Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Filabatya: 12.12.2024 17:55 Якщо ви не будете користуватися стилусом і антиблік не вставив то повертайте. Скоро новий вийде що буде лежати в руці вже як айфон а 16тка спуститься до норм ціни можливо. Візьміть такий як в жінки і хай буде гармонія :gigi:
От і я тому написав , що брати айфона і не паритись :super: :beer:

Народ , та що ви домахались до людини із зарплатою :( ? Чому він щось комусь має доказувати ? Захотів - купив , життя таке , що не знаю що буде завтра . Я от наприклад купляв все із заначки своєї :D і що на домашній бюджет взагалі не вплинуло ( моя навіть не знає , що в мене 15 про макс , думає , що і ультра 2 підробка за 100$ :gigi: — але їй цього не треба ;) ) .
І ніколи не жалійте про свої покупки чи поступки , бо завтра може і не настати :weep:

Вибачте , що відволікся трохи від теми ;) . Автор вище - міняй самсунга . Неси на «нову пошту» і все знімай на відео вплоть до моменту коли його запхають в коробку і все буде добре . Відео це можеш скинути їм в цей магазин , щоб не шукали в дупі меду ;)
Donate
Member

Повідомлення

viperest1: 12.12.2024 18:42
Filabatya: 12.12.2024 17:55 Якщо ви не будете користуватися стилусом і антиблік не вставив то повертайте. Скоро новий вийде що буде лежати в руці вже як айфон а 16тка спуститься до норм ціни можливо. Візьміть такий як в жінки і хай буде гармонія :gigi:
От і я тому написав , що брати айфона і не паритись :super: :beer:

Народ , та що ви домахались до людини із зарплатою :( ? Чому він щось комусь має доказувати ? Захотів - купив , життя таке , що не знаю що буде завтра . Я от наприклад купляв все із заначки своєї :D і що на домашній бюджет взагалі не вплинуло ( моя навіть не знає , що в мене 15 про макс , думає , що і ультра 2 підробка за 100$ :gigi: — але їй цього не треба ;) ) .
І ніколи не жалійте про свої покупки чи поступки , бо завтра може і не настати :weep:

Вибачте , що відволікся трохи від теми ;) . Автор вище - міняй самсунга . Неси на «нову пошту» і все знімай на відео вплоть до моменту коли його запхають в коробку і все буде добре . Відео це можеш скинути їм в цей магазин , щоб не шукали в дупі меду ;)
Айфон це цікаво поки тобі не потрібно щось замість базових задач...
І в тому проблема покупця що він сам не знає що хоче і грошей у нього не те щоб багато (купляти телефон з прицілом на 7 років це пробачте крінж, добре якщо він протягне стільки без ремонту але є достатньо великий шанс що до 7 років він не протягне, це дуже великий термін для техніки) :rotate:
А я як і ти не живеш з ним 10 років і не знаєш його смаки... :rotate:
Купить айфон скаже що не може звикнути до інтерфейсу, фото не ті, а щоб перекинути фото на ПК це теж невеличкий квест, а ще звичного софту з андроїду немає...
viperest1
Member

Повідомлення

Donate
Після покупки в мене був цілий день сексу , щоб все перемістити і налаштувати . Ще два тижні , щоб звикнути і це після 10 років андроїда . Перехід не такий вже і важкий був для мене . Діти теж швидко звикли . Одній дружині якщо чесно було пофігу — головне , щоб добре працював :D
А от стосовно 5-7 років для тел нажаль це дійсно майже не реально , як мінімум деградація батареї і її заміна буде потрібна.
Alexsandr
Member

