Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Filabatya: 12.12.2024 17:55 Якщо ви не будете користуватися стилусом і антиблік не вставив то повертайте. Скоро новий вийде що буде лежати в руці вже як айфон а 16тка спуститься до норм ціни можливо. Візьміть такий як в жінки і хай буде гармонія :gigi:
От і я тому написав , що брати айфона і не паритись :super: :beer:

Народ , та що ви домахались до людини із зарплатою :( ? Чому він щось комусь має доказувати ? Захотів - купив , життя таке , що не знаю що буде завтра . Я от наприклад купляв все із заначки своєї :D і що на домашній бюджет взагалі не вплинуло ( моя навіть не знає , що в мене 15 про макс , думає , що і ультра 2 підробка за 100$ :gigi: — але їй цього не треба ;) ) .
І ніколи не жалійте про свої покупки чи поступки , бо завтра може і не настати :weep:

Вибачте , що відволікся трохи від теми ;) . Автор вище - міняй самсунга . Неси на «нову пошту» і все знімай на відео вплоть до моменту коли його запхають в коробку і все буде добре . Відео це можеш скинути їм в цей магазин , щоб не шукали в дупі меду ;)
Donate
Member

Повідомлення

viperest1: 12.12.2024 18:42
Filabatya: 12.12.2024 17:55 Якщо ви не будете користуватися стилусом і антиблік не вставив то повертайте. Скоро новий вийде що буде лежати в руці вже як айфон а 16тка спуститься до норм ціни можливо. Візьміть такий як в жінки і хай буде гармонія :gigi:
От і я тому написав , що брати айфона і не паритись :super: :beer:

Народ , та що ви домахались до людини із зарплатою :( ? Чому він щось комусь має доказувати ? Захотів - купив , життя таке , що не знаю що буде завтра . Я от наприклад купляв все із заначки своєї :D і що на домашній бюджет взагалі не вплинуло ( моя навіть не знає , що в мене 15 про макс , думає , що і ультра 2 підробка за 100$ :gigi: — але їй цього не треба ;) ) .
І ніколи не жалійте про свої покупки чи поступки , бо завтра може і не настати :weep:

Вибачте , що відволікся трохи від теми ;) . Автор вище - міняй самсунга . Неси на «нову пошту» і все знімай на відео вплоть до моменту коли його запхають в коробку і все буде добре . Відео це можеш скинути їм в цей магазин , щоб не шукали в дупі меду ;)
Айфон це цікаво поки тобі не потрібно щось замість базових задач...
І в тому проблема покупця що він сам не знає що хоче і грошей у нього не те щоб багато (купляти телефон з прицілом на 7 років це пробачте крінж, добре якщо він протягне стільки без ремонту але є достатньо великий шанс що до 7 років він не протягне, це дуже великий термін для техніки) :rotate:
А я як і ти не живеш з ним 10 років і не знаєш його смаки... :rotate:
Купить айфон скаже що не може звикнути до інтерфейсу, фото не ті, а щоб перекинути фото на ПК це теж невеличкий квест, а ще звичного софту з андроїду немає...
viperest1
Member

Повідомлення

Donate
Після покупки в мене був цілий день сексу , щоб все перемістити і налаштувати . Ще два тижні , щоб звикнути і це після 10 років андроїда . Перехід не такий вже і важкий був для мене . Діти теж швидко звикли . Одній дружині якщо чесно було пофігу — головне , щоб добре працював :D
А от стосовно 5-7 років для тел нажаль це дійсно майже не реально , як мінімум деградація батареї і її заміна буде потрібна.
Alexsandr
Member

Повідомлення

luckygamerks: 12.12.2024 13:10
І тепер я ламаю голову, як правильно поступитис.
Хочу почути думки, може поради хто користується, користувався двома системами, можливо я дуже заганяюсь, але це не одна моя зарплата і телефон я беру раз на 7-м років. Чомусь мене переслідує думка, що можливо я з поспіхом помилився.
Зависит от цели. Поставить софт легче ан андроид, да есть "штучный" софт (к примеру график отключения света) . Модификация софта тоже андроид (как вариант расширение функциональности робота-пылесоса). Если не забивать себе никогда голову, айфон, все продумано до вас и по другому, даже если вам очень надо не сделать. Там даже браузер один и куча оболочек с разными названиями.
Відповісти