Earanak: ↑
07.12.2024 20:07Конечно для потничей задротских важен эндгейм, и вроде как в ПоЕ1 он был образцовым. В Last Epoch неплохим. В Diablo IV слабым. А тут якобы шедевральный.
Эндгейм - это неимоверно нудно в Диабло, когда прошел сюжетку, сезонную сюжетку и основную часть дополнительных заданий, то гарантированно хочется забросить до следующего сезона.
Для меня главное сюжетка, а тут в POE2 красивых кинематиков нет, как в Диабло.
Трохи почитав, подивився стрім по POE2. Щось мені поки не хочеться в цю гру вриватися, може почекаю можливості безкоштовної гри на спробувати. Більша складність і потреба якісно створювати білди, а не як заманеться, не для мене. Сумка як у Діабло 2 мало вміщає, а великі предмети займають багато клітинок. Тож у Діабло 2 не захотілося грати після Діабло 3/4. Я звик у Діабло 3/4, що я тупо підбираю все, що можна підняти, і в мене дуже довго не закінчується місце в сумці, а потім швиденько телепортнувся, розгріб шмот, продав і розібрав все зайве й тоді повертаюся назад. Введення ухилянь у POE2 теж щось не надихає, дуже складно, я в ігри з кнопкою на ухиляння ніколи не грав.
Відправлено через 3 хвилини 56 секунд:
А ще нема російської і польської озвучок, як в Діабло 4. Мені от дуже подобається з польською озвучкою грати в Діабло. У майбутньому ніби російська має бути, але треба буде зачекати, тож не треба псувати занурення в сюжет. У сприйнятті англійської на слух я практично повний нуль на відміну від читання.