:33Лише фінт з ціпком був чимось новим.
Тисяча чортів, ти правий!
-
unique-neon
Member
Таке їм точно не під силу - доведеться не лише нового ГГ вигадувати, але й всі магічки та відьмаки йдуть лісом.erazel: ↑ 15.12.2024 15:29Але нагрома було на ГГ тягнути Цірі не уявляю. Історія була б куди цікавішою і новішою якби була про зовсім нову людину, адже можна було б розповісти зовсім нову історію ні в чому себе не обмежуючи.
-
GreenMile
Member
Оце розвели плач про ГГ, блін, я б грав, навіть якби головним персонажем була Плотва, а людям Цирі не подобається
-
Lekrs
Member
Цирі подобається, не подобається ось цей вот ботоксний бабовоїн...GreenMile: ↑ 15.12.2024 17:14 Оце розвели плач про ГГ, блін, я б грав, навіть якби головним персонажем була Плотва, а людям Цирі не подобається
-
Hemul
Member
В 3 часть не играли похоже? Советую сыграть и вы узнаете что потерянные знания успешно нашлись.Nekros: ↑ 15.12.2024 11:46Що пояснили? Чому мутації? Чому дорослі та дівчата помирали після іспиту трав? Чому раптово знайшовся втрачене знання про мутацію? Чому відьмачі знаки юзає а не магію? Чому нема здібностей з телепортом? Чому школа рисі якої не існує? Чому у неї пика ботоксна?alextampa: ↑ 15.12.2024 11:05 І ще один про мутації завів ... Почитайте, що розробник в інтерв'ю сказав, там це пояснено
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Чорним по білому в цій новині все вказано
А пояснення мабуть типу ну ми так зробили тому що хочемо бачити її сильною та незалежною от і все
-
avuremybe
Member
Новєйший. Прямо як у першому відьмаку.dead_rat: ↑ 15.12.2024 14:33Лише фінт з ціпком був чимось новим.
-
erazel
Member
От не памятаю, нажаль, книги читав ще на початку 2010-х років. Вже спогаду дуже розмиті, лише загальну канву сюжету памятаю, і трішки другорядних подій.Барбарис: ↑ 15.12.2024 16:21 erazel, згідно ЛОРу по книгах на неї зілля діяли навіть сильніше ніж на відьмаків.
-
dead_rat
Member
Так, мені вже ткнули цим. Сам не розумію як забувavuremybe: ↑ 15.12.2024 18:15Новєйший. Прямо як у першому відьмаку.dead_rat: ↑ 15.12.2024 14:33Лише фінт з ціпком був чимось новим.
-
Hemul
Member
Если уж на то пошло, то ботокс разглаживает морщины и все такое, а не увеличивает размер скул и челюсти. Так что не ботоксная она.Lekrs: ↑ 15.12.2024 17:25Цирі подобається, не подобається ось цей вот ботоксний бабовоїн...GreenMile: ↑ 15.12.2024 17:14 Оце розвели плач про ГГ, блін, я б грав, навіть якби головним персонажем була Плотва, а людям Цирі не подобається
-
erazel
Member
Та чому ж, світ той самий, просто розповісти про відьмака в Зеріканїї чи Офірі. Ну або десь на глибокому півдні Нільфгаарду. Ну відьмака щоб назва гри відповідала суті , а так то можна й про якогоь найманця чи ще когось.unique-neon: ↑ 15.12.2024 16:53 Таке їм точно не під силу - доведеться не лише нового ГГ вигадувати, але й всі магічки та відьмаки йдуть лісом.
Просто є ж купа земель і часових епох мало описаних в книгах. То ж який простір для творчості. Нафіга топтатися по тих самих землях і з жорстко прописаними персонажами. Краще б було віднестися фантазією кудись далеко що в просторі що в часі. Де що б ти не написав то буде канон
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
А збіса вона ботоксна? Жінка як жінка. Мені подобається. Я б на вас подивився якби ви кілька років пошлялись по болотам, спали невідомо де, харчувались невідомо як. ІМХО звичайна жінка,досить симпатична. Не всім ж бути як ляльки малолітні.Lekrs: ↑ 15.12.2024 17:25 Цирі подобається, не подобається ось цей вот ботоксний бабовоїн...
Ну і це, для референсу подивіться на жінок в ЗСУ, ну тих хто на передовій. Теж стомлені і вимучені обличчя. Таке життя краси не додає.
-
Hemul
Member
Всему виной деньги. Люди в массе своей хотят продолжения банкета, тех же персонажей и так далее. Потому в индустрии развлечений царствуют долгоиграющие франшизы с кучей сиквелов, приквелов и вбоквелов.erazel: ↑ 15.12.2024 18:25Та чому ж, світ той самий, просто розповісти про відьмака в Зеріканїї чи Офірі. Ну або десь на глибокому півдні Нільфгаарду. Ну відьмака щоб назва гри відповідала суті , а так то можна й про якогоь найманця чи ще когось.unique-neon: ↑ 15.12.2024 16:53 Таке їм точно не під силу - доведеться не лише нового ГГ вигадувати, але й всі магічки та відьмаки йдуть лісом.
Просто є ж купа земель і часових епох мало описаних в книгах. То ж який простір для творчості. Нафіга топтатися по тих самих землях і з жорстко прописаними персонажами. Краще б було віднестися фантазією кудись далеко що в просторі що в часі. Де що б ти не написав то буде канон
-
erazel
Member
Ну ботокс не розгляджує морщини, а вбиває мімічні мязи. Тому нові морщини не робляться. Кортше, ботокс не укрупнює риси обличчя, а от спірт в надмірній кількості - такHemul: ↑ 15.12.2024 18:25 Если уж на то пошло, то ботокс разглаживает морщины и все такое, а не увеличивает размер скул и челюсти. Так что не ботоксная она.
