Останні статті і огляди
Новини
Indiana Jones and the Great Circle отримує високі оцінки від критиків і гравців
-
byaka
Member
Щось rx6700 зовсiм погано,а 8гб зелених все ще обходять 12gb червоних
- Вкладення
-
-
kairo
Member
BG3 - інді або як зараз модно казати III. Starfield - гра на застарілому рушії. Banishers - AA. Forbidden West - порт гри, яка ще на ПС4 виходила. Ghost of Tsushima - порт ПС4 гри чотирьохрічної давнини.
Рейтрейсінг існує вже сто років і нікуди не дінеться. Зараз банально залізо дійшло до того рівня, коли РТ можна використовувати в іграх.Люмен може й виживе, бо вміє в дзеркала і стільки не жере )
А НВ пропрієтарщина помре в муках, як і хардварний пропрієтарний PhysX
Якраз ні. В тому й сенс авторитетних видань, що люди розбираються в своїй справі.Апеляція до авторитету - дуже слабкий аргумент. Не буду пояснювати, чому
По скріншотах не зрозумів, що саме хотіли підкреслити. Так, у рейтрейсингу є недоліки з відображеннями у дзеркалах, але у звичайного растеризаційного рендерингу взагалі мільйон візуальних проблем.
-
MessiaH
Member
Игру вообще ещё патчить и патчить, на ультрах в 4к с генерацией кадров просто неприемлемый расход ресурсов процессора при том что игра не отличается количеством движущихся объектов и динамичным геймплеем
-
Геральт
Member
Тим не менше - це все свіжі релізи на ПК, і не древні рімейки. І яка різниця на якому рушії Страфілд. Відьмак3 на якому рушії?kairo: ↑ 08.12.2024 00:35 BG3 - інді або як зараз модно казати III. Starfield - гра на застарілому рушії. Banishers - AA. Forbidden West - порт гри, яка ще на ПС4 виходила. Ghost of Tsushima - порт ПС4 гри чотирьохрічної давнини.
Зелений - дінеться. До речі, то були взагалі без променів. А без зеленої пропроієтарщини - ще цікавіше: Аватар, Робокоп, Сенуа, Сталкер, мавпа.
Апеляція до авторитету - поганий аргумент тим, що ваш авторитет може бути взагалі не авторитетом для мене. Якщо вам для оцінки музичного твору/фільму/гри потрібно почитати чужу думку, то це ваша справа. Мене і 10 Digital Foundry не переконають, що в AW2 не мильні текстури. Бо бачу це на власні очі. А хтось не бачить і грає з дефолтними блурами/абераціями. І їм норм.
По скріншотах все просто. Сталкер вміє у відображення, AW2 - ні. Так само вміє в цегляну кладку, AW2 - ні. Причому в сталкері це таки кладка (зверніть увагу на шов кута будинку). В AW2 мильна текстура розміром з 1м2. А так як в сталкері UE, який ніби як спрощує розробку, а "спеціалістів з впровадження променів" не кожний може собі довзволити (от ларіани не змогли ) то саме такі промені і чекають нас в майб. в переважній більшості випадків. Це при умові, що гра взагалі буде з променями.
-
AFU_power
Member
Там же не більше 50% всю гру, на ультрах. Чи вона повинна як віндовс експлорер споживати від сили 1-2%?MessiaH: ↑ 08.12.2024 06:32просто неприемлемый расход ресурсов процессора
-
BoKl
Member
На середніх налаштуваннях 55fps з масштабуванням працює на моєму кориті (6600хт 16 оперативки та i3 10105f) у 3440х1440.
П.С. Гра дуже погана, де компіляція шейдерів на 30-40хвилин, я обурений
П.С. Гра дуже погана, де компіляція шейдерів на 30-40хвилин, я обурений
-
Dremjke
Member
BoKl: ↑ 08.12.2024 09:356600хт
BoKl: ↑ 08.12.2024 09:353440х1440
Где вас таких клепают, на каком инкубаторе...BoKl: ↑ 08.12.2024 09:35Гра дуже погана
-
BoKl
Member
А ти дочитувати речення до кінця не взмозі, чи поняття сарказм не знаєш? Якщо цитуєш, то цитуй повне речення.Dremjke: ↑ 08.12.2024 10:38BoKl: ↑ 08.12.2024 09:356600хтBoKl: ↑ 08.12.2024 09:353440х1440Где вас таких клепают, на каком инкубаторе...BoKl: ↑ 08.12.2024 09:35Гра дуже погана
-
Dremjke
Member
Тогда пардон, зря быконулBoKl: ↑ 08.12.2024 10:49А ти дочитувати речення до кінця не взмозі, чи поняття сарказм не знаєш? Якщо цитуєш, то цитуй повне речення.
