Xan Kriegor: ↑
13.12.2024 10:35
luckygamerks, вам би спочатку визначитись, чого саме ви хочете від смартфону, але, думаю, не будете розчаровані не ультрою, не про максом. Якщо що, то у мене був 15пм, а у дружини - с23у. Єдине - ви таки замахнулися на 5-7 років користування, що, як на мене, аж занадто. Роки 3-4 - більш-менш реальний сценарій.
На рахунок, що я не буду розчарованим, я те ж думаю, що дуже сильно не розчаруюсь, бо кожен з них є достатньо сильним конкурентом,
Але я вже 15 років користуюсь андроїдами, айфонів у сім'ї не було і перший я подарував дружині на день народження. Не можу сказати, що я був прям у захваті, але є речі які сподобались. Пристрій виглядає строго та преміальнно, фейс айді це щось неймовірне, система трохи не звична, але щось в цьому є, магсейф теж зручна штука, в руці сидить зручно, фото та відео достойні. Із флагманів андроід в мене були lg nexus 4, субфлагман Xiaomi mi9t pro ( з якого зараз і пишу), ще на руках є Samsung a72 (середняк). Як працює саме А72 мені не подобається, часті лаги та зависання, але я списую по перше на процесор та те що йому 3,5 роки, не так і багато. Як працює сяомі, якому пішов шостий рік мені подобається більше і якихось глобальних проблем з ним не було, за виключенням слабкуватої батарейки та іноді при скполінгу підвисає. Тому об'єктивно порівнювати смартфон дружини з умовним самсунг с 24 ультра мені важко, так як реально крутих флагманів в мене не було, а А72 взагалі трохи заставляє сумніватись.
Так по життю мені цікава техніка, наприклад до авто я відношусь прохолодно.
Сам вважаю відкритість системи андроїд більше плюсом, але безпека в епл приваблює не менше. За весь час, я не так і багато програм скачав (АПК) з інтернету, особливої потреби в цьому не було, так в мене були і кастомні прошивки та багато чого іншого, але таке відчуття, що це відходить з часом, у мене немає специфічних задач, це звичайне використання, а саме серфінг інтернетом ( форуми, ютуб іноді тік ток), на телефоні вже якось забув коли і грав в останній раз, також по роботі достатньо часто фотографую.
Без андроїду я в будь-якому разі не залишаюся так як для робочих фото та для деяких інших цілей лишається xiaomi.
Отправлено спустя 11 минут 17 секунд:
Як я писав вище, саме поява 15 про макс мене зацікавила, всі інші старіші, я досі вважаю викинутими грошами. Що не смішно так це те що він на весні і в літку коштував 53, я чому думав, що він хоча б трохи подешевшає, хоча б на 100 долларів, тому що вийде новий.
Після виходу 16-го подешевшав аж на + 5 тис
Тому я трохи засмутився, побачив самсунг у якого пам'яті більше, не дешеві навушники у подарунок і він ще й дешевший і якось в душі психанув.
З однієї сторони, що перший, що другий коштують дуже дорого для мене, як то кажуть не по карману, але все життя собі у всьому відмовляєш, місто постійно обстрілює артилерія і не знаєш, чи наступить для тебе завтра, але в той же час не хочеться помилитись. Можливо здам і буду далі ходити зі старими.
До речі хто купував доставкою чи чимось іншим, я читав по закону рахується 14 днів не з дня замовлення чи дати покупки по накладній, а саме з дня оплати, в моєму випадку оплати на новій пошті, я ж правильно розумію?