Indiana Jones and the Great Circle отримує високі оцінки від критиків і гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
byaka
Member

Повідомлення

Щось rx6700 зовсiм погано,а 8гб зелених все ще обходять 12gb червоних
Вкладення
8g2.jpg
kairo
Member

Повідомлення

BG3 - інді або як зараз модно казати III. Starfield - гра на застарілому рушії. Banishers - AA. Forbidden West - порт гри, яка ще на ПС4 виходила. Ghost of Tsushima - порт ПС4 гри чотирьохрічної давнини.
Люмен може й виживе, бо вміє в дзеркала і стільки не жере )
А НВ пропрієтарщина помре в муках, як і хардварний пропрієтарний PhysX
Рейтрейсінг існує вже сто років і нікуди не дінеться. Зараз банально залізо дійшло до того рівня, коли РТ можна використовувати в іграх.
Апеляція до авторитету - дуже слабкий аргумент. Не буду пояснювати, чому
Якраз ні. В тому й сенс авторитетних видань, що люди розбираються в своїй справі.

По скріншотах не зрозумів, що саме хотіли підкреслити. Так, у рейтрейсингу є недоліки з відображеннями у дзеркалах, але у звичайного растеризаційного рендерингу взагалі мільйон візуальних проблем.
MessiaH
Member

Повідомлення

Игру вообще ещё патчить и патчить, на ультрах в 4к с генерацией кадров просто неприемлемый расход ресурсов процессора при том что игра не отличается количеством движущихся объектов и динамичным геймплеем
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 08.12.2024 00:35 BG3 - інді або як зараз модно казати III. Starfield - гра на застарілому рушії. Banishers - AA. Forbidden West - порт гри, яка ще на ПС4 виходила. Ghost of Tsushima - порт ПС4 гри чотирьохрічної давнини.
Тим не менше - це все свіжі релізи на ПК, і не древні рімейки. І яка різниця на якому рушії Страфілд. Відьмак3 на якому рушії?

Зелений - дінеться. До речі, то були взагалі без променів. А без зеленої пропроієтарщини - ще цікавіше: Аватар, Робокоп, Сенуа, Сталкер, мавпа.

Апеляція до авторитету - поганий аргумент тим, що ваш авторитет може бути взагалі не авторитетом для мене. Якщо вам для оцінки музичного твору/фільму/гри потрібно почитати чужу думку, то це ваша справа. Мене і 10 Digital Foundry не переконають, що в AW2 не мильні текстури. Бо бачу це на власні очі. А хтось не бачить і грає з дефолтними блурами/абераціями. І їм норм.

По скріншотах все просто. Сталкер вміє у відображення, AW2 - ні. Так само вміє в цегляну кладку, AW2 - ні. Причому в сталкері це таки кладка (зверніть увагу на шов кута будинку). В AW2 мильна текстура розміром з 1м2. А так як в сталкері UE, який ніби як спрощує розробку, а "спеціалістів з впровадження променів" не кожний може собі довзволити (от ларіани не змогли :D ) то саме такі промені і чекають нас в майб. в переважній більшості випадків. Це при умові, що гра взагалі буде з променями.
AFU_power
Member

Повідомлення

MessiaH: 08.12.2024 06:32просто неприемлемый расход ресурсов процессора
Там же не більше 50% всю гру, на ультрах. Чи вона повинна як віндовс експлорер споживати від сили 1-2%?
BoKl
Member

Повідомлення

На середніх налаштуваннях 55fps з масштабуванням працює на моєму кориті (6600хт 16 оперативки та i3 10105f) у 3440х1440.
П.С. Гра дуже погана, де компіляція шейдерів на 30-40хвилин, я обурений :mad:
Dremjke
Member

Повідомлення

BoKl: 08.12.2024 09:35Гра дуже погана
Где вас таких клепают, на каком инкубаторе...
BoKl
Member

Повідомлення

Dremjke: 08.12.2024 10:38
BoKl: 08.12.2024 09:35Гра дуже погана
Где вас таких клепают, на каком инкубаторе...
А ти дочитувати речення до кінця не взмозі, чи поняття сарказм не знаєш? Якщо цитуєш, то цитуй повне речення.
Dremjke
Member

Повідомлення

BoKl: 08.12.2024 10:49А ти дочитувати речення до кінця не взмозі, чи поняття сарказм не знаєш? Якщо цитуєш, то цитуй повне речення.
Тогда пардон, зря быконул :beer:
MessiaH
Member