-
MessiaH
Member
Это 16-ядерный процессор, на 8-ядерниках там небось долбёжка в сотку. При этом всё в игре статично и нет кучи неписи двигающейся в кадреAFU_power: ↑ 08.12.2024 08:25Там же не більше 50% всю гру, на ультрах. Чи вона повинна як віндовс експлорер споживати від сили 1-2%?
-
kairo
Member
Інді РПГ в ізометрії, два порти часів ПС4 та АА гра. І Старфілд, який за допотопний рушій не сварив лише лінивий.Тим не менше - це все свіжі релізи на ПК, і не древні рімейки.
Рушій проджектів на дві голови кращий за Creation Engine. Кіберпанк тому доказ. Навіть до Відьмака, я кому скоро десять років буде змогли РТ прикрутити.Відьмак3 на якому рушії?
Я одного чекаю, щоб АМД випустили картки із нормальною реалізацією РТ, щоб вже ці балачки на форумах закінчились.Зелений - дінеться.
В тому й перевага авторитетних джерел. Заяви окремих юзерів не об'єктивні. Ви розповідаєте про поганий графон в АВ2, хоча у вас залізо банально не тягне.Апеляція до авторитету - поганий аргумент тим, що ваш авторитет може бути взагалі не авторитетом для мене.
Тобто на скріні зі Сталкеру завалені тіні зліва від стіни, рахітні тін від дерев та рослинності, але то таке не звертайте увагу. Ще й перешарп дикий. На скріні із комп'ютером взагалі освітлення зламане.Сталкер вміє у відображення, AW2 - ні. Так само вміє в цегляну кладку, AW2 - ні.
Скрін із AW2 на середніх налаштуваннях. Ось скрін з мого останнього сейву. Текстура дерева на стіні набагато якісніша ніж кладка в Сталкері. І немає купи артефактів освітлення на додачу:В AW2 мильна текстура розміром з 1м2.
https://ibb.co/ygbXYkc
Трасування шляху — це найбільший прорив у графіці, який я бачив за останні десять років. Растеризація поступово відходитиме в минуле, і це цілком логічно.саме такі промені і чекають нас в майб. в переважній більшості випадків
-
AFU_power
Member
Навпаки, ще менше, така аномалія тільки на 16ти ядерникуMessiaH: ↑ 08.12.2024 14:11на 8-ядерниках там небось долбёжка в сотку
-
Геральт
Member
Чи правильно я розумію, що з отого списку променястих забавок можна сміливо викреслювати інді, АА, та порти/рімейки? Чи ми знову підемо по колу і променястих порахуємо кілька сотень, а без променів будемо рахувати тільки те, що захочеться нефанатам?kairo: ↑ 08.12.2024 14:22 Інді РПГ в ізометрії, два порти часів ПС4 та АА гра. І Старфілд, який за допотопний рушій не сварив лише лінивий.
- спойлер
-
Це інше, угу ) Ох вже ті послідовні послідовники. В 2077 графіка мультяшна, до речі. І робокопу програє. Як і сталкеру. Ну, але 5 рочків майже, можна зрозуміти.Рушій проджектів на дві голови кращий за Creation Engine. Кіберпанк тому доказ. Навіть до Відьмака, я кому скоро десять років буде змогли РТ прикрутити.
А промені навіть до майнкрафта прикрутити можна. Ото рушій - всім рушіям рушій
Розмови закінчаться не коли АМД щось там реалізує, а загалом, коли реалізація не буде жерти стільки швидкодії. Бо 80 кадрів це не 40.Я одного чекаю, щоб АМД випустили картки із нормальною реалізацією РТ, щоб вже ці балачки на форумах закінчились.
Той "витвір" з променями жодна карта не тягне. Але грав її в нативі на ультрах, якби щось. І ні, промені не зроблять чіткі текстури з мила.Ви розповідаєте про поганий графон в АВ2, хоча у вас залізо банально не тягне.
Тобто в сталкері на порядок краща картинка і менші апетити. При тому, що це відкритий варіативний світ, а не рельсова коридорка.
Тобто на скріні зі Сталкеру завалені тіні зліва від стіни, рахітні тін від дерев та рослинності, але то таке не звертайте увагу. Ще й перешарп дикий. На скріні із комп'ютером взагалі освітлення зламане.
А в AW2 "якісніше" мило хіба що, а не текстура. Ще темніший скрін треба було притягнути )
І чому на середніх, карта не тягне навіть в апскейлі? Ой біда, біда...
Так відходить, що з променями 0.000...1% забавок. 4те покоління променястих карт на носі, а в активі аж 5-6 шт з "найбільшим проривною графікою"Трасування шляху — це найбільший прорив у графіці, який я бачив за останні десять років. Растеризація поступово відходитиме в минуле, і це цілком логічно.
