Перші подробиці The Witcher IV

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Draqoon
Member

Повідомлення

Але ж гервант не був нейтральним у іграх :gigi:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

mrigi: 15.12.2024 12:53 Оо, то тепер протагоніст баба, тобто головного героя, з яким ігроки себе асоціюють, десь посеред гри буде пердоліти волохатий амбал.
Оце пердаки у нетолерантних порве :laugh: :lol:
головний герой буквально всю 3ю частину гри нив, що він вже занадто старий для цього лайна і отримав нарешті свій спокій у корво б'янко. якщо, хтось тут читав книги, то про цирі там більше написано ніж за геральта, тому більш ніж логічно робити її центральним героєм саги
Scoffer
Member

Повідомлення

Alligator: 15.12.2024 12:50Ага, а ще відьмаки тупі та Геральт не пам'ятає як збирав інгредієнти для випробування травами, там не було Йеннифер яка й керувала цим процесом, та взагалі думали, що то Цирі, а з'явився Аваллак'х. Весемір напевно все життя кадрив мамзелей тому ніде не занотував сам процес якщо у інших амнезія, і ніяких нотатків від інших школ немає й т.д й т.п., єдине, що сценаристам було лінь та вони таки "опа, Цирі пройшла випробування, а як то не до нас, ми в сауну поїхали".
Вони там не відтворили випробування травами і не зробили відьмака, а замутили процес ідентичний натуральному одного з етапів, але не такий самий. Як зробити відьмака станом на фінал 3ї частини не знає ніхто.

Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
Та і станом на книги також.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

mrigi: 15.12.2024 12:53 Оо, то тепер протагоніст баба, тобто головного героя, з яким ігроки себе асоціюють, десь посеред гри буде пердоліти волохатий амбал.
Ну гаразд, вмовили!
-Нова лже-футанарі-Цирі! І в її ліжку - будуть тільки найвродливіші дівчата з усього континенту!
-А чого ви хотіли! - Вона ж Ельдер-бл*дь, а на дівчат в них от такі мутації!
-Все канон, камера - знято!
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

erazel: 15.12.2024 12:23А ще вона має АК102
я б не проти якби у неї був HMG з Crysis-у :) :up: :beer:
а всякі там ак - то всьо фігня
mrigi
Member

Повідомлення

Захар Беркут
Та да, скоріш за все якесь лєсбо зафігачать шоб не перегрівати планету зайвим паланням
Sanьka
Member

Повідомлення

mrigi: 15.12.2024 12:53, десь посеред гри буде пердоліти волохатий амбал.
А може вона його, і тобі треба буде швидше натискати клавіші щоб .....ну ти зрозумів :rotate:
mrigi: 15.12.2024 13:23, скоріш за все якесь лєсбо зафігачать
:super:
Kassatka
Member

Повідомлення

Ну це буде для мене четверта гра з серії однозначно мастхев до проходження :super: на Ютубі та Твічі поряд з Відьмак 3, Кіберпанк та Сталкер 2.
dead_rat
Member

Повідомлення

erazel: 15.12.2024 12:23 є лише бажання сценаристів робити гру про того самого персонажа з іншим скіном.
:beer:
Повністю згоден, весь трейлер це був 99% Геральт: і поведімка і знаки і зілля і стиль бою.
Лише фінт з ціпком був чимось новим.
Volodymyr1985
Junior

Повідомлення

Доведеться кадрити чародійок Ціріллою... Мені всеодно як вона виглядає, і як пройшла мутації але ж ми вже вирішили її проблеми в попередній частині. І зараз Цірілла це найбанальніший ГГ, якого могли вибрати сценаристи. Ми вже знаємо весь бекграуд, мотивацію і т.д. Значно важче написати сценарій під персонажа, який розкритий значно менше, наприклад Весемир і зародження школи вовка. От вони і вирішили не напружуватися. Є певне розчарування але подивимось, що вийде.
Shiper
Member

Повідомлення

Когось турбує що буде інший рушій, а саме попсовий UE 5? - це ж може вплинути на квести і все те, чим Ведьмак нас захоплював. Доречі, першій Вітчер, як був найкращим серед усіх трьох, так ним і полишився. Хто в нього не грав, реконмендую, очманієте.
Volodymyr1985
Junior

Повідомлення

Shiper: 15.12.2024 14:42 Когось турбує що буде інший рушій, а саме попсовий UE 5? - це ж може вплинути на квести і все те, чим Ведьмак нас захоплював. Доречі, першій Вітчер, як був найкращим серед усіх трьох, так ним і полишився. Хто в нього не грав, реконмендую, очманієте.
Ну, це твоє особисте вподобання. А я пройшовши всі три частини по 2-3 рази, вважаю третю найкращою. Тому, кому як.
Scoffer
Member

Повідомлення

Shiper: 15.12.2024 14:42Доречі, першій Вітчер, як був найкращим серед усіх трьох, так ним і полишився.
Не згоден. Дегенеративна бойова система псує дуже багато кайфу. Та і модельки відверто поганенькі навіть на свій час.
Друга частина теж не альо. Пройти звісно варто просто заради історії, але це точно не топ ні серед рпг, ні серед відьмаків.
dead_rat
Member