Повідомлення

AFU_power: 08.12.2024 08:25Там же не більше 50% всю гру, на ультрах. Чи вона повинна як віндовс експлорер споживати від сили 1-2%?
Это 16-ядерный процессор, на 8-ядерниках там небось долбёжка в сотку. При этом всё в игре статично и нет кучи неписи двигающейся в кадре
kairo
Member

Повідомлення

Тим не менше - це все свіжі релізи на ПК, і не древні рімейки.
Інді РПГ в ізометрії, два порти часів ПС4 та АА гра. І Старфілд, який за допотопний рушій не сварив лише лінивий.
Відьмак3 на якому рушії?
Рушій проджектів на дві голови кращий за Creation Engine. Кіберпанк тому доказ. Навіть до Відьмака, я кому скоро десять років буде змогли РТ прикрутити.
Зелений - дінеться.
Я одного чекаю, щоб АМД випустили картки із нормальною реалізацією РТ, щоб вже ці балачки на форумах закінчились.
Апеляція до авторитету - поганий аргумент тим, що ваш авторитет може бути взагалі не авторитетом для мене.
В тому й перевага авторитетних джерел. Заяви окремих юзерів не об'єктивні. Ви розповідаєте про поганий графон в АВ2, хоча у вас залізо банально не тягне.
Сталкер вміє у відображення, AW2 - ні. Так само вміє в цегляну кладку, AW2 - ні.
Тобто на скріні зі Сталкеру завалені тіні зліва від стіни, рахітні тін від дерев та рослинності, але то таке не звертайте увагу. Ще й перешарп дикий. На скріні із комп'ютером взагалі освітлення зламане.
В AW2 мильна текстура розміром з 1м2.
Скрін із AW2 на середніх налаштуваннях. Ось скрін з мого останнього сейву. Текстура дерева на стіні набагато якісніша ніж кладка в Сталкері. І немає купи артефактів освітлення на додачу:
https://ibb.co/ygbXYkc
саме такі промені і чекають нас в майб. в переважній більшості випадків
Трасування шляху — це найбільший прорив у графіці, який я бачив за останні десять років. Растеризація поступово відходитиме в минуле, і це цілком логічно.
AFU_power
Member

Повідомлення

MessiaH: 08.12.2024 14:11на 8-ядерниках там небось долбёжка в сотку
Навпаки, ще менше, така аномалія тільки на 16ти ядернику
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 08.12.2024 14:22 Інді РПГ в ізометрії, два порти часів ПС4 та АА гра. І Старфілд, який за допотопний рушій не сварив лише лінивий.
Чи правильно я розумію, що з отого списку променястих забавок можна сміливо викреслювати інді, АА, та порти/рімейки? Чи ми знову підемо по колу і променястих порахуємо кілька сотень, а без променів будемо рахувати тільки те, що захочеться нефанатам?
спойлер
Рушій проджектів на дві голови кращий за Creation Engine. Кіберпанк тому доказ. Навіть до Відьмака, я кому скоро десять років буде змогли РТ прикрутити.
Це інше, угу ) Ох вже ті послідовні послідовники. В 2077 графіка мультяшна, до речі. І робокопу програє. Як і сталкеру. Ну, але 5 рочків майже, можна зрозуміти.
А промені навіть до майнкрафта прикрутити можна. Ото рушій - всім рушіям рушій :D
Я одного чекаю, щоб АМД випустили картки із нормальною реалізацією РТ, щоб вже ці балачки на форумах закінчились.
Розмови закінчаться не коли АМД щось там реалізує, а загалом, коли реалізація не буде жерти стільки швидкодії. Бо 80 кадрів це не 40.
Ви розповідаєте про поганий графон в АВ2, хоча у вас залізо банально не тягне.
Той "витвір" з променями жодна карта не тягне. Але грав її в нативі на ультрах, якби щось. І ні, промені не зроблять чіткі текстури з мила.

Тобто на скріні зі Сталкеру завалені тіні зліва від стіни, рахітні тін від дерев та рослинності, але то таке не звертайте увагу. Ще й перешарп дикий. На скріні із комп'ютером взагалі освітлення зламане.
Тобто в сталкері на порядок краща картинка і менші апетити. При тому, що це відкритий варіативний світ, а не рельсова коридорка.
А в AW2 "якісніше" мило хіба що, а не текстура. Ще темніший скрін треба було притягнути )
І чому на середніх, карта не тягне навіть в апскейлі? Ой біда, біда... :popcorn:
Трасування шляху — це найбільший прорив у графіці, який я бачив за останні десять років. Растеризація поступово відходитиме в минуле, і це цілком логічно.
Так відходить, що з променями 0.000...1% забавок. 4те покоління променястих карт на носі, а в активі аж 5-6 шт з "найбільшим проривною графікою"
MessiaH
Member