-
Hemul
Member
Именно что разглаживает, потом что кожа мышцы расслабляются и кожа тоже.erazel: ↑ 15.12.2024 18:30Ну ботокс не розгляджує морщини, а вбиває мімічні мязи. Тому нові морщини не робляться. Кортше, ботокс не укрупнює риси обличчя, а от спірт в надмірній кількості - такHemul: ↑ 15.12.2024 18:25 Если уж на то пошло, то ботокс разглаживает морщины и все такое, а не увеличивает размер скул и челюсти. Так что не ботоксная она.
-
erazel
Member
ну біс зна, я геральта наївся за 7 книг і 3 гри. Можна вже подосліджувати світ з новим персонажем. Як писав вище - щоб автори могли перенестися у просторі і часі.Hemul: ↑ 15.12.2024 18:28 Люди в массе своей хотят продолжения банкета, тех же персонажей и так далее.
Ну або якщо вже так хочеться то піти по шляху анімешки по серіалу та розповісти про молодість та становлення Весеміра. Тут тобі і знаоймі персонажі і розвиток з нуля(РПГшніки ж люблять прогрес розвитку, ні?). А краще про життя якогось іншого відьмака, з молодих років до зрілості. Щоб і історія нова і розвиток з 1 рівня
-
Hemul
Member
Вам намекают что вы используете неправильные с медицинской точки зрения термины для выражения своих негативных эмоций.Lekrs: ↑ 15.12.2024 18:33 Hemul
erazel
Нє, вона виглядає як жінки за 50 після пластики та збільшення губ. Стрьомненько короч....
Отправлено спустя 3 минуты 5 секунд:
Если бы вы были единственным покупателем этой игры или же предоставили CD Projekt RED безвозмездную инвестицию в размере нескольких сотен миллионов долларов, то конечно же к вашему мнению бы прислушались. Но к сожалению им приходиться прислушиваться к мнению миллионов покупателей и ситуации на рынке.erazel: ↑ 15.12.2024 18:33ну біс зна, я геральта наївся за 7 книг і 3 гри. Можна вже подосліджувати світ з новим персонажем. Як писав вище - щоб автори могли перенестися у просторі і часі.Hemul: ↑ 15.12.2024 18:28 Люди в массе своей хотят продолжения банкета, тех же персонажей и так далее.
Ну або якщо вже так хочеться то піти по шляху анімешки по серіалу та розповісти про молодість та становлення Весеміра. Тут тобі і знаоймі персонажі і розвиток з нуля(РПГшніки ж люблять прогрес розвитку, ні?). А краще про життя якогось іншого відьмака, з молодих років до зрілості. Щоб і історія нова і розвиток з 1 рівня
-
Геральт
Member
Як би вона не харчувалась, щелепа масивною від того стати не могла. І в книзі і у В3 тендітна і десь навіть граційна.erazel: ↑ 15.12.2024 18:28 А збіса вона ботоксна? Жінка як жінка. Мені подобається. Я б на вас подивився якби ви кілька років пошлялись по болотам, спали невідомо де, харчувались невідомо як. ІМХО звичайна жінка,досить симпатична. Не всім ж бути як ляльки малолітні.
Ну і це, для референсу подивіться на жінок в ЗСУ, ну тих хто на передовій. Теж стомлені і вимучені обличчя. Таке життя краси не додає.
Вона могла б бути навіть як старша сестра Ксени, якби самі поляки вже не створили її образ у В3. Тому мабуть таке несприйняття
Ну і перед зустріччю з тим чахликом їй таки хтось до губ веслом приклався.
-
Kib
Member
Вони хотіли зробити їй більш мужнє відмацьке обличчя, бо в третій частині вона була занадто тендітна для відьмака, який живе на дорозі і постійно б'ється з почварами. Ну трохи пішли в "пухкість", а як їй умовно зробити більш виразніші риси обличчя? Більше того, навіть з тим що вони зробили, вона виглядає як дуже "зелений" відьмак, напевно в тому і задумка була. А в 3 частині, Цирі має зовнішність чарівниці самоучки. Ну взяти Єніфер з 3 частини перенести в нову, в якій вона відьмак, і не змінювати сильно обличчя, ну це ж смішно буде виглядати, навіть якщо не враховувати історію того ким вона була.Геральт: ↑ 15.12.2024 18:43Як би вона не харчувалась, щелепа масивною від того стати не могла. І в книзі і у В3 тендітна і десь навіть граційна.erazel: ↑ 15.12.2024 18:28 А збіса вона ботоксна? Жінка як жінка. Мені подобається. Я б на вас подивився якби ви кілька років пошлялись по болотам, спали невідомо де, харчувались невідомо як. ІМХО звичайна жінка,досить симпатична. Не всім ж бути як ляльки малолітні.
Вона могла б бути навіть як старша сестра Ксени, якби самі поляки вже не створили її образ у В3. Тому мабуть таке несприйняття
Ну і перед зустріччю з тим чахликом їй таки хтось до губ веслом приклався.
-
erazel
Member
Не поняв, а я що не середньостатистичний споживач? Таких я як багато. Ну може не всі книги читали, але то вже таке. За 3 гри вже наситились Геральтом .МОя думка - вийде гра з Геральтом- норм, вийде з іншим персонажем - теж норм. Аби сюжет і світ були на рівні.Hemul: ↑ 15.12.2024 18:37 Но к сожалению им приходиться прислушиваться к мнению миллионов покупателей и ситуации на рынке.
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Ей, не можна так про свою прийомну дочку.Геральт: ↑ 15.12.2024 18:43 Ну і перед зустріччю з тим чахликом їй таки хтось до губ веслом приклався.