-
MessiaH
Member
AFU_power
значит надо реально ждать патчей
Отправлено спустя 5 минут 23 секунды:
значит надо реально ждать патчей
Отправлено спустя 5 минут 23 секунды:
ты троль или гонишь? или слепой? ты посмотри на текстуры, там мыло мыльное, посмотри на текстуры в той же Sniper Elite 5, Watch Dogs Legion, Horizon Zero Dawn RE, Horizon Forbidden West, Avatar и это так навскидку, а Анальный Вейк 2 это шляпа по графике полнаяkairo: ↑ 08.12.2024 14:22Скрін із AW2 на середніх налаштуваннях. Ось скрін з мого останнього сейву. Текстура дерева на стіні набагато якісніша ніж кладка в Сталкері. І немає купи артефактів освітлення на додачу:
https://ibb.co/ygbXYkc
-
kairo
Member
Найновіші та найтехнологічніші фішки завжди були в першу чершу в ААА іграх. Тут нічого нового.Чи правильно я розумію, що з отого списку променястих забавок можна сміливо викреслювати інді, АА, та порти/рімейки?
Знову таки суб'єктивщина. Робокоп хвалили за круту графіку, як для АА. Сталкер взагалі по графону середнячок. Місцями круто, місцями застаріло.В 2077 графіка мультяшна, до речі. І робокопу програє. Як і сталкеру.
Бо 80 кадрів це не 40.
Для цього треба потужне залізо. Того ж Робокопа ваша картка не витягне в 4К. І що тепер, погана гра?Той "витвір" з променями жодна карта не тягне.
На картці, яка технічно не витягне ультра налаштування?))Але грав її в нативі на ультрах, якби щось.
Та не краще. На вашому ж скріні проблеми із тінями та артефакти від тіней дерев та рослин. Ну серйозно, як можна не бачити рахітну тінь від дерева на дверях та завал тіней зліва від стіни?Тобто в сталкері на порядок краща картинка і менші апетити.
Який мав сейв, з такого і зробив скрін. Там прекрасно видно чітку текстуру дерева, а не розмитий перешарп цегли. Зробити "чітку" текстуру дуже просто, це любий китайський смартфон за 100 баксів може, просто робиш 200% шарпу і чудо, картинка "не мильна".Ще темніший скрін треба було притягнути
Це про що? Про вашу картку? В АМД погано реалізований РТ. Тому навіть на середніх вони не тягнуть ігри рівня АВ2.І чому на середніх, карта не тягне навіть в апскейлі? Ой біда, біда...
Ну це ж неправда. Беремо ААА останніх років і там більшість із РТ. Усі ігри, які ви привели, як приклад крутої графіки, мають РТ.Так відходить, що з променями 0.000...1% забавок.
Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Та навіть в танчіках на Денді були кращі текстури ніж в перерахованих вами іграх!MessiaH: ↑ 08.12.2024 18:13 ты троль или гонишь? или слепой? ты посмотри на текстуры, там мыло мыльное, посмотри на текстуры в той же Sniper Elite 5, Watch Dogs Legion, Horizon Zero Dawn RE, Horizon Forbidden West, Avatar и это так навскидку, а Анальный Вейк 2 это шляпа по графике полная
-
Геральт
Member
Я ж не про це питавkairo: ↑ 08.12.2024 21:22 Найновіші та найтехнологічніші фішки завжди були в першу чергу в ААА іграх. Тут нічого нового.
- спойлер
-
І сталкер і робокоп виглядають набагато краще того вбогого AW2Знову таки суб'єктивщина. Робокоп хвалили за круту графіку, як для АА. Сталкер взагалі по графону середнячок. Місцями круто, місцями застаріло. .
Але витягнула на ультра в QHD. Гра, як гра. "Міська графіка" одна з найкращих. І вже точно краща ніж в мультяшному 2077.Того ж Робокопа ваша картка не витягне в 4К. І що тепер, погана гра?
Є повно "авторитетних джерел" з тестуванням картки в цій грі. Гугліть. Це не складно.На картці, яка технічно не витягне ультра налаштування?))
Знову таки суб'єктивщинаТа не краще.
Може й просто, але remedy не змогла.Зробити "чітку" текстуру дуже просто,
Ні, про вашу:kairo: ↑ 08.12.2024 21:22
Це про що? Про вашу картку?І чому на середніх, карта не тягне навіть в апскейлі? Ой біда, біда...І той скрін або в апскейлі або у вікні не на весь екран. Скоріше, перше. Зато з променямиКод: Виділити все
Скрін із AW2 на середніх налаштуваннях.