Повідомлення

AFU_power
значит надо реально ждать патчей

Отправлено спустя 5 минут 23 секунды:
kairo: 08.12.2024 14:22Скрін із AW2 на середніх налаштуваннях. Ось скрін з мого останнього сейву. Текстура дерева на стіні набагато якісніша ніж кладка в Сталкері. І немає купи артефактів освітлення на додачу:
https://ibb.co/ygbXYkc
ты троль или гонишь? или слепой? ты посмотри на текстуры, там мыло мыльное, посмотри на текстуры в той же Sniper Elite 5, Watch Dogs Legion, Horizon Zero Dawn RE, Horizon Forbidden West, Avatar и это так навскидку, а Анальный Вейк 2 это шляпа по графике полная
kairo
Member

Повідомлення

Чи правильно я розумію, що з отого списку променястих забавок можна сміливо викреслювати інді, АА, та порти/рімейки?
Найновіші та найтехнологічніші фішки завжди були в першу чершу в ААА іграх. Тут нічого нового.
В 2077 графіка мультяшна, до речі. І робокопу програє. Як і сталкеру.
Знову таки суб'єктивщина. Робокоп хвалили за круту графіку, як для АА. Сталкер взагалі по графону середнячок. Місцями круто, місцями застаріло.
Бо 80 кадрів це не 40.
Той "витвір" з променями жодна карта не тягне.
Для цього треба потужне залізо. Того ж Робокопа ваша картка не витягне в 4К. І що тепер, погана гра?
Але грав її в нативі на ультрах, якби щось.
На картці, яка технічно не витягне ультра налаштування?))
Тобто в сталкері на порядок краща картинка і менші апетити.
Та не краще. На вашому ж скріні проблеми із тінями та артефакти від тіней дерев та рослин. Ну серйозно, як можна не бачити рахітну тінь від дерева на дверях та завал тіней зліва від стіни?
Ще темніший скрін треба було притягнути
Який мав сейв, з такого і зробив скрін. Там прекрасно видно чітку текстуру дерева, а не розмитий перешарп цегли. Зробити "чітку" текстуру дуже просто, це любий китайський смартфон за 100 баксів може, просто робиш 200% шарпу і чудо, картинка "не мильна".
І чому на середніх, карта не тягне навіть в апскейлі? Ой біда, біда...
Це про що? Про вашу картку? В АМД погано реалізований РТ. Тому навіть на середніх вони не тягнуть ігри рівня АВ2.
Так відходить, що з променями 0.000...1% забавок.
Ну це ж неправда. Беремо ААА останніх років і там більшість із РТ. Усі ігри, які ви привели, як приклад крутої графіки, мають РТ.

Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
MessiaH: 08.12.2024 18:13 ты троль или гонишь? или слепой? ты посмотри на текстуры, там мыло мыльное, посмотри на текстуры в той же Sniper Elite 5, Watch Dogs Legion, Horizon Zero Dawn RE, Horizon Forbidden West, Avatar и это так навскидку, а Анальный Вейк 2 это шляпа по графике полная
Та навіть в танчіках на Денді були кращі текстури ніж в перерахованих вами іграх!
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 08.12.2024 21:22 Найновіші та найтехнологічніші фішки завжди були в першу чергу в ААА іграх. Тут нічого нового.
Я ж не про це питав ;)
спойлер
Знову таки суб'єктивщина. Робокоп хвалили за круту графіку, як для АА. Сталкер взагалі по графону середнячок. Місцями круто, місцями застаріло. .
І сталкер і робокоп виглядають набагато краще того вбогого AW2
Того ж Робокопа ваша картка не витягне в 4К. І що тепер, погана гра?
Але витягнула на ультра в QHD. Гра, як гра. "Міська графіка" одна з найкращих. І вже точно краща ніж в мультяшному 2077.
На картці, яка технічно не витягне ультра налаштування?))
Є повно "авторитетних джерел" з тестуванням картки в цій грі. Гугліть. Це не складно.
Та не краще.
Знову таки суб'єктивщина
Зробити "чітку" текстуру дуже просто,
Може й просто, але remedy не змогла.
kairo: 08.12.2024 21:22
І чому на середніх, карта не тягне навіть в апскейлі? Ой біда, біда...
Це про що? Про вашу картку?
Ні, про вашу:

Код: Виділити все

Скрін із AW2 на середніх налаштуваннях.
І той скрін або в апскейлі або у вікні не на весь екран. Скоріше, перше. Зато з променями :lol:
Ну це ж неправда. Беремо ААА останніх років і там більшість із РТ. Усі ігри, які ви привели, як приклад крутої графіки, мають РТ.
Правда-правда. Якщо не вибірково ігри брати, які подобаються. А люмен так, дає промені, які стільки не жеруть. І саме тому він і лишиться.
bender
Member

Повідомлення

byaka: 07.12.2024 21:51 Щось rx6700 зовсiм погано,а 8гб зелених все ще обходять 12gb червоних
зато патч трейсинг загоняет под плинтус 12 гб зеленых...