Повідомлення

luckygamerks: 12.12.2024 13:10
І тепер я ламаю голову, як правильно поступитис.
Хочу почути думки, може поради хто користується, користувався двома системами, можливо я дуже заганяюсь, але це не одна моя зарплата і телефон я беру раз на 7-м років. Чомусь мене переслідує думка, що можливо я з поспіхом помилився.
Зависит от цели. Поставить софт легче ан андроид, да есть "штучный" софт (к примеру график отключения света) . Модификация софта тоже андроид (как вариант расширение функциональности робота-пылесоса). Если не забивать себе никогда голову, айфон, все продумано до вас и по другому, даже если вам очень надо не сделать. Там даже браузер один и куча оболочек с разными названиями.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Alexsandr: 12.12.2024 23:55
luckygamerks: 12.12.2024 13:10
І тепер я ламаю голову, як правильно поступитис.
Хочу почути думки, може поради хто користується, користувався двома системами, можливо я дуже заганяюсь, але це не одна моя зарплата і телефон я беру раз на 7-м років. Чомусь мене переслідує думка, що можливо я з поспіхом помилився.
Зависит от цели. Поставить софт легче ан андроид, да есть "штучный" софт (к примеру график отключения света) . Модификация софта тоже андроид (как вариант расширение функциональности робота-пылесоса). Если не забивать себе никогда голову, айфон, все продумано до вас и по другому, даже если вам очень надо не сделать. Там даже браузер один и куча оболочек с разными названиями.
Айфон для каких то домохозяек, которые ни о чем не запариваются. Если человек увлекается гаджетами то он по любому выберет андроид. Взял я поюзать этот 15 про макс на днях. Это просто жесть. Убогая звонилка, ни записи разговоров, ни заметку оставить. Клонирования нет, например надо мне олх пару аккаунтов и другие приложения нужные для работы, торговли. Управление какое то дебильное, значки подсебя нельзя настроить так как хочешь, папки,как удобно мне,форму, цвет размер.Любой Apk скачал с инета установил себе за сек на андроиде, например с 4pda. Там все через этот дебильный магазин.
Дебилизм короче. Хавайте то что дали называется.Я не хочу к такому фуфлу привыкать, это для терпил каких то реально.
Я не понимаю как такая кастрация всего и вся может нравиться?
Xan Kriegor
Member

Повідомлення

luckygamerks, вам би спочатку визначитись, чого саме ви хочете від смартфону, але, думаю, не будете розчаровані не ультрою, не про максом. Якщо що, то у мене був 15пм, а у дружини - с23у. Єдине - ви таки замахнулися на 5-7 років користування, що, як на мене, аж занадто. Роки 3-4 - більш-менш реальний сценарій.
Bender911
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.12.2024 10:07
Айфон для каких то домохозяек, которые ни о чем не запариваются. Если человек увлекается гаджетами то он по любому выберет андроид. Взял я поюзать этот 15 про макс на днях. Это просто жесть. Убогая звонилка, ни записи разговоров, ни заметку оставить. Клонирования нет, например надо мне олх пару аккаунтов и другие приложения нужные для работы, торговли. Управление какое то дебильное, значки подсебя нельзя настроить так как хочешь, папки,как удобно мне,форму, цвет размер.Любой Apk скачал с инета установил себе за сек на андроиде, например с 4pda. Там все через этот дебильный магазин.
Дебилизм короче. Хавайте то что дали называется.Я не хочу к такому фуфлу привыкать, это для терпил каких то реально.
Я не понимаю как такая кастрация всего и вся может нравиться?
Не згоден про домогосподарок, скоріше про людей які бережуть свій час, готові заплатити за сервіси чи безпеку та відмовились від краденого софту.

Типу свобода без обмежень для тих хто любить 4pda може закінчитись або вкраденими акаунтами, або витрачати час на проблеми з телефоном.
Навіть в Google play постійно міліонами адроїди заражають, а про руснявий 4pda, то взагалі можуть бути варіанти що для наших ip-адрес "цікавого" поставити.
Зовсім недавно черговий раз про 11 млн пристоїв заражених в маркету: https://www.pcmag.com/news/these-2-andr ... play-store

Якшо сильно треба писати розмови, то за гроші на iphone теж є софт, який що найменьше дасть більше довіри що розмова не заливається одночасно на сервер росії/Китая і тд

Взагалі не проти мати андроїд, яким користувався років 7, але точно не заради 4pda чи запису розмов. Є деякий софт, який дійсно відсутній на iPhone, а за гроші на Андроді він дійсно вартує того. Наприклад сканери помилок для авто чи сканери Wi-Fi. Так само є купа проф софту, наприклад для музикантів, який тільки на Iphone.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Bender911: 13.12.2024 12:25

Не згоден про домогосподарок, скоріше про людей які бережуть свій час, готові заплатити за сервіси чи безпеку та відмовились від краденого софту.

Типу свобода без обмежень для тих хто любить 4pda може закінчитись або вкраденими акаунтами, або витрачати час на проблеми з телефоном.
Навіть в Google play постійно міліонами адроїди заражають, а про руснявий 4pda, то взагалі можуть бути варіанти що для наших ip-адрес "цікавого" поставити.
а почему ты считаешь что на 4пда скачивают только краденый софт? Есть люди которые увлекаються кастомизацией своих девайсов и скачивают разные файлы,которые свободно на гитхабе в открытом доступе ,бери редактируй и выкладывай свой мод.Там много разработчиков с Украины сидит .Если ты боишся за свои 1000 гривен ,то тогда конечно стоит задуматься об айфоне))Как по мне то это параноя.За 10 лет ни разу не слышал чтоб кто то поймал вирусняк от известного ув.автора.
viperest1
Member

