Выбор ИБП/UPS

Корпуса и источники питания
Відповісти
Автор
Повідомлення
Smok
Member

Повідомлення

Tesseract: 13.12.2024 13:42 У мене також 12В на зарядній станції стабілізовані, причому там реально 12,1. Але основна моя претензія була в тому, що я не бачу ніякої різниці між цим китаєм та hdplex-ом за вчетверо більші гроші. Що тут треба акуратно з напругою на вході, що там.
треба було відкрити спеки та подивитись, там як мінімум вхідна напруга 12-48v зі стабілізацією + нормальне охолодження для 200w бж
звісно це не значить що цей picopsu краще повноцінного БЖ, чи HDPlex hifi dc-atx
oversteve
Member

Повідомлення

Tesseract: 13.12.2024 13:42 Простіше взяти ноут, а не оце все. Причому краще якийсь бізнесовий, з інтегрованою відяхою. Ігри з PicoPSU - це лише резервний варіант.
залежить від того, що за компом треба робити, якщо тупо в браузері сидіти або якась бухгалтерія, то ноут дійсно без варіантів, ну а для чогось серьознішого то не все так райдужно
я теж спочатку сидів і заморочувався з тим, як би то зробити щоб і упс зі зменшеним власним споживанням взяти, і пікопсу, але прикинувши скільки то гемора зрозумів, що простіше взяти батарею на пару Аг більше, щоб то перекрити
Smok
Member

Повідомлення

oversteve: 13.12.2024 14:28
Tesseract: 13.12.2024 13:42 Простіше взяти ноут, а не оце все. Причому краще якийсь бізнесовий, з інтегрованою відяхою. Ігри з PicoPSU - це лише резервний варіант.
залежить від того, що за компом треба робити, якщо тупо в браузері сидіти або якась бухгалтерія, то ноут дійсно без варіантів, ну а для чогось серьознішого то не все так райдужно
я теж спочатку сидів і заморочувався з тим, як би то зробити щоб і упс зі зменшеним власним споживанням взяти, і пікопсу, але прикинувши скільки то гемора зрозумів, що простіше взяти батарею на пару Аг більше, щоб то перекрити
так, нажаль в цю сторону ніхто з виробників великих пк не рухається (хоча може це я не знаю), на відміну від міні-пк, наприклад intel nuc, які можна живити в машині напряму від акума 10-20v
спеціфікації
спойлер
External Power Supply – the board can be powered through a 12-19 V DC connector on the
back panel. The back panel DC connector is compatible with a 5.5 mm/OD (outer diameter)
and 2.5 mm/ID (inner diameter) plug, where the inner contact is +12-19 (±10%) V DC and the
shell is GND. The maximum current rating is 10 A.
Відповісти