Зображення
kairo
Member

Повідомлення

Я ж не про це питав
Про що тоді? Якщо в черговому Бус Сімулятор немає РТ, це не через те, що "РТ нинужон", а банально через малобюджетність проектів. В таких іграх і звичайне растрове освітлення досить примітивне.
І сталкер і робокоп виглядають набагато краще того вбогого AW2
Особисто для вас. Гра виглядає добре, враховуючи розмір студії та всі інші обставини, але це далеко не шедевр візуалу. Робокоп, просто гарна візуально АА гра. Беремо різні списки типу The 15 Most Beautiful Games of 2023, де є Lies of P і тому подібні ігри і робокопа там немає.
Але витягнула на ультра в QHD. Гра, як гра. "Міська графіка" одна з найкращих. І вже точно краща ніж в мультяшному 2077.
Але ж не в 4К. Роздільна здатність, це основа якості картинки. На рахунок краще за СР2077, знову, це лише ваша суб'єктивна думка.
Є повно "авторитетних джерел" з тестуванням картки в цій грі. Гугліть. Це не складно.
6900 XT на 1080р, РТ Лоу, ФСР Кволіті, не витягне гру. Я взагалі не розумію, як ви її грали, якщо вона у вас із ФСР 37 ФПС видавала. Я вже мовчу про мильну якість ФСР:
спойлер
Зображення
Може й просто, але remedy не змогла.
Я вам навів приклад текстур на стіні і вони кращі за кладку, яку ви привели в приклад, бо на ній чітко видно артефакти перешарпу.
Ні, про вашу:
І той скрін або в апскейлі або у вікні не на весь екран.
Ви про що? АВ2 - 4К, Макс, з трасуванням, DLSSQ+FG в 90-100 ФПС.
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 09.12.2024 13:47 Про що тоді?
Про те, що якщо "викреслювати" не ААА, то це треба робити і зі списку променястих. І лишиться там від сили пара десятків.
спойлер
Особисто для вас.
Звісно, що для мене. Я ж від свого імені пишу. А списки хай беруть ті, хто фільми по IMDb оцінює, замість самому подивитись )
Але ж не в 4К.
Навіщо мені 4K при QHD моніторі? Буде залізо для 4K подумаєм про 4K, а поки що рано.
Я взагалі не розумію, як ви її грали, якщо вона у вас із ФСР 37 ФПС видавала.
Проблеми, очевидно, з гуглом, буває.
Та ось так і грав,
в нативі на максимальних.
Зображення
і вони кращі за кладку
Особисто для вас.
Ви про що? АВ2 - 4К, Макс, з трасуванням, DLSSQ+FG в 90-100 ФПС.
То макс чи середні? Ой.
А мова про роздільчу того скріна ;)
Тобто про апскейл. Не змогла карта в натив, біда, біда...
Господи, з ким я сперечаюсь...
Ні, зарано розігнорив.
kairo
Member

Повідомлення

Про те, що якщо "викреслювати" не ААА, то це треба робити і зі списку променястих. І лишиться там від сили пара десятків.
Пару десятків, це на роки геймінгу, якщо не задротити по 10 годин в день. За цей час вийдуть десятки нових ігор. Та й грати в інді та купу інших жанрів де графіка не треба, ніхто не забороняє.
А списки хай беруть ті, хто фільми по IMDb оцінює, замість самому подивитись )
Дивитись на ІМДБ правильно, чи треба все підряд передивлятись, щоб кожному лайну свою оцінку дати? 95% релізів в кіно, повний прохідняк.
Навіщо мені 4K при QHD моніторі? Буде залізо для 4K подумаєм про 4K, а поки що рано.
Щоб не було "мила" від 1440р. Залізо під 4К давно є.
Та ось так і грав,
Мова йшла про трасування щляху. Але яке трасування, якщо навіть РТ Лоу 6900ХТ не витягне.
То макс чи середні? Ой.
Ну якщо для вас, це середні, то не знаю про що можна говорити. Ви вже в 8К граєте?
А мова про роздільчу того скріна
Яку? Якого?
Тобто про апскейл. Не змогла карта в натив, біда, біда...
Для цього є DLSS, який якісно працює. Це ж не мильний FSR.
Відповісти