Повідомлення

Стосовно запису дзвінків - з обновою прошивки запис дзвінків є . Якщо хочеш когось записати , то воно говорить обом , що дзвінок записується ! На андроїді пише втіхаря …
Васильович
Member

Повідомлення

Donate: 12.12.2024 19:12Айфон це цікаво поки тобі не потрібно щось замість базових задач...
Моя базова задача - мати спільний буфер обміну між телефоном та ноутбуком, з коробки та без костилів ;)
snapdragon999
Member

Повідомлення

viperest1: 13.12.2024 12:49 Стосовно запису дзвінків - з обновою прошивки запис дзвінків є . Якщо хочеш когось записати , то воно говорить обом , що дзвінок записується ! На андроїді пише втіхаря …
на андроиде тоже есть предупреждение о записи ,на новых телефонах где гугл звонилка :laugh:
viperest1
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.12.2024 12:50
viperest1: 13.12.2024 12:49 Стосовно запису дзвінків - з обновою прошивки запис дзвінків є . Якщо хочеш когось записати , то воно говорить обом , що дзвінок записується ! На андроїді пише втіхаря …
на андроиде тоже есть предупреждение о записи ,на новых телефонах где гугл звонилка :laugh:
На самсунгу в мене нема . Хоч я лише записую тоді коли дзвоню до лікарки і потрібно запамʼятати, що і коли приймати .
snapdragon999
Member

Повідомлення

viperest1: 13.12.2024 12:54
snapdragon999: 13.12.2024 12:50

На самсунгу в мене нема . Хоч я лише записую тоді коли дзвоню до лікарки і потрібно запамʼятати, що і коли приймати .
если ты не выкладываешь запись на форумах или ютубе ,это не нарушает чьи то права.Хватит уже эту тему мусолить .Ножи тоже не для того чтоб людей резать производят .
Bender911
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.12.2024 12:29

а почему ты считаешь что на 4пда скачивают только краденый софт? Есть люди которые увлекаються кастомизацией своих девайсов и скачивают разные файлы,которые свободно на гитхабе в открытом доступе ,бери редактируй и выкладывай свой мод.Там много разработчиков с Украины сидит .Если ты боишся за свои 1000 гривен ,то тогда конечно стоит задуматься об айфоне))Как по мне то это параноя.За 10 лет ни разу не слышал чтоб кто то поймал вирусняк от известного ув.автора.
Кожен бачить, що хоче. Я не писав, що там тільки крадений, а те що він руснявий. Крадений софт можна не тільки там брати. Щоб користуватись гітхабом не треба йти на руснявий 4pda за софтом, але то таке. А так вірю багато кастомізаторів зараз на зарплаті у русні.

Те що ви щось не бачите, може свідчити що ви читаєте так само новини як мою тезу про 4pda та інші тези - у кожного своя реальність. Я навів статтю де російський виробник антивірусів показав результати дослідженя, і таких повно не тільки від них. Але звісно краще казати що параноя, тому що рандомний юзер на форумі звісно розумніший ніж спеціалізована команда фахівців з безпеки.
Alexsandr
Member

Повідомлення

При условии что нужный сервис есть. А это не обязательно так. Слишком все заблочено сильно забором.
Bender911: 13.12.2024 12:25 Типу свобода без обмежень для тих хто любить 4pda може закінчитись або вкраденими акаунтами, або витрачати час на проблеми з телефоном.
Как обычно, если надо что-то одно, вылезает что-то другое боком :) сплошные компромиссы.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Bender911: 13.12.2024 14:39
Кожен бачить, що хоче. Я не писав, що там тільки крадений, а те що він руснявий. Крадений софт можна не тільки там брати. Щоб користуватись гітхабом не треба йти на руснявий 4pda за софтом, але то таке. А так вірю багато кастомізаторів зараз на зарплаті у русні.
На какой зарплате? Это все на энтузиазме делается юзерами с разных стран. И сайт не заблокирован провайдерами в Украине.
И какое чьё дело, кто что где скачивает себе лично, главное сам факт, что на андроиде удобно и быстро. Или вы правильные такие все законопослушные. Любого тряхни и можно накопать на статью.Просто смешно.
JKrl
Member