Повідомлення

Shiper: 15.12.2024 14:42 Когось турбує що буде інший рушій, а саме попсовий UE 5? - це ж може вплинути на квести і все те, чим Ведьмак нас захоплював. Доречі, першій Вітчер, як був найкращим серед усіх трьох, так ним і полишився. Хто в нього не грав, реконмендую, очманієте.
Грав, пройшов кілька разів, але не розумію в чому він кращий за третю частину
erazel
Member

Повідомлення

unique-neon: 15.12.2024 12:48 Ну вони її просто як доню ростили
Так в Реданії ж, а не в Алабамі :-P

Відправлено через 55 секунд:
Enjthesilence: 15.12.2024 12:49 школа кота - буквально атсасіни, в другу частину напевно не грав, я так розумію
Тільки от школа кота це частина3. а у другій частині Лето з школи ката, тобто змії.

Відправлено через 5 хвилин 27 секунд:
Alligator: 15.12.2024 12:50 Ага, а ще відьмаки тупі та Геральт не пам'ятає як збирав інгредієнти для випробування травами, там не було Йеннифер яка й керувала цим процесом, та взагалі думали, що то Цирі, а з'явився Аваллак'х. Весемір напевно все життя кадрив мамзелей тому ніде не занотував сам процес якщо у інших амнезія, і ніяких нотатків від інших школ немає й т.д й т.п., єдине, що сценаристам було лінь та вони таки "опа, Цирі пройшла випробування, а як то не до нас, ми в сауну поїхали". :rotate:
От чесно, крокодиле, ти б проводив небезпечний процес ,з високою долею летальності, на рідній тобі людині суто по старих спогадах і неповних записах наставника? Щось я сумніваюсь, тут і у досвідчених виживаємість піддослідних була досить низькою.
Та й як вже не раз писали - ШОБИ ШО? От для чого Цірі проходити мутацію? Ні, звісно більша швидкість і т.д. Але ризики сильно перевищують переваги, та й сильні Цірілові сторони далеко не у цьому. Так що особисто я вважаю що піддавання Цірі мутаціям то дурна ідея.
ІМХО сценаристи так вирішили тупо для того щоб гра була дальше про відьмаків і були еліксири, мутації і от це от все. Але нагрома було на ГГ тягнути Цірі не уявляю. Історія була б куди цікавішою і новішою якби була про зовсім нову людину, адже можна було б розповісти зовсім нову історію ні в чому себе не обмежуючи.

Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Ви знаєте, вже стільки ігор грали за дівчат/жінок що якось пофіг на сексизм, ніхто на це увагу не звертає. Аби персонаж був прописаний нормально.
Kassatka
Member

Повідомлення

erazel: 15.12.2024 12:23 Щось мені це нагадує сценаристів 7 і 8 сезонів Гри Престолів -
спойлер
то у них люди телепортуються через весь Вестерос мало не за день, то у них гігантські ланцюги є у армії льодяних ходоків...
Ну нафіга спойлерити :mad: :weep: Я якраз нещодавно скачав перший сезон у максимальній 4K якості з українською озвучкою, ніяк не зберуся почати перегляд...
NST1983
Member

Повідомлення

Я так розумію вийде о 2026 році? :shuffle: :insane:
RomulusXIII
Member

Повідомлення

NeoWar: 15.12.2024 12:37 А у трейлері хтось каже шо то амулет рисі, а не кота? І вдягнена вона у схожий дуже сет школи кота, порівняйте самі:
спойлер
Зображення
Подивіться уважно на медальйон Цирі у трейлері і загугліть медальйон школи кота. Очевидно, що це абсолютно різні школи.
NST1983: 15.12.2024 15:30 Я так розумію вийде о 2026 році? :shuffle: :insane:
Я б зробив ставку на кінець 2027 скоріше.
Востаннє редагувалось 15.12.2024 15:32 користувачем RomulusXIII, всього редагувалось 1 раз.
erazel
Member

Повідомлення

dead_rat: 15.12.2024 15:00 Грав, пройшов кілька разів, але не розумію в чому він кращий за третю частину
Пасторальним колоритом. Графіка там так собі але стилізація досить на рівні.

Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Kassatka: 15.12.2024 15:30 Ну нафіга спойлерити :mad: :weep: Я якраз нещодавно скачав перший сезон у максимальній 4K якості з українською озвучкою, ніяк не зберуся почати перегляд...
Я вам більше скажу, анна кареніна під поїздом загине, а Титанік потоне ;) . Ну сорі, 7 років минуло, вже можна спойлерити :D
Kib
Member

Повідомлення

dead_rat: 15.12.2024 14:33Лише фінт з ціпком був чимось новим.
:lol: На моменті фінта з ціпком в мене флешбек на першу частину стався, перший же сінематик де він стригу б'є.
Відповісти