Правда-правда. Якщо не вибірково ігри брати, які подобаються. А люмен так, дає промені, які стільки не жеруть. І саме тому він і лишиться.Ну це ж неправда. Беремо ААА останніх років і там більшість із РТ. Усі ігри, які ви привели, як приклад крутої графіки, мають РТ.
-
bender
Member
зато патч трейсинг загоняет под плинтус 12 гб зеленых...byaka: ↑ 07.12.2024 21:51 Щось rx6700 зовсiм погано,а 8гб зелених все ще обходять 12gb червоних
-
kairo
Member
Про що тоді? Якщо в черговому Бус Сімулятор немає РТ, це не через те, що "РТ нинужон", а банально через малобюджетність проектів. В таких іграх і звичайне растрове освітлення досить примітивне.Я ж не про це питав
Особисто для вас. Гра виглядає добре, враховуючи розмір студії та всі інші обставини, але це далеко не шедевр візуалу. Робокоп, просто гарна візуально АА гра. Беремо різні списки типу The 15 Most Beautiful Games of 2023, де є Lies of P і тому подібні ігри і робокопа там немає.І сталкер і робокоп виглядають набагато краще того вбогого AW2
Але ж не в 4К. Роздільна здатність, це основа якості картинки. На рахунок краще за СР2077, знову, це лише ваша суб'єктивна думка.Але витягнула на ультра в QHD. Гра, як гра. "Міська графіка" одна з найкращих. І вже точно краща ніж в мультяшному 2077.
6900 XT на 1080р, РТ Лоу, ФСР Кволіті, не витягне гру. Я взагалі не розумію, як ви її грали, якщо вона у вас із ФСР 37 ФПС видавала. Я вже мовчу про мильну якість ФСР:Є повно "авторитетних джерел" з тестуванням картки в цій грі. Гугліть. Це не складно.
- спойлер
Я вам навів приклад текстур на стіні і вони кращі за кладку, яку ви привели в приклад, бо на ній чітко видно артефакти перешарпу.Може й просто, але remedy не змогла.
Ні, про вашу:
Ви про що? АВ2 - 4К, Макс, з трасуванням, DLSSQ+FG в 90-100 ФПС.І той скрін або в апскейлі або у вікні не на весь екран.
-
Геральт
Member
Про те, що якщо "викреслювати" не ААА, то це треба робити і зі списку променястих. І лишиться там від сили пара десятків.kairo: ↑ 09.12.2024 13:47 Про що тоді?
- спойлер
-
Звісно, що для мене. Я ж від свого імені пишу. А списки хай беруть ті, хто фільми по IMDb оцінює, замість самому подивитись )Особисто для вас.
Навіщо мені 4K при QHD моніторі? Буде залізо для 4K подумаєм про 4K, а поки що рано.Але ж не в 4К.
Проблеми, очевидно, з гуглом, буває.Я взагалі не розумію, як ви її грали, якщо вона у вас із ФСР 37 ФПС видавала.
Та ось так і грав,- в нативі на максимальних.
Особисто для вас.і вони кращі за кладку
То макс чи середні? Ой.Ви про що? АВ2 - 4К, Макс, з трасуванням, DLSSQ+FG в 90-100 ФПС.
А мова про роздільчу того скріна
Тобто про апскейл. Не змогла карта в натив, біда, біда...
Господи, з ким я сперечаюсь...
Ні, зарано розігнорив.
-
kairo
Member
Пару десятків, це на роки геймінгу, якщо не задротити по 10 годин в день. За цей час вийдуть десятки нових ігор. Та й грати в інді та купу інших жанрів де графіка не треба, ніхто не забороняє.Про те, що якщо "викреслювати" не ААА, то це треба робити і зі списку променястих. І лишиться там від сили пара десятків.
Дивитись на ІМДБ правильно, чи треба все підряд передивлятись, щоб кожному лайну свою оцінку дати? 95% релізів в кіно, повний прохідняк.А списки хай беруть ті, хто фільми по IMDb оцінює, замість самому подивитись )
Щоб не було "мила" від 1440р. Залізо під 4К давно є.Навіщо мені 4K при QHD моніторі? Буде залізо для 4K подумаєм про 4K, а поки що рано.
Мова йшла про трасування щляху. Але яке трасування, якщо навіть РТ Лоу 6900ХТ не витягне.Та ось так і грав,
Ну якщо для вас, це середні, то не знаю про що можна говорити. Ви вже в 8К граєте?То макс чи середні? Ой.
Яку? Якого?А мова про роздільчу того скріна
Для цього є DLSS, який якісно працює. Це ж не мильний FSR.Тобто про апскейл. Не змогла карта в натив, біда, біда...