Повідомлення

snapdragon999: 13.12.2024 15:06
Bender911: 13.12.2024 14:39
На какой зарплате? Это все на энтузиазме делается юзерами с разных стран. И сайт не заблокирован провайдерами в Украине.
И какое чьё дело, кто что где скачивает себе лично, главное сам факт, что на андроиде удобно и быстро. Или вы правильные такие все законопослушные. Любого тряхни и можно накопать на статью.Просто смешно.
Гордится нарушением закона. Мило
snapdragon999
Member

Повідомлення

JKrl: 13.12.2024 15:40
snapdragon999: 13.12.2024 15:06

Гордится нарушением закона. Мило
а тебя жаба давит в лондоне что за все платишь или что ? :laugh: завидуй молча ,а то счет бархатный прийдет.
Alexsandr
Member

Повідомлення

JKrl: 13.12.2024 15:40 Гордится нарушением закона. Мило
Зато удобно. Стоковая программа не хочет мне пылик подключать, регион не тот, а мод программы, без проблем. Нарушение закона вроде бы есть, а по факту только удобнее.
А по закону это пылик у нас в официальном магазине вообще не должен был появляться.
Ах да, есть еще софт на мои часы, в магазине гугла его нет, исчез не так давно.
luckygamerks
Member

Повідомлення

Xan Kriegor: 13.12.2024 10:35 luckygamerks, вам би спочатку визначитись, чого саме ви хочете від смартфону, але, думаю, не будете розчаровані не ультрою, не про максом. Якщо що, то у мене був 15пм, а у дружини - с23у. Єдине - ви таки замахнулися на 5-7 років користування, що, як на мене, аж занадто. Роки 3-4 - більш-менш реальний сценарій.
На рахунок, що я не буду розчарованим, я те ж думаю, що дуже сильно не розчаруюсь, бо кожен з них є достатньо сильним конкурентом,

Але я вже 15 років користуюсь андроїдами, айфонів у сім'ї не було і перший я подарував дружині на день народження. Не можу сказати, що я був прям у захваті, але є речі які сподобались. Пристрій виглядає строго та преміальнно, фейс айді це щось неймовірне, система трохи не звична, але щось в цьому є, магсейф теж зручна штука, в руці сидить зручно, фото та відео достойні. Із флагманів андроід в мене були lg nexus 4, субфлагман Xiaomi mi9t pro ( з якого зараз і пишу), ще на руках є Samsung a72 (середняк). Як працює саме А72 мені не подобається, часті лаги та зависання, але я списую по перше на процесор та те що йому 3,5 роки, не так і багато. Як працює сяомі, якому пішов шостий рік мені подобається більше і якихось глобальних проблем з ним не було, за виключенням слабкуватої батарейки та іноді при скполінгу підвисає. Тому об'єктивно порівнювати смартфон дружини з умовним самсунг с 24 ультра мені важко, так як реально крутих флагманів в мене не було, а А72 взагалі трохи заставляє сумніватись.
Так по життю мені цікава техніка, наприклад до авто я відношусь прохолодно.
Сам вважаю відкритість системи андроїд більше плюсом, але безпека в епл приваблює не менше. За весь час, я не так і багато програм скачав (АПК) з інтернету, особливої потреби в цьому не було, так в мене були і кастомні прошивки та багато чого іншого, але таке відчуття, що це відходить з часом, у мене немає специфічних задач, це звичайне використання, а саме серфінг інтернетом ( форуми, ютуб іноді тік ток), на телефоні вже якось забув коли і грав в останній раз, також по роботі достатньо часто фотографую.
Без андроїду я в будь-якому разі не залишаюся так як для робочих фото та для деяких інших цілей лишається xiaomi.

Отправлено спустя 11 минут 17 секунд:
Як я писав вище, саме поява 15 про макс мене зацікавила, всі інші старіші, я досі вважаю викинутими грошами. Що не смішно так це те що він на весні і в літку коштував 53, я чому думав, що він хоча б трохи подешевшає, хоча б на 100 долларів, тому що вийде новий.
Після виходу 16-го подешевшав аж на + 5 тис :super:
Тому я трохи засмутився, побачив самсунг у якого пам'яті більше, не дешеві навушники у подарунок і він ще й дешевший і якось в душі психанув.
З однієї сторони, що перший, що другий коштують дуже дорого для мене, як то кажуть не по карману, але все життя собі у всьому відмовляєш, місто постійно обстрілює артилерія і не знаєш, чи наступить для тебе завтра, але в той же час не хочеться помилитись. Можливо здам і буду далі ходити зі старими.
До речі хто купував доставкою чи чимось іншим, я читав по закону рахується 14 днів не з дня замовлення чи дати покупки по накладній, а саме з дня оплати, в моєму випадку оплати на новій пошті, я ж правильно розумію?
Відповісти